Благодарность
Завжди раді Вас бачити знову )
Лушее впечатление
Доработка
нормальний курс
Мало депозитных банкоматов
Переказ ніяк не дійде ((
валюта
не закрывают счет
Спасибо!
Вы знаете, что и до этого случая со мной, я не раз обращался к Инне по некоторым вопросам и всегда получал компетентную помощь опытного специалиста.
Вот всегда бы были такие руководители на своих местах
пообіцяли у відділенні розібратися
нормальний курс
Депозит
Супер обслуговування!
Все по-прежнему, нет больших очередей, в кассе обычно есть деньги, сотрудников облачили в форму (что для меня не принципиально). Для вкладчиков условия хорошие.
чудова якість!
МТБ банк, блокировка учетной записи 18/05/2023
Судя по всему учетные записи заблокированы у многих.
Жене дозвониться удалось, ее учетную разблокировали. На вопрос почему была заблокирована учетная запись, последовал очень бессмысленный дежурный ответ — «автоматическая блокировка учетной записи». Больше никаких объяснений. Как часто будут происходить такие автоматические блокировки.
Крайне не удобный банк с очень малым количеством услуг и отвратительным отношением к клиентам.
У зв'язку з новою хвилею випадків шахрайства для більшої безпеки були тимчасово впроваджені посилені заходи з верифікації клієнтів банку.
У Вашому випадку блокування облікового запису в мобільному додатку відбулося автоматично при зміні девайса. Для розблокування облікового запису Вам необхідно зв'язатися зі службою підтримки банку.
Для зв'язку із МТБ Банком необхідно користуватись офіційним номером телефону підтримки клієнтів 0 800 500 255 та чат-центром, у який необхідно перейти тільки з офіційного сайту mtb.ua у розділі «Контакти» або з мобільного додатку МТВ360.
Наразі повідомляємо, що МТБ Банк не телефонує клієнтам для отримання конфіденційної інформації по картках та не використовує чат-боти для зв’язку з клієнтами банку з метою дізнатися номер телефону або Ваші персональні дані.
Просимо вибачення за тимчасові незручності!
Щодо переліку доступних послуг у банку — ми постійно працюємо над розширенням та покращення якості сервісів. Підкажіть, які додаткові послуги Ви хотіли б бачити в МТВ360?
Хороший моб додаток