Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення O.Bank: Житомир, вул. Київська, 39

Адреса:
Житомир, вул. Київська, 39
Телефон:
+38 (0412) 42-07-91, +38 (050) 432-29-52
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:15 (каса: 09:00-18:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
28 вересня 2021, 17:07
Після отримання картки був глибоко розчарований — у мобільному додатку банку взагалі немає розділу Кешбек.

Після кожної транзакції немає жодної інформації, чи за неї нарахований кешбек.

Розробники розробили додаток без кешбеку, але саму картку усюди рекламують з кешбеком. Вони навіть не знають, як це виглядає у мобільних додатках інших банків.

У підтримці відповіли, що клієнти банку скаржаться місяцями, ДВА РОКИ, і просять додати інформацію про суму кешбеку у ДОДАТОК, але служба підтримки забила болт і не збирається це робити. Не клієнтоорінтовані.

Виникло бажання закрити картку.
Коментарі (2)
Ответ банка
O.Bank
4 жовтня 2021, 14:36
Доброго дня! Спасибі Вам за цей відгук.
Ми вже працюємо над реалізацією цієї функції в мобільному додатку O.Bank
В найближчому оновленні додатку ви зможете знайти бажані опції.
З повагою, Ідея Банк.
5
1 квітня 2021, 15:21
Замовила кредитну картку через мобільний додаток. З банку передзвонили, узгодили час та дату на отримання картки. Коли прийшла до банку, виявилося, що картка без кредитного ліміту. Запитання: чому одразу ж про це не повідомили?
Коментарі (1)
Ответ банка
O.Bank
Obank
5 квітня 2021, 10:39
Дякуємо за інформацію. Ми її передали для розгляду та прийняття рішення у профільний структурний підрозділ Банку, який об’єктивно та всебічно, наскільки це можливо, з’ясує викладені обставини та зауваження. За результатами опрацювання Вашої скарги Вам буде надано відповідь за вказаними контактами.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення O.Bank за адресою Житомир, вул. Київська, 39. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в O.Bank - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  O.Bank розташованому за адресою  Житомир, вул. Київська, 39- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.