Монобанк порушує закон
- Валерка Котовский
- 17 липня 2024, 16:01
По закону они все контрактники, сгидно ст 1 закону Укр про вийськ обовьязок и вийськ службу контракт — є добровільне.
Так что надо в первую очередь читать контракты и законы, а не слушать олигарховские каналы что вы все ЗСУ. У нас нет Зброенных Сыл Украины, только контракты потому что нет стану війни,
Именно по этому так много названий всякие Витязи, викинг, шторм, лють, казаки айдары азовы всякие правые секторы и куча много, все батальйоны найомники
- tckgoblinu
- 17 липня 2024, 17:19
«В той час, коли всі банки роблять перерахунок з початку служби мого чоловік»
тобто це ви кредитів набрали в різних банках виходить?
зручно, коли користуєшся чужими коштами і не платиш відсотки, потужно навіть.
тобто це ви кредитів набрали в різних банках виходить?
зручно, коли користуєшся чужими коштами і не платиш відсотки, потужно навіть.
Почитайте добре закон, а не трактуйте його під себе:
Військовослужбовцям, які були призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період на весь час їх призову, а також їх дружинам (чоловікам),
на весь час їх призову!!! А не з 18.05
Чекаю обов’язково офіційний лист з відмовою
на весь час їх призову!!! А не з 18.05
Чекаю обов’язково офіційний лист з відмовою
Але Монобан виявився шахраєм!!!
В той час, коли всі банки роблять перерахунок з початку служби мого чоловік, даний банк робить перерахунок тільки з 18.05.24!!!
«Норма вступила в дію з 18.05.2024 р., відповідно з цієї дати ми приймаємо звернення від Клієнтів та перевіряємо їх на відповідність умов пункту 15 ст. 14.
Законодавець не встановив момент припинення нарахування процентів, тому Банк прийняв рішення роботи це з дати, з якої вступила в силу сама норма, тобто з 18.05.2024."-відповідь менеджера Моно банку
Тепер чекаю офіційної відповіді(відмови) від банку і буду подавати позов до суду
Найжахливіший банк в такий час!!!
Дійсно норма вступила в дію з 18.05.2024 р. У дружин (чоловіків) військовослужбовців з'явилася можливість пільги за відсотками по кредитах.
Проте законодавець не встановив дату припинення нарахування відсотків, тому банк прийняв рішення роботи це з дати, з якої набрала чинності сама норма, тобто з 18.05.2024.
Бачимо, що за вашим запитом, колеги підготували для вас офіційну відповідь, та надіслали її Новою поштою на вказану адресу.