Самое настоящее позорище
Пишуть стандартні відмазки що в країні війна і вони нічого не вимагають, що вони притримуються рекомендацій НБУ і що ви можете оплатити мінімальний платіж, і ніякі штрафи нараховуватися не будуть. Це все БРЕХНЯ і шахрайство. Штрафи і далі нараховуються. Ніяких зобовязань монобанк не виконує.
ВИМАГАЄМО відкликати ліцензію у цих мародерів. Вимагаємо СБУ перевірити монобанк на предмет зради і мародества під час війни. Монобанк свідомо обкрадає українців які залишилися без засобів для існування, і свідомо бреше що це не так. Це свідомий саботаж і підігравання ворогу під час війни. В той час коли світ обєднався для допомоги Україні, Гороховський і ко. лицемірно брешуть і наживаються на горі українців. Звертаюся до всіх кому не пощастило стати клієнтами цих мародерів, пишіть в СБУ, пишіть в НБУ, такі банки не мають працювати в Україні. Це диверсія проти українців, це мародество і грабування України. Вони навіть відповідають на коментарі стандартною брехливою фразою.
Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію
Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою»