Чекаю відповідь на своє звернення досі !
Курс валют в МТБ Банк
| USD | 43.6 | 44 |
Проходить майже місяць, досі відповіді не отримав (позавчора телефонував, нагадував про звернення, обіцяли пришвидшитись)
По законодавству термін 30 днів, хоча просив надати відповідь якнайшвидше, ну добре.
Як то кажуть: самі «заварили кашу» зі списками, тепер треба довести до кінця питання.
Звертаю увагу, що в своєму зверненні я прошу (поки що лише прошу, адже я не клієнт банку) надати чітку інформацію як мінімум — ХТО і КОЛИ? а як додатково — чому і що робити? Як знатиму ХТО і КОЛИ, тоді знатиму відповіді і на інші питання. Буду знати до кого звертатися. Ситуація дивна для мене і незрозуміла.
Впродовж місяця розгляду мого звернення, відповідь має бути ПОВНОЮ і ВИЧЕРПНОЮ, а не 2 речення відписки не за темою, адже навіщо тоді стільки чекати? За 30 днів можна цілу повість написати, не те щоб відповісти на кілька простих питань.
Окремо ЗВЕРТАЮ УВАГУ: у нас з банком нема ділових відносин і я не звертаюсь щоб їх розпочати, а отже відмовляти від встановлення ділових відносин банк не може, це буде зі сторони банку некоректно і некомпетентно!
Отже чекаю відповідь на звернення на свою електронну пошту до понеділка, в іншому випадку мені доведеться звертатися до НБУ (я нічого не втрачаю, фінансовий стан у мене прозорий, зарплата офіційна, податки сплачені, приховувати нема чого) і тоді будемо спільно вже вирішувати питання, по іншому ніяк.
* на даний момент у мене нема претензій до банку, але я хочу розібратися в ситуації. Вважаю банк має надати всю необхідну інформацію яку має, щоб я мав змогу розібратися в даному питанню