Ужасная поддержка

snu55338608 11 вересня 2026, 5:10
Не пользуйтесь этим банком, техподдержка отвратительная. Ни один вопрос невозможно решить, вопросы не читают. Отвечают заготовленными текстами двухгодовалой давности.
O.Bank
7 жовтня 2026, 14:18
Дякуємо за Ваш відгук та доповнення в коментарях! Передали інформацію відповідальному відділу.
Мінфін
Відповідь адміністратора
6 жовтня 2026, 19:17
Відгук зараховано (на 06.10.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку

O. Bank
O. Bank
11 вересня 2026, 10:57
Дякуємо за відгук. Для нас дуже важливо отримувати Ваші коментарі стосовно обслуговування в Банку з метою своєчасного прийняття заходів для усунення недоліків у нашій роботі. Звернулись до Вас у приватні повідомлення для уточнення необхідної інформації. Ми прагнемо якнайшвидше з’ясувати усі обставини, які призвели до цієї ситуації.
6 жовтня 2026, 19:22
Ответила в личные сообщения. Но там нельзя добавить скриншоты из бота поддержки.
6 жовтня 2026, 19:33
Давайте я тут приведу отрывок скопирую. Я спрашивала как открыть национальный кэшбэк на карте. Оператор чата ответила мне таким сообщением — спойлер, интерфейс приложения изменился уже и то что она ответила так уже не делается, там другой способ. Что неудивительно потому что в самой заготовке понятно что ее писали до 2025 года (последнее предложение) Наталія: Для відкриття рахунку потрібно: 1. В меню «Продукти» розділ «Підтримка від держави» — обрати «Національний кешбек» 2. Ознайомитись з умовами та перевагами обраного продукту та натиснути кнопку «Відкрити». 3. Ввести кодове слово та ел. пошту для отримання Договору. 3. Заповнити та підписати ОТР- кодом Документ Самостійної оцінки. 4. Ознайомитись з Договором та Довідкою ФГВФО. 5. Підписати Договір на відкриття рахунку ОТР- кодом. 6. Після відкриття картки Вам буде направлено Договір на ел. пошту та повідомлення в Історії операцій. 7. Під відкритою карткою «Національний кешбек» Ви може обрати картки, при розрахунках з яких, буде нараховуватись кешбек. Також, до 28 лютого 2025 року можливо подати заявку на отримання Зимової єПідтримки в розмірі 1000 гривень.э Я рада напоминанию в сентябре 2026 что я могла до 28 февраля 2025 оформить зимнюю поддержку) Только ответ мимо моего вопроса был потому что интерфейс уже другой приложения и карта открывается не там, как в этой заготовке .
larakhmarachko
larakhmarachko
27 вересня 2026, 16:17
Зверталась у чат разів 5 точно. Там реально живі люди 😅 Можуть перепитати, попросити уточнити суму чи дату операції, перевірити конкретний платіж. Шаблонних відписок у мене не було.
6 жовтня 2026, 19:21
Поэтому я отзыв и написала. Мне эти живые люди в телеграмме отвечали мимо моих вопросов, и заготовленными текстами где даже дату поменять не удосужились. Шаблоны текста типо где написано «до 2025 года» У меня есть скриншоты

Курс валют в O.Bank

Курс валют в O.Bank