Списали 10 876 грн відсотків через 5 хвилини затримки.

Доброго дня. Хочу звернути увагу керівництва monobank.
Станом на кінець червня я перебував у пільговому періоді, для закриття якого залишалося внести трохи більше 6 000 грн. Я мав ці кошти і намагався зайти в застосунок о 23:58, щоб здійснити платіж до кінця календарного місяця. Проте через навантаження на систему або технічний збій застосунок просто не завантажувався. Мені вдалося увійти і внести повну суму (навіть більше) рівно о 00:00.Як виявилося згодом, банк вимагає внесення коштів до 23:55. Я запізнився всього на 2−3 хвилини суто з технічних причин, оскільки додаток не пускав мене в систему в цей момент! Вся сума боргу вже о 00:00 була на картці. Попри це, о 5 ранку банк списав з мене величезні відсотки — 10 876.25 грн.Я одразу написав у підтримку, але отримав відмову з посиланням на постанови НБУ.

Проте скасування відсотків у межах лояльності для клієнтів — це внутрішня воля банку, про яку говорив сам Олег Гороховський. Я запізнився на пару хвилин, і отримав величезний відсоток.Прошу керівництво або профільний відділ переглянути мою ситуацію в індивідуальному порядку та повернути списані відсотки і пільговий період на умовах лояльності. Я завжди вчасно виконував зобов’язання і сподіваюся на взаємну повагу з боку банку.
monobank
Перепрошуємо за негативний досвід
Взяли питання в роботу і вже розглядаємо таку можливість. За результатом колеги зв'яжуться з вами для надання відповіді

olexey designer
olexey designer
2 липня 2026, 17:50
Https://minfin.com.ua/ua/company/monobank/review/418958

тут такий самий випадок, тільки моноботи кажуть або скоріш за все брешуть, що борг переглядається та скасовується
Три літри
Три літри
2 липня 2026, 22:24
Ти 🫵 спізнився суто через свою хитродупчсть
2 липня 2026, 22:57
23:50—00:00 тех перерыв для корректного закрытия рабочего дня.
В конце месяца тех перерыв может быть 23:40—00:05.
Или просто вы не можете зайти в приложение или проводится следующим днём.
Могут вернуть в ручном режиме.
3 липня 2026, 9:11
Если пополняете карту через терминал пополнения то все что внесли после 22 бывает зачисляется следующим днём.

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Списали 10 876 грн відсотків через 5 хвилини затримки.