Чекаю відповідь на своє звернення досі !

EEEEE99 5 березня 2026, 15:45
Відділення за адресою: Київ, вул. Госпітальна, буд.4-А
Не буду описувати питання, в банку знають. Моє звернення зареєстровано в банку від 05.02.2026 № 04/119 в київському відділенні (вул.Госпітальна).
Проходить майже місяць, досі відповіді не отримав (позавчора телефонував, нагадував про звернення, обіцяли пришвидшитись)

По законодавству термін 30 днів, хоча просив надати відповідь якнайшвидше, ну добре.
Як то кажуть: самі «заварили кашу» зі списками, тепер треба довести до кінця питання.

Звертаю увагу, що в своєму зверненні я прошу (поки що лише прошу, адже я не клієнт банку) надати чітку інформацію як мінімум — ХТО і КОЛИ? а як додатково — чому і що робити? Як знатиму ХТО і КОЛИ, тоді знатиму відповіді і на інші питання. Буду знати до кого звертатися. Ситуація дивна для мене і незрозуміла.

Впродовж місяця розгляду мого звернення, відповідь має бути ПОВНОЮ і ВИЧЕРПНОЮ, а не 2 речення відписки не за темою, адже навіщо тоді стільки чекати? За 30 днів можна цілу повість написати, не те щоб відповісти на кілька простих питань.

Окремо ЗВЕРТАЮ УВАГУ: у нас з банком нема ділових відносин і я не звертаюсь щоб їх розпочати, а отже відмовляти від встановлення ділових відносин банк не може, це буде зі сторони банку некоректно і некомпетентно!

Отже чекаю відповідь на звернення на свою електронну пошту до понеділка, в іншому випадку мені доведеться звертатися до НБУ (я нічого не втрачаю, фінансовий стан у мене прозорий, зарплата офіційна, податки сплачені, приховувати нема чого) і тоді будемо спільно вже вирішувати питання, по іншому ніяк.

* на даний момент у мене нема претензій до банку, але я хочу розібратися в ситуації. Вважаю банк має надати всю необхідну інформацію яку має, щоб я мав змогу розібратися в даному питанню

5 березня 2026, 15:51
Дуже інформативно
5 березня 2026, 15:52
Цей відгук адресовано для представника банку перш за все
5 березня 2026, 16:00
Для листування з представником банку
існує електронна пошта: office@mtb.ua
5 березня 2026, 16:51
Це не листування, а нагадування про питання яке досі не закрите

Курс валют в МТБ Банк

USD 43.6 44

Курс валют в МТБ Банк

USD 43.6 44
Головна / Банки України 🏦 / МТБ Банк 💰 / Відгуки про МТБ Банк 📝 / Чекаю відповідь на своє звернення досі !