Щоб не було шаблонних відписок я хотів би надати роз’яснення.
Ігор Юрійович, вітаємо вас у monobank🐾. Відразу хочемо вибачитися за те, що можемо відповідати вам повільніше, ніж зазвичай … Зараз у нас невеликий ажіотаж, але ми дуже стараємося!🙄
Для клієнтів, які у лютому перебували у пільговому періоді, пільговий період продовжено до 31.03.22
На поточний момент ви можете використати кредитні кошти у межах доступного ліміту. За рахунок кредитних коштів недоступні зняття готівки та перекази на карти.
Намагайтеся зберігати спокій і не піддаватися паніці. Усі системи банку працюють у стандартному режимі
monobank platinum, [07.03.2022 12:48]
🇺🇦 Оператор monobank platinum:
Вітаю, Ігор Юрійович! Мене звати Діана, допоможу вирішити ваше питання 🐈
monobank platinum, [07.03.2022 12:56]
Ваша картка знаходиться в пільговому періоді — ви не платите жодних процентів за кредит!
Пільговий період діє до 30 квітня. Щоб і далі залишатися в пільговому періоді, вам потрібно до кінця квітня погасити заборгованість, що сформувалася на кінець березня.
Якщо ви не готові внести всю суму до кінця квітня, внесіть не менше ніж 4% від суми заборгованості на кінець березня.
monobank platinum, [07.03.2022 12:56]
У разі виходу з пільгового періоду процентну ставку 2.9% на місяць буде нараховано:
на максимальну суму заборгованості кожного дня;
із першого дня пільгового періоду — 6 березня.
Мінімальний платіж буде сформовано 1 квітня.
Я зі своєї сторони всі свої обов’язки виконав не дивлячись ні нащо, тобто кредитний ліміт погасив протягом 3−5 днів, обов’язки по кредитам виконав, але факт залишається фактом, та до цього, приблизно днів через 10 я зателефонував з цим же запитанням та відповідь була такою ж. Оцінку я не буду занижувати але ви або проведіть розмову з співробітниками (Діана це загальне ім'я, Діаною може бути і Сергій наприклад) або не відповідайте, зараз не той час і вас ніхто не боїться навіть якщо я наприклад буду щось вам винен, але я людина яка завжди віддає борги тому це як приклад.
Обов'язково перевіримо діалоги зі співробітниками та проведемо роботу