Банк обманул клиента
- madCust0mer
- 12 січня 2022, 15:06
Вопрос с оформлением карты Benefit NEW Platinum решен после обращения к сотруднику отделения. Подтверждено, что сотрудник колл центра предоставил недостоверную информацию и нахамил.
Жду решения по оставленной жалобе, а также компенсацию со стороны банка за предоставленные неудобства (обман и хамство)
Чекаємо на Вас у відділенні для врегулювання ситуації! З повагою, МТБ БАНК
- madCust0mer
- 13 січня 2022, 15:27
Ваше приглашение звучит как угроза))
Спасибо за приглашение, но я, как и все здравомыслящие люди, в наше «ковидное» время стараюсь избегать лишних очных контактов с кем-либо. Мне не понятно, почему вы не можете прослушать мой разговор с оператором колцентра, который нахамил и обманул меня и извиниться? Считаю что визит в отделение только увеличит шинсы подхватить ковид или омикрон, но никак не поспособствует решению инцидента. Я прав?
Наша мета — вирішити ситуацію у зручний для вас спосіб. Розмову ми прослухали насамперед та просимо вибачення за непорозуміння. Обов'язково буде проведена робота з персоналом.
Відповідно до ваших побажань, будемо раді надати Вам спеціальні умови обслуговування або інші додаткові бонуси. Завжди будемо раді Вам допомогти!
Курс валют в МТБ Банк
-Моряки, за умови підтвердження отримання заробітної плати за останні 12 місяців (не менше 6-ти зарахувань);
-Співробітники ІТ — сфери (фрілансери, наймані працівники ІТ компанії, ФОП в сфері ІТ);
-Фізичні особи — вкладники ПАТ «МТБ БАНК»;
-Топ-менеджери / засновників / власників компаній, які обслуговуються в ПАТ «МТБ БАНК» не менше 6 місяців,;
-Співробітники, підприємств, на яких реалізовано зарплатний проект з ПАТ «МТБ БАНК»;
-Фізичні особи, які не є клієнтами ПАТ «МТБ БАНК» з довідкою про доходи за останні 6 місяців;
-Фізичні особи-підприємці, які мають відкриті розрахункові рахунки в ПАТ «МТБ БАНК»;
Однако, после заполнения формы-заявки на оформление, со мной связалась сотрудница банка и заявила что оформить продукт имеют право только клиенты, которые минимум 12 месяцев уже обслуживаются в МТБ банке. На вопрос «А где это условие указано на сайте банка?», она ответила — «Всего доброго!», и бросила трубку.
Если не считать хамства, то считаю что это обман со стороны банка. На сайте указано одно, а по факту это не так.
Інформація на сайті дійсно є коректною і додаткових умов для отримання картки Benefit NEW Platinum немає.
Будь ласка, вкажіть свої контактні дані в особистому повідомленні, щоб ми могли Вам допомогти. Дуже розраховуємо на взаємодію!