Дають змогу відмовитись від кредиту — і тут же впарюють його, ще такого не бачила
| USD | 41.8 | 42.1905 |
Переоцінила схвальні відгуки, сьогодні стала оформляти картку. Є два варіанти оформлення — з наданням кредитних послуг і без них. Вибрала без. Надіслала затребувану інформацію — приходить мені «Вітаємо! Вам схвалено кредитний ліміт 10000 грн». Навіщо ви це робите? На всяк випадок помельтешити кредитом перед клієнтом, а раптом клюне?!
Тут же розірвала стосунки з банком, яких фактично ще й не було — написала у телеграм-канал, що відмовляюсь від послуг, аби видалили надіслану мною інформацію. У відповідь прилітає маркетинговий непотріб про «найкрутіші переваги» карти. Ви ще й знущаєтесь??? Я щодо цього до вас звернулась?
Зробила зауваження у телеграм-чаті, що не вибачились за створені незручності, «Нам прикро» це не «Вибачте». Відповідь оператора Ірини: «Дякую за уточнення». Завіса.
О 13.26 зателефонувала менеджер банку Софія, яка байдужою скоромовкою відрапортувала про вилучення даних, так ніби зі стіною розмовляла — ні вибачення про створені незручності, нічого. Завіса-2.
Я почитала тут відгуки і коментарі до них — то ви ще й найняли армію ботів, аби відбілювати невідбілюване? Навіщо ви це робите??? Чи не простіше навчитись працювати нормально? Але що хотіти з безтолкових…
Посилання на скріншоти переписки в телеграмі:
Ліміт банком надається з розрахунку скорингової моделі.
Ліміт по карті встановлюється після її активації. На етапі реєстрації система тільки показує попередній розрахунок по ліміту.
Після активації карти клієнт може керувати лімітом в додатку, наприклад подати заявку на його зниження до 0 грн.
Додатково ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу і приймемо відповідні заходи.
Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів в майбутньому.