Мінфін - Курси валют України

Морозяться, не надають довідки

Проблема вирішена
Євген Мітт 14 листопада 2024, 20:50
Викинули з додатку, відмовивши у співпраці, і тепер я другий місяць не можу домогтися довідок про закриття всіх рахунків та карток, та довідку про відсутність заборгованності. Спочатку в переписці у вайбері, фіксували звернення і обіцяли зв«язатися, зникаючи на тиждень (і так декілька разів), аж поки знову не підіймав питання. А потім почав телефонувати на 0800205205, і та ж історія. Потім зрештою запросили заяву на пошту info@monobank.ua, відправив електронним підписом підписану заяву і знову тиждень тиша. Через тиждень знову дзвоню на 0800205205, роблять з мене дурня, що вже відправили на мою електронну пошту довідки, але я так нічого і не отримав, і в спамі, ніде немає ніякої відповіді, ніяких документів. Вже даю додаткову пошту або відправте на вайбер, з якого листувалися, мені знов обіцяють все вирішити і знову на тиждень зникають. От сьогодні вчергове зателефонував на 0800205205, і вчергове розповідають що вже все відправили, хоча я геть нічого не отримував, і ні разу не отримав зворотній зв»язок ні поштою, ні вайбером, ні телефоном. Щотижня я сам ініціюю повторні звернення, щотижня мені обіцяють вислати довідки, вже й 2 пошти дав, і вайбер, і вже запропонував щоб надали доступ до стосунку аби я особисто все закрив та довідки скачав, а довідок як не було, так і немає. Коли я врешті отримаю свої довідки про закриття всіх наявних рахунків і карток та відсутність заборгованості?
monobankua 15 листопада 2024, 10:30
Нам дуже шкода, що у вас склалась така думка.
Ми бачимо, що за вашим запитом, колеги формували та відправляли довідки на вказаний вами імейл.
Зараз колеги склали новий запит, щоб відправити документи на альтернативну електрону пошту, та питання в роботі.
Додатково ми передали цю ситуацію на перевірку якості проведення комунікацій та вживемо відповідних заходів.

SergeyNina
SergeyNina
15 листопада 2024, 0:18
Потребуйте отправить обычной Укрпочтой с отслеживанием или Новой почтой. #стеб
15 листопада 2024, 13:02
Якщо вони протягом двох місяців не здатні відправити на будь-яку з двох електронок чи у вайбер, то до Укрпошти чи нової пошти до наступного століття не дійдуть, та й збанкрутують ще по дорозі.
15 листопада 2024, 8:00
доступ до стосунку аби я особисто все закрив та довідки скачав

що саме ти збираєшся закрити як воно все закрито самим банком?

в застосунку немає перелічених тобою довідок
15 листопада 2024, 12:59
Це хто сказав що воно закрито самим банком? Це тобі на заборі написали що все закрито? Якщо все закрито, то читай уважно, довідок достатньо про те, що таке закриття відбулось. В тому і проблема, що в 21 столітті, немає в застосунку змоги отримати довідки, і 2 місяці не можеш цих довідок домогтися через всі канали зв«язку банка.
15 листопада 2024, 13:29
Це хто сказав що воно закрито самим банком?

Банк.

Це тобі на заборі написали що все закрито?

У твоєму відгуку, тобою написано зі слів банку про розірвання стосунків що обов’язково супроводжуется закриттям рахунку.

Якщо все закрито, то читай уважно, довідок достатньо про те, що таке закриття відбулось.

Для закриття рахунку довідки не потрібні. Для цього достатньо щоб або банк, або клієнт забажав закрити рахунок.

В тому і проблема, що в 21 столітті, немає в застосунку змоги отримати довідки

Не розумію нащо в 21 столітті довідки про закриття рахунку. Ти їх куди понесеш, дружині показувати чи сусіду?

і 2 місяці не можеш цих довідок домогтися через всі канали зв"язку банка.

Ну от як ти тут з ходу почав мені хамити — то не дивно що банк тебе два місяці футболить бо ніхто не поспішає задовольняти претензії хамла.
monobankua
monobankua
15 листопада 2024, 12:40
Додатково написали вам в особисті повідомлення
15 листопада 2024, 13:03
Відповів в особистих повідомленнях
oleksdesigner
oleksdesigner
15 листопада 2024, 15:31
Нагадаю що манобанк згідно договору встановлює термін позовної давності 30 років (п. 9.3), відкриває кредитну лінію на 25 років (п 5.26)
а згідно п. 10.2 укладає договір на 99 років тому обов’язково треба довідки з закриття рахунків шоб потім ще ваших онуків не тягали по судам за намальовані борги.
Після закриття всіх рахунків обов’язково перевірти кредити в УБКІ, чорна картка це одразу автоматично кредит на 25 років

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Морозяться, не надають довідки