Самий поганий банк

Taisiasolom 4 квітня 2025, 16:06
Заблокували карту майже відразу, туди навіть нічого не зайшло. Запитали пояснювальну, сказали, що розгляд до 10 днів. Я додала крім пояснювальної декларації свої доходи, цьому банку абсолютно все одно на своїх клієнтів, і не дають жодної інформації протягом даного часу. Просто так заблокували гроші та зволікали. Не відкривайте тут рахунок, якщо не хочете вляпатися на гроші
O.Bank
17 квітня 2025, 10:54
Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Ми розуміємо, що подібні обмеження можуть викликати дискомфорт. Просимо звернутися до служби підтримки за номером 0 800 500 535 — ми готові допомогти й надати актуальну інформацію.

Юлия Юлия
Юлия Юлия
14 травня 2025, 15:36
Сьогодні 14 травня,подруга зарахувала мені на картку гроші,тож які небуть операції я ще не проводила у сьому місяці,тож коли ввела номер на переказ коштів пишуть операція неможлива карта заблокована! Я звернулась до підтримки запитала чому заблокована карта,пояснили що я перевищила ліміт за все время користування,тож я без проблем відповіла закрити рахунок та переведу кошти на інший рахунок який в мене існує,на що я почула відповідь вам треба заявитися у відділ та пояснити куди та від кому отримую кошти,тож в мене немає можливості відвідати відділ так як поза країною,на що я почула неможливо нічого зробити дістанційно,як так…але рахунок я відкривала не у відділенні а онлайн,чому його неможливо закрити,я маю право перевести кошти та закрити рахунок,банку я нічого не вина,тепер я не можу зняти кошти,а як мені людині їх повернути?я не проживаю в Україні тому і відкрила рахунок онлайн,негайно вирішіть цю проблему,не рекомендую цей банк,не правильне обслуговування клієнтів.
1financier
1financier
22 червня 2025, 12:36
Як це так може бути — спочатку Ви кажете, що на картку навіть нічого не зайшло, а потім , що банк заблокував ваші гроші. Так, а звідки тоді кошти з’явилися на картці?

Курс валют в O.Bank

Курс валют в O.Bank