Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення O.Bank: Луцьк, вул. Лесі Українки, 54

Адреса:
Луцьк, вул. Лесі Українки, 54
Телефон:
+38 (0332) 77-43-68, +38 (050) 432-29-28
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:15 (каса: 09:00-18:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
21 серпня 2020, 23:56
Я є діючим фопом більш як 10 років, тому ціллю оформлення картки був виключно кредитний ліміт до 200 тис грн і пільговий період в перші 4 міс. на закупку товару. Тож багато перебрав банків, вибір впав на о.банк та Альфу.
Здається тільки о.банк пропонує 4міс без відсотків, тож вирішив перевірити. Якщо це не так, або хтось знає ще інші подібні пррграми — народ відпишіться, буду дуже вдячний.

Встановив додаток, але з першого разу не вдалося пройти реєстрацію, викидав баг.
З допомогою колцентру вирішили, перевстановив додаток — вийшло.
Далі похід до представника в м. Ковелі ( на сайті Ковеля немає, тому перепрошую вибрав Луцьк) і після 20хв підписав всі папери. Доречі смс про верифікацію картки чомуст не приходила десь 15 хв, будьте готові. Отримв картку.
Зайшов в додаток, ліміт 0 грн, думаю може ще прийде смс з рішенням, спеціаліст на місці мені це підтвердила, що рішення десь через 2 год приходять

На другий день перевірю в додатку, ліміт 0 грн.
Дзвоню в підтримку, а виявляється, десь на етапі реєстрації в додатку було оголошення про кредитний ліміт 0 грн і прохання через смс підтвердити реєстрацію.
Я не знаю як так вийшло, я не паматаю цього оголошення, пам'ятаю що по смс
тільки підтвердив реєстрацію.
Тепер банк зробив мене винним що я своєю смс погодився з нульовим кредитним лімітом. Чи знав про це спеціаліст на місці, з розмови випливало що ні.

Висновок: час змарнований, наступний запит по ліміт — через 6 місяців, сезон в мене на носі, товар потрібен вже, настрій зіпсований, реклама банку — повний обман! Не рекомендую!
Уточнюю, кредит брався для закупки товару для діючого бізнесу, а не на покупку якогось телевізора в фокстроті для розваг.
Цікаво почути думку інших Фопів, кому який ліміт видали відразу?
Коментарі (4)
Ответ банка
O.Bank
Obank
27 серпня 2020, 16:42
Дякуємо за інформацію. Ми її передали для розгляду та прийняття рішення у профільний структурний підрозділ Банку, який об’єктивно та всебічно, наскільки це можливо, з’ясує викладені обставини та зауваження. За результатами опрацювання Вашої скарги Вам буде надано відповідь за вказаними контактами.
Головна / Банки України 🏦 / O.Bank 💰 / Відділення та банкомати O.Bank в Луцьку 🏦 / Відділення O.Bank: вул. Лесі Українки, 54, Луцьк
На сторінці зібрана вся інформація про відділення O.Bank за адресою Луцьк, вул. Лесі Українки, 54. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в O.Bank - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  O.Bank розташованому за адресою  Луцьк, вул. Лесі Українки, 54- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.