Послуга з Смс-інформування, яка не потрібна клієнту

Проблема вирішена
Olgabojko
30.05 вночі зняло 20 грн за послугу смс-інформування, яка мені не потрібна була і як її підключили — не відомо. В застосунку МТБ360 самостійно я відключити цю послугу не можу. В чаті мені допомогти не можуть, на гарячій лінії також оператори нічого зробити не можуть: йдіть у відділення. Відвідувати відділення в умовах військового стану — це дуже не зручно, і в інших українських банках такі питання можна вирішити віддалено. Ну добре, 31.05 я особисто прийшла до відділення для того, щоб відключили послугу. І 29.06 з мого рахунку знімають знову 20 грн і знову вночі. На що оператор чату знову каже: йдіть у відділення.
Я не буду кожного місяця відвідувати відділення банку. Якщо працівники не можуть вирішити такі дрібні і легкі завдання, як цьому банку взагалі можна щось довірити?
МТБ Банк
Ольго, дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності. На момент звернення до Банку керування функцією смс/пуш через МТВ360 ще не було реалізовано. Наразі всі роботи вже завершенно та функція смс/пуш у мобільному додатку налаштована.

МТБ БАНК

Ans
Ans
17 липня 2022, 2:39
Жаль если действительно так

Курс валют в МТБ Банк

Курс валют в МТБ Банк

Головна / Банки України 🏦 / МТБ Банк 💰 / Відгуки про МТБ Банк 📝 / Послуга з Смс-інформування, яка не потрібна клієнту