Мінфін - Курси валют України

Заблокировали счёт ФОП из-за нетипичных операций

Проблема вирішена
Галина Бобилєва 7 жовтня 2024, 22:59
Открыла счет с 01.10 начала работать, естественно, деньги заходят от разных физ. лиц за оплату товара, тут вдруг 07.10 заблокировали. Позвонила по видео звонку, пообщалась через видео, оператору что-то понравилось и в разблокировке отказали. Также подтвердила через Дию всё. То есть у меня всё официально, а один оператор вот так просто решает разблокировать или нет…Сколько банков предлагали услуги, выбрали именно Моно и тут вот такое. Хоть бы дали возможность пообщаться еще с кем-то, чтобы возможно закрыт какие-то моменты, какие не понравились первому оператору.
monobank
8 жовтня 2024, 11:48
Вибачте, будь ласка, за цю ситуацію
Колеги вже зв'язалися з вами, для уточнення інформації
Наразі всі обмеження знято
Зробимо все, щоб в майбутньому надавати лише якісний сервіс

ch777
ch777
7 жовтня 2024, 23:12
Тощо ви обрали найгіршу контору для фопа, манобанк це взагалі «картковий продукт» або напівбанківський суррогат. В ньому поважають тільки «зарплатних фопів», у тих які отримують оплати від фізліц великі проблеми або відмова в обслуговуванні
7 жовтня 2024, 23:34
Все знакомые, у кого ФОП, нормально работают там. Не ожидала совсем такого
Валерка Котовский
Валерка Котовский
8 жовтня 2024, 8:38
Пользуйтесь более старыми банками) эти законы не знают и не читают)
8 жовтня 2024, 12:03
Так, зв’язалаись. Дуже не приємно, що коли це сталось зі мною ніхто не хотів поспілкуватись, щоб вирішити моє питання. Кожен оператор у Телеграм та у чаті самого банку просто писав шаблон, що заблоковано і нічого чути не хотіли, хоча я писала. що можу всі документи надіслати.
Я думаю, якби я тут не написала, то так би ніхто і не дзвонив мені. Перетелефонували — запитали ще раз чим займусь, попросили документи у чат Телеграм і вуаля — 5 хвилин і розблоковано. Але ж ночі нервів і відсутність сну через це — не компенсується ((((
Мені дуже шкода, що Банк так відноситься до клієнтів своїх!

Головна / Банки України 🏦 / monobank / Відгуки про monobank 📝 / Заблокировали счёт ФОП из-за нетипичных операций