Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Гайсин, вул. Соборна, 69

Адреса:
Вінницька область, Гайсин, вул. Соборна, 69
Телефон:
+38 (04334) 250-72
Час роботи:
Пн-Пт: 08:00 - 16:30, Сб: 9:00 - 12:45, без перерви, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
22 травня 2020, 20:54
доброго дня, шановні люди! ніколи не відкривайте в цьому банку депозит, повернути назад свої кошти дуже важко!!!

закінчився валютний депозит в ощадбанку 04.05.2020р, цього ж дня я звернувся до відділення м. Гайсин Соборна 69-а, для того щоб отримати кошти (при наявності), чи замовити валюту. У відділенні економіст сказав що замовлять готівку, і протягом 2 тижнів звяжуться! до 18.05 так ніхто і не подзвонив!

18.05 прийшов знову у відділення, відповідь вразила — кошти ніхто не замовляв! я говорив із заввідділенням, мені повідомили що до кінця тижня зі мною звяжуться і запросять у відділення забрати мої кошти.

19.05 також дзвонив на гарячу лінію, щоб уточнити чи є замовленні кошти, і чи може гаряча лінія їх замовити по телефону додатково, після постійних переключань з одного оператора на іншого, вкінці-кінців повідомили що такими питаннями гаряча лінія не займається і потрібно йти у відділення.

Вже 22.05 п'ятниця! до цих пір немає відповіді, ніхто не подзвонив! вже 3 ТИЖНІ не можна зняти свої гроші.

не раджу зв'язуватися з цим банком!
Коментарі (1)
Ответ банка
Ощадбанк
25 травня 2020, 11:29
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності, ситуацію перевіримо.
1
22 лютого 2020, 18:59
21.02.2020 р мені прийшли гроші на картку Ощадбанку, в цей вечір я зробила за допомогою консультанта переказ з картки ощад на картку іншого банку, операція пройшла успішно.22.02 2020 р, мою картку було заблоковано і я узнала, що у мене є заборгованість по кредиту на ту суму, яку я переказала 21.02.
Нічого не зрозумівши, я вирішила скористатись допомогою консультанта гарячої лінії.Витративши пів дня, на восьмому оператору, нарешті дізналась, що кошти, які були мені перераховані на картку ощад, як би є, але їх немає і треба чекати 3 дня, для того щоб ними скористатися, але банк надав мені кредит на суму, яка мені прийшла і нарахував 34,79грн.за несанкціонований овердрайв і ще буде нараховано процент за користування цим«кредитом», а потім коли мої гроші надійдуть на мій рахунок, буде погашено мій так званий кредит.Одне питання, це я хвора чи Ощадбанк так собі піднімає рейтинг і заробляє на клієнтах? Ні в особистому кабінеті, ні в спеціаліста, ані в оператора, який оформляв мені картку такої інформації не було, що при отриманій смс на Вайбер, і перерахованих грошах, треба чекати ще 3 дні, щоб зняти гроші.Для чого мені такий сервіс, при якому я замість своїх коштів маю потрачені нерви та збитки? З нетерпінням чекаю відповіді.Ольга Ткачук.
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
24 лютого 2020, 11:58
Добрый день! Все условия прописаны в договоре, который подписывает каждый клиент при оформлении карточного продукта. Вы можете ознакомится с ними так же на нашем сайте: https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Гайсин, вул. Соборна, 69. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Гайсин, вул. Соборна, 69- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.