Ігнорування електронного документообігу та заяви на Chargeback (Visa)

Я є клієнтом Ідея Банку. Зіткнувся з шахрайством на eBay. Згідно з правилами МПС Visa (Reason Code 13.6/13.1) я маю повне право на чарджбек, для чого зібрав усі докази (включаючи заяву в поліцію та відповіді платформи).

Підтримка банку відмовляється приймати заяву дистанційно, вимагаючи фізичної присутності у відділенні. Зараз я не маю можливості особисто завітати до відділення банку. Я сформував офіційну заяву, наклав на неї державний Кваліфікований електронний підпис (КЕП / Дія.Підпис), який згідно зі ст. 18 ЗУ «Про електронні довірчі послуги» прирівнюється до власноручного підпису, та відправив на офіційну пошту банку.

Банк просто ігнорує мої листи! Вхідний номер не присвоєно, відповіді немає. Банк штучно затягує час, щоб я пропустив 120-денний термін Visa на оскарження. Якщо питання не буде вирішено і моя заява з КЕП не буде прийнята в роботу сьогодні, наступний мій крок — офіційна скарга в НБУ на порушення законодавства про електронний документообіг та правил МПС.

Коментарі

Курс валют в O.Bank

Курс валют в O.Bank

Головна / Банки України 🏦 / O.Bank 💰 / Відгуки про O.Bank 📝 / Ігнорування електронного документообігу та заяви на Chargeback (Visa)