Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
mertyk 7 грудня 2024, 13:32
Оставляю свой крайне негативный отзыв о банке. Без объяснения причин и предупреждений мой счет был заморожен, после чего началась целая эпопея с «фиктивной» поддержкой. Заявка на разблокировку рассматривалась более недели, причем каждый день я получал ответы из шаблонных фраз, явно не отражающих суть моего обращения. Сотрудники даже не пытались вникнуть в проблему, а один из них открыто намекнул, что проще разорвать договор, если я хочу вернуть свои средства.

Банк незаконно удерживал мои деньги более недели, вынуждая меня расторгнуть договор. Но процесс закрытия счета оказался еще более абсурдным. Меня попросили подписать заявку на закрытие с выводом средств на реквизиты, оставив поля для реквизитов пустыми (!). После этого чудесным образом мобильное приложение разблокировалось, и я наконец смог получить доступ к своим деньгам.

Обслуживание в этом банке — худшее, что я встречал. Никогда больше не воспользуюсь его услугами и не рекомендую другим.
10 грудня 2024, 10:27
Доброго дня! Вкажіть, будь ласка, Ваші контактні дані, щоб була можливість розібратися детально в причинах та в ситуації що склалася, а також запропонувати Вам рішення.
Svlyutik241174 26 листопада 2024, 20:08
26.11.2024г. в 09:12 в кассе отделения г. Запорожье мною была пополнена ПК в гривне с целью совершения онлайн-покупки валюты. Из-за сбоя в приложении, деньги на моей карте долго не появлялись, снять обратно их не представлялось возможным, т.к. сумма не отображалась на карте. Пробыв в банке около часа, не совершив операцию и не получив назад своих денег, я была вынуждена уехать. Сумма (в двойном размере!!!) отобразилась на ПК только в 10:20, после чего была совершена успешная операция покупки валюты. Через время было замечено, что операция «неуспешна». При повторной попытке осуществить операцию высвечивалось сообщение «превышен лимит» покупки на сумму более 50000,00. Мной неоднократно В ТЕЧЕНИИ ВСЕГО РАБОЧЕГО ДНЯ!!! были совершенны звонки на горячую линию, к сожалению, со стороны банка вопрос так и не решался. И только в 17:07 менеджер отделения Дарья (спасибо ей огромное за помощь!!!) сообщила, что сумма в гривне, которая ранее была списана на покупку валюты, вернулась на карту. ИТОГО: с 10:20 до 17:07 банк на ЦЕЛЫЙ ДЕНЬ заморозил мои деньги (т.к. после покупки валюты в 10:20 на карте светился остаток 0 грн.), моя успешная операция покупки валюты, по неизвестным причинам, была «скасована», а валюта на мой счёт так и не зачислена, повторно совершить операцию банк не давал (т.к.при повторной попытке в приложении появлялось сообщение, что валюта уже куплена и лимит превышен), а вот после 17:07, когда курс вырос, пожалуйста покупайте. И как это понимать? Прошу посодействовать в решении сложившейся ситуации и, купленную мной валюту, зачислить на мой счёт, т.к. мои действия для совершения операции были сделаны правильно и вовремя. Надеюсь на положительное решение сложившейся ситуации! Не хотелось бы иметь негативный опыт работы с Вами и в будущем остаться Вашим клиентом.
30 листопада 2024, 9:05
Світлано, дякуємо за опис ситуації. Після детального аналізу було виявлено, що дійсно на стороні банку виникли певні технічні проблеми саме при здійсненні Ваших операцій.
Знаємо, що наші колеги вже спілкувались з Вами та повторна купівля валюти була успішно здійснена. В якості вибачення за незручності, Ваша наступна операція з купівля валюти буде проведена за індивідуальним, пільговим курсом.
Сподіваємось на розуміння та подальшу співпрацю!
Александр Сергеевич Дибров 22 листопада 2024, 20:44
Получал зарплату/валюту/ через этот банк был много лет клиентом, теперь на пенсии.
Отказались обменять 300долларов США на гривну по курсу. Сказали что купюры затертые и с плесенью и они их не принимают.
Купюры чистые идеальные без повреждений, надписей, печатей и.т.д. Я последние 5 лет переводил деньги тут и вы выдавали не новые банкноты, а разных годов выпуска и как я должен был их проверять или отказываться надо было,? Сколько лет и во многих странах приходилось менять доллары на местную валюту, НИГДЕ и НИКОГДА мне не было отказано, а только в Украине в этом, банке".
Это Позорище и вы называетесь морской банк? Если в обменнике хотите только новые купюры, то и выдавайте морякам новые купюры. Гоньба. Ответ мне не нужен от вас, не затрудняйтесь.
25 листопада 2024, 13:48
Добрий день, Олександр!
Ми розібрались у Вашій ситуації і дійсно касовий співробітник не зміг здійснити обмін валюти за звичайною процедурою, однак не через рік купюр, а саме через їх пошкодження пліснівою, що були видно під ультрофіолетовим світлом і також продемонстровано Вам.
При спілкуванні з заступником керуючого відділення Ви також відмітили, що це могло статись через те, що гроші зберігались в неопаленному приміщенні. Тому нажаль, в таких ситуаціях ми можемо проводити обмін тільки з додатковою комісією.
Сподіваємось на розуміння.
ByuiLop784 10 листопада 2024, 12:39
Хотів переказати онлайн 150000 грн на оборону ЗСУ. Платіж завис у додатку.
11 листопада 2024, 21:38
Добрий вечір!
Ми перевірили, жодних технічних робіт чи несправностей в роботі мобільного застосунку МТВ360 не спостерігалось. Для того, щоб ми могли розібратись в причинах, будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення Ваші данні або зверніться до нашої служби підтримки.
IrinaIVP 26 жовтня 2024, 15:46
Доброго дня всiм, особливо потенцiйним клi€нтам даного банку.
Хочу розказати вам, як банк реагу€ на звернення клi€нтiв, стосовно питань, що знаходяться в очевидь, за межами «зони комфорту» iх спiвробiтникiв.Це вкрай важливо для розумiння людей, я вважаю.
— З 2009 року та по сьогоднiшнiй день, користуюсь послугами даного банку у рамках зарплатного проекту.Карткою, як i всi користуюся у побутi, розраховуюсь в магазинах, сплачую комунальнi послуги, тощо.
Особливостi мого користування € такими, що деяка сума коштiв, тривалий час наявна на рахунку, що дозволяе банку вiльно користуватися нею в своiх фiнансових оборутках,
без заключення зi мною, додаткових депозитних договорiв.
Чи повинен банк, цiнувати такого клi€нта?
Ммммм?
— Мабуть-так, але, бачу це не мiй випадок)
При цьому, варто вiдмiтити, що якiсь, плюшки, у виглядi, наприклад кешбеку при здiйсненнi розрахункiв карткою, або кiлька, при€мних, % нарахувань, на залишок що зберiга€ться на рахунку-вiдсутнi.
К слову- банк собi, да й-банк.(нi риба, нi м’ясо)
— То що ж мене так невдоволило та обурило?
Кiлька днiв тому, пiзно ввечерi сплачувала комунальнi послуги через додаток банку МТБ 360.При цьому, одну операцiю з них, застосунок показав НЕУСПIШНОЮ пiдсвiтивши червоним кольором ii в перелiку операцiй та на той момент -НЕ списавши кошти.
Про всяк випадок, почекавши приблизнo 10 хвилин, перезавантаживши застосунок та впевнившись що статус даноi операцii не змiнився i кошти так не було i не буде перераховано (червоний колiр в перелiку та загальний баланс рахунку-без змiн) власноруч знову повторила проведення даноi операцii.(друга моя спроба, згiдно перелiку вважалася вже успiшною)
Прокинувшись зранку наступного дня, увiйшла до додатку та з подивом, побачила що за оду й ту саму послугу, кошти перевелись-ДВIЧI i та операцiя, що вчора вважалася НЕУСПIШНОЮ та горiла червоним кольором, рiзко «поуспiшнiшала» без мого на те вiдому.
Хтось скаже, та що тут такого, кошти по комуналцi перенесуться вам на наступний мiсяць?
Нi, у даному випадку це ПРИНЦИПОВЕ питання, та комунальна контора не € однозначною, до неi € багато питань (без подробиць) i «кредитувати» ii не входить в моi плани i робити проплати, наперед, я НЕ збираюсь.
Тому, наступного ж дня, йду у вiддiлення, описую спiвробiтникам банку ситуацiю, прошу посприяти поверненню коштiв, що вiдпралено помилково, причому, явно не з мо€i вини…
Я, як клiент, як користувач, була дезинформована технiчними збоями ВАШОГО ж додатку.
Спiвробiтники почали казати, що вже нiчого не поробиш i вiдправляти мене, зна€ете куди?))))
До комунальноi контори))))
Тобто, неналежно працюючий додаток МТБ 360 теж комунальнiй конторi належить?!..
Потiм почали питати чи зробила я скрiн?
Який скрiн я повинна була робити, якщо на момент проплати, та 10 хвинлин потому, ваш додаток ясно показував що одна з операцiй НЕ успiшна? Чи могла я подумати, що рано вранцi всi вони «поуспiшнiшають»???
Ще менi було запропоновано, прийти завтра, поспiлкуватися iз керуючою (якоi доречi, не було на мiсцi), заяву дуже НЕ хотiли щоб я писала, але я знаю «вартiсть розмов» без заяви вартiсть iм -нуль.
Заяву було написано, чекаю на результат.
Слiд зазначити, що:
Мiж проведенням операцii та моею появою у вiддiленнi пройшла нiчтожно мала кiлькiсть часу.
Помилка то € не моя, а вашого додатку i банку вiдповiдно.
I мене влаштову€ -ВИКЛЮЧНО повернення коштiв за 1 з задво€нних операцiй на мiй картковий рахунок.
Якщо того не буде зроблено, бiльше як свого клi€нта можете мене- не рахувати.
Рахунок буде закрито, а кошти- виведено.
Колегам по роботi-розказано, як iх кошти можуть улетiти хз куди завдяки кривому додатку, а банку буде фiолетово на них та iх проблеми.
Благо € в нас вибiр, ще на банкiвському ринку.
Iще одне, банкiвська робота, це- не тiльки втюхати кредит, вмовити покласти кошти на депозит, пiдписати договiр, видати нову картку, помiняти долари на гривнi та iншi стандартнi процедури.
МТБ-банк, виходьте iз зони комфорту будь ласка, особливо, якщо в цьому €ваша пряма провина!
30 жовтня 2024, 20:59
Ірина, дякуємо Вам за такий детальний опис ситуації. Нам прикро за негативний досвід, який у Вас виник.

Ми ретельно розібрались у причинах, що призвели до задвоєння оплати — виявили, що перший платіж, який Ви робили не був відхилен, а попав на ручну обробку. Віідповідно гроші не було списано, однак дійсно в історії платежу чітко не було відображено його статус. Тому ми вже повідомили про це нашим ІТ спеціалістам, і найближчим часом покращимо цей функціонал застосунку, щоб уникнути подібних ситуацій та непорозуміння з боку наших клієнтів. Знаємо, що наші співробітники з відділення в м. Чорноморськ вже спілкувались з Вами та запропонували варіант для врегулювання.

Щодо Вашого питання про нарахування відсотків на залишки — хотіли би звернути увагу, що в нашому застосунку МТВ360 є можливість відкриття депозиту «Вільний», який дає можливість вільного доступу до коштів ( поповнення та зняття в будь-який момент), а на залишок нараховується 5% річних. Рекомендуємо Вас спробувати, це дуже зручно.

І ми ще раз хочемо подякувати Вам за небайдужість та лояльність і довгу співпрацю з банком, для нас це важливо!
Сподіваємось, що цей інцидент не зіпсує нашу співпрацю!
Piu78hfytr 15 жовтня 2024, 11:27
Хочу подякувати працівникам банку за відповідальність. В такий нелегкий навіть жорстокий час вони знаходять сили тримати рівновагу. Окремо дякую службі підтримки за людяніть та позитив))) Мир вам!
15 жовтня 2024, 11:51
Щиро дякуємо Вам за добрі слова! Завжди раді бути корисними для наших клієнтів)
SvitlanaKelly 29 вересня 2024, 23:17
Загубила старий номер телефону, поновлювати до нього доступ не має ні бажання, ні змоги. Звернулась у підтримку, вказали що зміна номеру телефону можлива лише у відділення з оригіналами документів. Я проживаю у Хмельницькому,і в нашому місті відділення банку відсутні. Інші банки адекватно змінюють номер в режимі онлайн, як і має бути. З чого банк взагалі взяв, що я зобов’язана поновлювати номер телефону, лише з того, що в них відсутня будь-яка клієнтоорієнтовність. Також наголошую, що в Україні документи в Дії цілком і повністю прирівнюються до фізичних і зобов’язані бути прийняті будь-якою установою. Тому наголошувати на іншому це вже незнання законодавства!
Після сказала, що в такому разі хочу закрити рахунок, аби отримати змогу забрати свої кошти, на що отримала відповідь, що це можна зробити з фінансового номеру. Маю питання, з яких пір це так вирішується, що я тепер не можу отримати власні кошти, бо не маю доступу до застосунку?
Полезный комментарий
MTB БАНК 3 жовтня 2024, 17:39
Світлано, раді що змогли вирішити Ваше питання. Дякуємо, що у Вас була змога віднайти фінансовий номер
PertroKonf7 10 вересня 2024, 15:23
Клієнтом не перший рік. Цілком влаштовує перелік фінансових послуг, що надаються, вигідні пропозиції, навіть за деякими позиціями краще, ніж у конкурентів, тямущі фахівці, привітні, ще жодного разу не залишили мою проблему невирішеною. Зручний мобільний додаток. Жодного разу не заглючив, не було збоїв. Також дуже зручно: оформили доставку Новою поштою карти. Дякую, буду із задоволенням співпрацювати і далі.
11 вересня 2024, 15:15
Сердечно вдячні за Ваш відгук! Раді, що ви оцінюєте зручність нашого додатка. Продовжимо покращувати додаток далі для Вас! 😍
ShevCHenko73 13 серпня 2024, 13:02
Був постійним клієнтом МТБ банку. Здійснив переказ і мою карту заблокували. Банк став таким же як і всі(((
Nazar021056 9 серпня 2024, 3:28
Відділення за адресою: Львів, вул. П. Куліша, 30
Доброго вечора! Банк заблокував близько 3−4 місяці тому рахунок.Карту я відкривав онлайн, реєстрацію проходив онлайн.Банк запросив пояснення про походження коштів і т.д.В поясненню я все чітко описав звідки кошти, чому на карту заходили, чому відправляв і т.д
Банком я користувався близько 1 місяця це прогрес)))
Після моїх письмових пояснень банк розірвав зі мною договорів, але на карті є кошти.Попросили зявитися в банк з паспортом і кодом.Я 100 раз пояснював що я за кордоном і повертатись в Україну не буду, бо довгий період часу проживаю за кордоном.Попросив щоб надали копію заяви на перерахунок коштів в інший банк, на що вони відмовили.Чому я маю дарувати своїх 7700 грн банку? Чому в інших банках ця система діє а у вас ні? Я не відкривав рахунок в банку, я відкрив його онлайн!!! Просив що можу підписати заяву електроним підписом на що вони відмовили.Буду звертатись в НБУ, а потім вже до суду через адвоката.Не рекомендую користуватись цим …мном
9 серпня 2024, 15:09
Назарій, добрий день!

Нам прикро, що у Вас склався такий досвід співпраці з нашим банком. Однак хотіли б зауважити, що Ви стали нашим клієнтом 2 місяці тому, і через місяць користування, дійсно рахунок було заблоковано через ризиковий характер операцій і недостатність надання пояснювальної інформації з Вашого боку. Також повідомляємо, що банк не розірвав з Вами ділові відносини та ні в якому разі не привласнює гроші своїх клієнтів.

Якщо ви знаходитесь за кордоном і не можете пройти ідентифікацію офлайн, Ви можете або все ж таки надати всю необхідну інформацію про походження грошей або у вигляді вийнятку, ми приймемо Вашу заявку на закриття рахунку через службу підтримки Банку. В такому випадку рахунок буде разблоковано і Ви зможете його обнулити, після чого ми його закриємо на підставі Вашої заяви.

Сподіваємось на розуміння!
UkRsdna 10 липня 2024, 10:12
МТВ360! Дякую за такий зручний та чудовий застосунок. Все зрозуміло. Нові функції вже опробував.
10 липня 2024, 16:40
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно! Користуйтесь із задоволенням! 😉
Cat303 9 липня 2024, 15:50
На сайті банку є інформація про те, що при відкритті депозиту в мобільному застосунку додатково до ставки депозиту надається 0,5 відсотка. Виявляється це обман. І ви не зможете отримати ці 0,5 відсотки, якщо ви не являєтесь діючим клієнтом банку. Вам відкриють рахунок разом з депозитом.Та відкрити поточний рахунок без відкриття депозиту не є можливим!!! Так замість 14,5 % ви отримаєте 14%. Будьте уважні!!! Надіюсь банк компенсує свій обман клієнту!
11 липня 2024, 19:25
Доброго дня, Валеріє!
Для нас завжди важлива чесність у відносинах з клієнтами. Ми розібралися у ситуації, що склалася.
МТБ Банк цінує своїх клієнтів і ми маємо намір в майбутньому будувати відносини з Вами. Вам погодили індивідуальний додатковий бонус +0,5% до обраного депозиту. Наш спеціаліст в Вами зв'яжеться та проговорить деталі.
Щиро сподіваємось на вашу лояльність та наші подальші продуктивні відносини :)
ss3129471 5 липня 2024, 0:45
Нещодавно банк заблокував мені вхід до мобільного додатку і рахунок з моїми власними коштами! Не стандартні операції! Пенсійна картка при чому? Совісті 0

Ось відповідь банку
Шановна Л**** В******, бачимо, що Ваш акаунт було заблоковано, у звязку з підвищенную активністтю операцій по картці, для відновлення подальшої роботи з карткою, вам необхідно звернутись до відділення банку з заявою — пояснення про сутність ваших операцій.
8 липня 2024, 12:36
Добрий день! Для того, щоб ми могли розібратися в ситуації детальніше, нам потрібні Ваші особисті дані для можливості ідентифікації та зв'язку з Вами. Будь ласка, напишіть у особисті повідомлення. Заздалегідь вдячні!
Graf91 4 липня 2024, 19:34
Звернувшись до підтримки банку у месенджері я повідомив що я знаходжусь закордоном, але готовий надати докази походження коштів. Після цього мене попросили надати фото паспорта, обличчя, і пояснювальну заяву, все разом і все окремо. Я все надав + надав скріншоти які підтверджують походження коштів, роз’яснив кожну операцію, навіть вихідні операції.
Сьогодні мені приходить відповідь що треба з’явитися у відділення з паспортом. Навіщо? Я ж пройшов усю веріфікацію, надав усі докази, і писав що я не в Україні! На моє прохання надати мені шаблон на закриття рахунку і переведення моїх коштів на мій рахунок в іншому банку мені також відмовили, сказали що тільки у відділенні.
Тобто банк, знаючи що я закордоном і не буду в Україні найближчим часом, привласнив мої кошти.
5 липня 2024, 16:32
Андрію, добрий день!
Ми детально проаналізували Вашу ситуацію. Дійсно рахунок було заблоковано службою інформаційної безпеки банку через виявлення операцій, що несуть підвищений ризик.

Після надання з Вашого боку пояснень службі підтримці та додаткових документів, рахунок було розблоковано, однак з попередженням не проводити більше сумнівні операції по рахунку. В іншому випадку ми будемо вимушені відмовити Вам в подальшій співпраці.

Сподіваємось на розуміння!
LenyaKudraviy 30 травня 2024, 9:32
Усiм привiт! Дуже гарний банк, менi дуже сподобався! Його акцii часто тримаються — це гарно. Пiдтримка усе на мазi
MTB БАНК 30 травня 2024, 11:04
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Завжди раді бути корисними
MajeraIz0tova 28 травня 2024, 20:36
Користуюсь послугами банку вже два роки. Нарікань не маю на обслуговування, відкриття рахунку безкоштовне, невеликі відсотки на кредити. Раджу всім.
29 травня 2024, 10:20
Сердечно вдячні за Ваш відгук! Раді, що оцінюєте зручність МТБ Банку. Продовжимо покращувати сервіси і надалі для Вас! 😍
Linn 26 березня 2024, 15:32
мені все тут сподобалося. все швидко і якісно. була вже тут кілька разів
LenaVasylk0 29 лютого 2024, 12:02
Давно є клієнтом банку, мене все влаштовує поки що, лише що довго очікувати на готівку на крупну суму, щоб отримати у відділенні, а так ок.
Ladyfromizmail 27 грудня 2023, 22:07
Две недели в измаильском отделении не выдают валюту! И не знают когда дадут! Я в шоке! Клиент банка более 11 лет
Полезный комментарий
MTB БАНК 28 грудня 2023, 15:41
Зв’язалися з відділенням, подивилися по рештках. Проблем з валютою та підкріпленням немає. Але у зв’язку з ажіотажем серед населення через бажання купівлі валюти тільки нового зразка, справді є дефіцит нових купюр. Напишіть нам у особисті повідомлення та менеджер зв’яжеться з Вами та допоможе вирішити питання.
OzyCGHuy 10 грудня 2023, 11:07
Я новий клієнт банку. Хочу подякувати менеджеру, котрий подзвонив мені та запропонував вигідні тарифи та акції по моєму рахунку. Дуже приємно за таку уважність

Курс валют в МТБ Банк

Курс валют в МТБ Банк

Головна / Банки України 🏦 / МТБ Банк 💰 / Відгуки про МТБ Банк 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про МТБ Банк, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.