ВХІД
Повернутися

Банк зіпсувався геть!!!

Андрій Дубров 8 жовтня 2024, 18:44
У мене таке відчуття що після 1 жовтня 2024 року Монобанк втратив залишки адекватності. 1 жовтня 2024 вступила в силу постанова НБУ про обмеження 150 тис. В постанові чітко написано що ці обмеження не стосуюстья волонтерів. Я волонтер. Монобанк про це знає. Попри це мої рахунки в моно були обмежені на 150 тис з 1 жовтня 2024. З якого переляка? При чем туя я до цих обмежень? Мене не стосуються обмеження тому що я волонтер. Збираю донати на ЗСУ. Роблю це вже 1 рік. Всі підтверджуючи документи я відправляла монобанку не один раз. Але монобанк рішив порушити закон і обмежив мій рахунок. На питання чому? Мені відповіли що постанова НБУ. Це беспредел! Жоден банк України не чіпав волонтерів після 1 жовтня. Ніхто не провіряв документи на волонтерство. Ніхто крім Монобанку. Монобанку закон не писан. Це жах! Слів у мене немає. Перевірка документів триває вже 8 днів. Тому що монобанк обмежив всі рахунки після 1 жовтня. Вони не розбиралися кого стосується ця постанова НБУ, а кого не стосується. Блоканули усіх підряд. В ітоге всі почали подавати документи на розблокування рахунків і монобанк захлинувся в роботі. Співробітники МОНО не спраляються з таким обсягом перевірок. Тому превірка тривала 8 днів. Ітог перевірки таков: «ми не можемо вам надати статус волонтера і зняти обмеження з рахунків». Хочу засмутити монобанк але я вже маю статус волонтера і ви не маєте мені його надавати. Він у мене вже є. Таков монобанк сказав що неразі у мене немає активного збору донатів. Це пеісля того як я надала свою сторінку фейсбук де іде цей збір і гроші прямо зараз поступают на монобанку. Абсурд. У мене відчуття що я попала в якусь божевільню. Що банк втратив залишкі мізків. Банк бачить збір і говорить, а збору наразі немає. Як можна блокувати людей які допомагають наближати перемогу України? У мене просто немає слів. Та не ціпайте ви вже волонтерів. Хай працюють люди. Навіщо це все? Жоден банк україни не блокував роботу волонтерів після 1 жовтня. Монобанк це зробив. Я вже 10 днів веду дискусію з підтрикою моно. Поки що безрезультатно. Після 1 жовтня я перестала бути волонтером. Монобанк так решил. Монобанк решил заборонити мені збирати гроші тому що є постанова НБУ
monobankua 9 жовтня 2024, 9:22
Нам дуже шкода, що перевірка викликала у вас негативні емоції.
Колеги передали надані дані по волонтерству на розгляд фахівцям.
Зараз питання в роботі.
Зв'яжемось з вами, як буде нова інформація.

Mir0n
Mir0n
8 жовтня 2024, 19:14
Для них вiйни нема. Гороховському ганьба. Багато друзiв волонтерiв скаржилися. Поки у них перевiрка , хлопцi гинуть
8 жовтня 2024, 19:35
Для них вiйни нема.

Ага, немає.
Для банка який єдиний два роки робив платформу для сборів і волонтерів — війни немає.
Для банка який в себе в застосунку надав можливість відправляти гроші в купу благодійних фондів які перевірені банком — війни немає.

Багато друзiв волонтерiв скаржилися.

Дивни в тебе волонтери, вони що, гроші на бінанс переводять? Нащо їм п2п? Сході більше на шахраїв які чужі гроші на свої потреби пускають.

Поки у них перевiрка, хлопцi гинуть

Дуже багато тих для кого дійсно «війни немає» використовують прикриття псевдо-волонтера для шахрайства та привласнення людських грошей. Монобанк несе принаймі моральну відповідальність за те коли на банки таких псведо-волонтерів проводяться збори. Тож він правильно робить що проводить перевірку.

А нормальні волонтери вже давно оформили юридично свою діяльність і працюють так що у банків до них питань немає.

Монобанк міг не надавати можливіть проводити збори — от тоді б точно хлопці гинули б без допомоги. Аде він платформу надав. І блокує тих хитродупих хто пробує користуватись людьською довірою заради збагачення.
8 жовтня 2024, 19:32
А в чому проблема перевести гроші банківським переказом на реквізити продавця обладнання чи військової частини?

У військової частини точно немає картки з номером тож перевести їм гроші через п2п ніяк не вийде.
8 жовтня 2024, 19:40
Але монобанк рішив порушити закон і обмежив мій рахунок.

Брехня, монобанк це робить саме тому що так вимогає закон. А от ти працюючи без юридичного оформлення робиш це по суті в сірій зоні - це не є прямим порушенням закона, але і довіри не викликає.
8 жовтня 2024, 19:41

Постанова НБУ від першого жовтня немає жодного стосунку до фінмониторингу, вона лише встановлює ліміт на перекази.

Якщо банк тебе перевіряє - це взагалі ніяк не пов’язано з цією постановою.
olexey designer
olexey designer
8 жовтня 2024, 20:55
Манобанку начхати на волонтерів, жадібних банкірів цікавлять лише гроші та як їх більше заробити та не втратити, недарма усім військовим 100% відмова у наданні кредитного ліміту. Багатії не воюють
9 жовтня 2024, 11:55
Манобанку начхати на волонтерів, жадібних банкірів цікавлять лише гроші та як їх більше заробити та не втратити,

Волонтери вже не один рік тільки на Монобанку і виїзжають і Монобанк створює додаткові можливості для них. Зборів на карту Приватбанка набагато меньше. А конверти Приватбанк додав лише цього року. А на карти інших банків не збирають взагалі.

А заробляти гроші — це нормально, тільки люмпени можуть вважати це чимось поганим що не заважає їм рахувати чужі гроші. Ну і заробляє Монобанк не на волонтерах, а на тих хто відкриває карту щоб було зручніше донатити волонтерам — це суттева різниця.
SergeyNina
SergeyNina
9 жовтня 2024, 0:51
Все правильно банк делает. Проверка, проверка и контроль. Ещё бы технически запретить вывод денег в крипту/казино/ставки на спорт с волонтёрских счетов и усилить контроль за ними.
Java Vetal
Java Vetal
9 жовтня 2024, 12:36
Це тому що через моно йде величезний потік грошей збирачів на банки, деякі «волонтери» вже наволонтеріли собі на дорогі авто, частина грошей конвертується в готівку, є деякі персонажі, які собі беруть 20% «операційних витрат», а гроші з банок просирають на гемблінгових сайтах. Моно першими запустили банки але не подумали як боротися з шахраями, які во всі чати закидують посилання на збори