Не варто користуватись кредитною карткою

OlhaKo 13 жовтня 2025, 12:12
Користуюсь різними банками, ніде ще не бачила такого ставлення до клієнта. Додаток абсолютно не зручний, щодо кредитної картки замість актуального залишку показує цифри «зі стелі». Підтримка щодо розрахунку заборгованості нічого підказати не може, відправляє дивитись виписку. Мінус був перекритий, в додатку інфо щодо заборгованості не було, зараз приходить смс про заборгованість.
При кожному поповненні з карт інших банків приходить повідомлення ZVERNITSIA DO KONTAKT-TSENTRU, доступно 0.00 грн.
Клієнтоорієнтованості нуль. Шкодую, що взагалі відкрила картку, добре, що не порадила комусь з друзів.

O. Bank
O. Bank
20 жовтня 2025, 10:50
Вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виник такий досвід з O.Bank. У застосунку відображаються всі актуальні суми за кредитною карткою: залишок, кредитний ліміт та сума використаних коштів. Щоб побачити ці суми, потрібно натиснути на кредитну картку у розділі Мій O.Bank (в цьому розділі ви опиняєтесь автоматично при вході у застосунок). Також ви можете натиснути на кнопку Мінімальний платіж і побачити суму заборгованості, яку потрібно внести, щоб вийти «в нуль». Якщо у вас є будь-які зауваження, напишіть нам на help@ideabank.ua, додавши скріншот та ваш номер телефону, щоб ми змогли якомога швидше вирішити проблему. Просимо вибачення за незручності!

Курс валют в O.Bank

Курс валют в O.Bank

Головна / Банки України 🏦 / O.Bank 💰 / Відгуки про O.Bank 📝 / Не варто користуватись кредитною карткою