Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Нововолинськ, пр-т Перемоги, 1-А

Адреса:
Волинська область, Нововолинськ, пр-т Перемоги, 1-А
Телефон:
+38 (03344) 4-07-86
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 09:00-13:00, без перерви, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
5 вересня 2022, 12:33
Два тижні не можу скористатись послугою онлайн обміну валют. На скільки це байдуже має бути банку на клієнтів, що два тижні не працює одна послуга і толком пояснити нічого не можуть!!!
Буду ідти у відділення писати скаргу!!!
Коментарі (6)
Ответ банка
Ощадбанк
5 вересня 2022, 14:02
Добрий день. Сервіс продажу/купівлі валюти в Ощад 24/7 наразі вимкнений у зв'язку технічними проблемами. Вирішення цього питання потребує часу. Як тільки з'явиться нова інформація, ми проінформуємо. Перепрошуємо за незручності.
1
31 грудня 2020, 18:36
В перших числах 2019 року моя дружина оформила в Ощадбанку депозит в євро. Нам також видали банківську картку в євро (без неї депозит оформити не можна). У 2020 році ми прийшли в банк через 2 дні після закінчення терміну його дії і взнали, що депозит автоматично продовжений ще на один рік.
Цього року ми з’явилися в банк за 2 дні до завершення терміну дії депозиту, повідомили, що не плануємо продовжувати договір і замовили валюту на 31.12.2020 р. Також, отримали нову картку в євро, так як термін дії попередньої закінчився. Ще нам працівник банку запропонував встановити Ощад 24/7.
30.12.2020 р. я встановив дружині Ощад 24/7 і виявилося, що в неї борг на валютній картці 0,47 євроцентів за послугу смс-інформування за березень — квітень 2020 р. Незважаючи на те, що дружина не замовляла такої послуги, ми вирішили погасити борг з депозиту.
Коли 31.12.2020 року ми прийшли в банк, спеціаліст нам пояснив, що:
а) валютна картка, яку банк видав нам 2 дні тому, не активна, через те, що там є борг 0,47 євроцентів і тому ми не можемо по ній авторизуватися і отримати депозит;
б) щоб отримати свій депозит необхідно відкрити гривневу картку;
в) погасити борг по валютній картці з депозитного рахунку ми не можемо, а необхідно купувати валюту;
г) купити 0,47 євроцентів ми не можемо, а потрібно купувати мінімум 5 євро;
д) в тому, що нам нарахували комісію за смс-інформування винні ми, адже ми не зателефонували на гарячу лінію і не відмовилися від послуги, яку ми не замовляли, а послугу у вигляді смс-ок ми отримали і ціна в 0,23 євроцента за смс справедлива;
е) користування мобільною версією Ощад 24/7, яку ми встановили за рекомендацією спеціаліста платне, через те, що при реєстрації мобільного додатка ми вказали дані валютної картки. І щоб плата не знімалася ми повинні видалити додаток і зателефонувати на гарячу лінію, щоб видалили наш обліковий запис;
є) якщо у нас є претензії, ми повинні звернутися на гарячу лінію або до спеціаліста, який оформляв депозит 2 роки тому.
Проте, це ще був не кінець.
Касир видала основну суму депозиту, а дрібні (34 євро) обміняла і видала в національній валюті. Потім купила для нас 5 євро, але вже за курсом на 1,00 грн. вище продажу, і поповнила валютну картку. На картці залишилося 4,53 євро, але касир не могла їх зняти тому, що вони ще не відобразилися в їхній системі. Нам запропонували прийти за цими коштами через 2 години або іншого дня.
Браво, Ощадбанк.
Коментарі (3)
Ответ банка
Ощадбанк
OschadbankUA
4 січня 2021, 9:45
Доброго дня.
Хочемо детальніше перевірити ситуацію, яка склалася. Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідоммлення ПІБ клієнта, який відкрив депозит та його контактний номер телефону. Ситуацію обовязково перевіримо та надамо зворотний звязок.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Нововолинськ, пр-т Перемоги, 1-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Нововолинськ, пр-т Перемоги, 1-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.