Безпідставне блокування рахунку

MariiaLi 7 січня 2026, 18:48
06.12.2025 мій рахунок був заблокований та на запит банку надані всі документи, але банк рахунок не розблоковує та не надає ніякої відповіді, підтримка відповідає стандартними фразами без конкретики про розгляд мого питання. З 06.12.2025 ніхто ніяких додаткових питань не запитував.
МТБ Банк
10 січня 2026, 11:45
Маріє, вітаємо!
Приносимо вибачення за довгу відповідь, однак нам був потрібен додатковий час для аналізу причин блокування. Нажаль, наданих Вами пояснень та документів виявилось недостатньо і ми вимушені припинити співпрацю. Наші колеги звʼяжуться з Вами для координації подальших дії для перерахунку залишку коштів в інший банк. Якщо у Вас будуть додаткові питання, будь ласка, звертайтесь до нашої служби підтримки.
Сподіваємось на розуміння!

MariiaLi
MariiaLi
10 січня 2026, 11:51
Більше місяця Ви мали мою відповідь з великою кількістю документів, але жодного разу представники банку не вийшли на діалог. А причина відмови в співпраці полягає в тому що я була вимушена подати скаргу на бездіяльність банку та зухвалу поведінку по безпідставному блокуванню рахунку.

Курс валют в МТБ Банк

Курс валют в МТБ Банк

Головна / Банки України 🏦 / МТБ Банк 💰 / Відгуки про МТБ Банк 📝 / Безпідставне блокування рахунку