31 копійка на кожному злотому 3.6% спред.
тобто банк заробляє 31 копійку на кожному злотому. Звучить небагато.
Але якщо помножити на 3000 то 31 копійка вже один турнікет 930 грн, одне врятоване життя. Але ні. Треба ж 3.6% спреду під час війни. Бо гороховський буде їсти один гороховий суп. І це не зімбабвійський долар, а на хвилиночку найбільш поширена валюта після долара.
Ось нехай банки донатять на війну.
тепер зрозуміло чому моно закрив картку злотого до війни і так її і не перезапустив на вигідних умовах. :) хехе.
а на питання чого 31 копійка з кожного злотого. на це питання відповідь «ми менше всіх обманюємо серед усіх банків» :)
Ви можете сказати що ж ти Настя до них із-за 3.6% докопалася. По-перше знову ж такі це не податок на ФОП, а прибуток в кишеню гороховського, гороховський захоче купляти турнікет не захоче, я не знаю, я не хочу залежати від бажання гороховського.
Другий пункт що для інших валют окрім USD, EUR не пише курс купівлі. Пише лише курс продажу. Що є очевидним порушенням моїх прав як споживача.
Проте відповідь служби підтримки «Якщо порівнювати в цілому: наші умови обслуговування, тарифи і послуги, то наша картка залишається найвигіднішою на ринку»
Так, «ми тут ведемо себе паскудненько, але в ціломи ми не такі уж погані».
На фоні он того ман’яка-вбивці, цей легкий харасмент не такий вже уж поганий)))))
Та я ще мовчу скільки воно йшло з Польщі з 23 числа до 31.
всім рекомендую.
Якщо валюта операції EUR/USD, то конвертація: EUR/USD → UAH за курсом Монобанк.
Якщо валюта операції екзотична, тобто відрізняється від EUR/USD, то при оплаті шлях конвертації: екзотична валюта → USD за курсом платіжної системи → UAH за курсом продажу (більший) Монобанк.
При зарахуванні шлях конвертації: екзотична валюта → USD за курсом платіжної системи → UAH за курсом покупки (менший) Монобанк.
Курс Монобанк вказано в застосунку в меню «Ще».
Наші карткові курси валют одні з найвигідніших на ринку України. Різниця між купівлею і продажем валюти приведена у відповідність з ринковою.
На жаль, такий продукт як картка в злотих не користувався популярністю. Наша місія — зберегти простоту для всіх клієнтів, а велика кількість продуктів ускладнює користування застосунком.
Тому було прийнято рішення про закриття карт в злотих.
Якщо в планах з'явиться знову ця картка, ми обов'язково проінформуємо.
Додатково ми передали ваше звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів та зв'яжемося з вами для надання відповіді