FinSNR 8 грудня 2025, 14:47
В параметрах депозита «Зарплатний +» банка МТБ на сайте «Мінфін» более ДВУХ месяцев заявлены высокая %ставка и возможность его оформления ЛЮБЫМ физическим лицом: «Група вкладників — Для фізичних осіб», других ограничений к статусу вкладчика — НЕ ЗАЯВЛЕНО. В контакт-центре МТБ подтвердили эти параметры, никаких нюансов.

И только по приезду в отделение МТБ на Коновальца, Киев сотрудники банка выдвигают дополнительное условие к физ.лицу для оформления этого вклада — «получать зарплату на карту банка».

Начальница отделения на Коновальца, которой указали два месяца назад на параметры депозита «для всех физлиц» на Мінфін, до сих пор «исправляет», при этом заявив, что проблемы не видит, в банке «прямо сейчас» можно оформить другие депозиты, правда … процентная ставка очень низкая. Прошло более ДВУХ месяцев — похоже, в банке всех все устраивает …
МТБ Банк
8 грудня 2025, 17:54
Щиро дякуємо Вам за уважність і за те, що підсвітили цю ситуацію!

Для нас важливо, щоб інформація щодо наших банківських послуг відображалася коректно на всіх ресурсах. Водночас «Мінфін», як і інші сторонні майданчики, самостійно публікує дані про банківські продукти. Однак ми вже зв’язалися з командою «Мінфіну», щоб вони оперативно виправили цю неточність. Нам важливо, щоб Ви завжди отримували достовірну інформацію.

Нам прикро, що через це непорозуміння у Вас могло скластися хибне враження про наш банк, адже довіра — наш пріоритет.
Щоб виправити ситуацію та підтвердити нашу відкритість, ми готові в індивідуальному порядку надати Вам можливість оформити депозит на умовах продукту «Зарплатний +» з аналогічною ставкою.
Будь ласка, напишіть нам свої контактні дані у приватні повідомлення — ми попередимо колег та супроводимо оформлення для Вас
Мінфін
Відповідь адміністратора
8 грудня 2025, 17:39
Доброго дня.
Дякуємо, що звернули нашу увагу. Інформацію про депозит МТБ Банку «Зарплатний +» доповнено — у Примітці в розділі Параметри депозиту: https://minfin.com.ua/ua/deposits/2325-zarplatnii-plus/?amount=0&sku=20038 тепер зазначено, кому саме доступний даний депозит для оформлення.

Коментарі

Курс валют в МТБ Банк

USD 42 42.45

Курс валют в МТБ Банк

USD 42 42.45
Головна / Банки України 🏦 / МТБ Банк 💰 / Відгуки про МТБ Банк 📝 / мутный банк МТБ уже более ДВУХ месяцев указывает недостоверную информацию об условиях размещения депозита