Хочу звернути увагу керівництва та профільних фахівців monobank на несправедливу ситуацію та шаблонний підхід служби підтримки, яка відмовляється розв’язувати проблему в індивідуальному порядку.Деякий час тому я став жертвою фінансового шахрайства — на моє ім'я сторонні особи незаконно оформили кредит в іншій фінансовій установі. Через це моя кредитна історія була суттєво зіпсована. Скоринг-система monobank зреагувала миттєво й автоматично: мені повністю обмежили використання кредитних коштів та анулювали ліміт «Оплати частинами». На той момент дії банку були зрозумілими, адже система захищала ризики.Проте я пройшов увесь складний шлях, довів свою повну невинуватість, і факт шахрайства було офіційно визнано. На сьогодні цей безпідставний кредит повністю вилучено з моєї кредитної історії. Я спеціально перевірив актуальні дані в Українському бюро кредитних історій (УБКІ) — моя кредитна історія знову абсолютно чиста, жодних прострочень чи активних проблемних позик немає.Я звернувся до служби підтримки monobank з проханням переглянути обмеження, оскільки першопричину (погіршення кредитної історії) повністю усунено. Проте у відповідь отримую лише стандартні шаблонні відписки про те, що «рішення приймає система автоматично» і «зараз відновлення неможливе».Виходить абсурдна ситуація: коли кредитна історія погіршується через шахраїв, банк реагує за хвилину. А коли клієнт захистив свої права, надав чисту історію в УБКІ та довів невинуватість — банк просто закриває очі й не хоче допомогти, хоча я є добропорядним клієнтом.Прошу профільний кредитний відділ monobank втрутитися в ситуацію, провести ручний перегляд моєї справи та відновити кредитні ліміти й «Оплату частинами». Усі підтверджуючі документи та свіжий витяг з УБКІ готовий надати за першим запитом.Сподіваюся на клієнтоорієнтованість, а не роботу за сухими алгоритмами роботів.
Вибачте, будь ласка, за негативний досвід 😔
Обов'язково перевіримо комунікації і зв'яжемось з вами за результатом
Також написали вам тут у особисті повідомлення для уточнення деталей

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Відмова у ручному перегляді кредитного ліміту після вилучення шахрайського договору з УБКІ