Найгірший банк і обслуговування.
Реєстрація — зайняла в мене майже тиждень. І з третьої спроби. Бо завжди щось у них проблеми технічні виникають.
Не довго побувши клієнтом, не сподобалось обслуговування — вирішив закрити рахунок.
Звернувся в підтримку. Годину щось відмовляли мене. Але таки прийняли заявку на закриття рахунку. І сказали що для цього потрібно повний робочий день, а коли рахунок буде закритий надішлють документи про закриття на електронну адресу. Пройшло три дні робочі, ні слуху ні духу. Перевірив. Начебто реєстрації активної немає.
Пишу в підтримку, чи можна перевірити дійсно
закритий рахунок чи ні. Підтримка не відповідала взагалі.
Почекав декілька днів. Знову звернувся. На цей раз відповіли. Що активної реєстрації вони не бачать. Тому не можуть відповісти чи закритий рахунок. Бо в базі немає даних.
На запитання, а де ж обіцяні документи про закриття? Ми не можемо дати вам відповіді, бо у нас немає даних.
Що сказати:
Реєстрація — тиждень часу, технічні збої і помилки.
Підтримка — можуть проігнорувати зовсім, обіцяють і не роблять, брешуть. Зовсім не кваліфіковані.
Закриття рахунків — потрібно самостійно чистити хвости, бо вони просто видалили активний профіль. А все решта по базам ви рахуєтесь як їх клієнт.
Ми вже передали цю ситуацію на детальну перевірку, щоб ретельно оцінити всі комунікації, їхню якість та коректність.
Лист про закриття рахунків надсилається на електронну адресу, вказану у застосунку monobank. Якщо ви його не отримали, рекомендуємо перевірити папку «Спам».
Якщо вам будуть потрібні додаткові документи (виписки) по закритому рахунку, їх можна отримати одним із способів:
звернувшись до відділення банку (після ідентифікації особи співробітником);
надіславши нотаріально завірену заяву поштою (нотаріус попередньо встановлює особу);
подавши заяву в електронному вигляді з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП).
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам важливо вдосконалювати сервіс, і ваша думка та відгук допомагають нам ставати кращими.
Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів у майбутньому!