Рівень обслуговування та підтримка

fejhoa4123 25 червня 2025, 1:35
Вітаю!)

Якось довелось обслуговуватись в цьому банку, банк в цілому зробив дуже гарний прогрес при оновленні мобільнго застосунку, бо він дуже гарний прям, незвичайний якщо можна сказати, але я переходив до іншого банку, треба було закрити рахунок — а це, тільки через фізичне відділення Банку, що не дуже і зручно за умови того що рахунок відкривався онлайн, ну і довідка про зариття рахунку коштує — 250 гривень, але це дійсно не дуже приємно, хоча і коштів достатньо, не дуже сподобалось обслуговування у відділенні, економіст був не дуже приітливим, наче я щось винен комусь, і тільки відволікаю від нормальної роботи — я розумію що ми всі люди, у кожного буває поганий день, або може щось трапитись, але всеж (.

До речі, відділення дуже гарне та прибране, приємно знаходитись — затишно.
МТБ Банк
26 червня 2025, 12:56
Дякуємо за Ваш відгук!
Нам приємно, що Ви відзначили прогрес мобільного застосунку MTB360. Ми вже працюємо над впровадженням функції онлайн-закриття рахунку, щоб зробити цей процес простішим та зручнішим.

Також ми обов’язково врахуємо зауваження та проаналізуємо ситуацію, що виникла під час візиту до відділення, адже нам важливо, щоб кожен клієнт відчував турботу й професіоналізм з боку нашої команди.

Сподіваємось, що ми ще матимемо нагоду покращити Ваші враження від співпраці з нами в майбутньому!

Коментарі

Курс валют в МТБ Банк

USD 42 42.45

Курс валют в МТБ Банк

USD 42 42.45
Головна / Банки України 🏦 / МТБ Банк 💰 / Відгуки про МТБ Банк 📝 / Рівень обслуговування та підтримка