Просто жах
ЯКЩО НЕ ХОЧЕТЕ ЗАМОРОЗИТИ СВОЇ КОШТИ НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ МАЙТЕ СПРАВ З ДАНИМ ПРОЕКТОМ.
Для встановлення правомірності переказу Банк за результатами моніторингу або в разі опротестування переказу тримачем, емітентом або платіжною організацією платіжної системи, має право призупинити завершення переказу на час, передбачений правилами відповідної платіжної системи.
Також нагадуємо, що Згідно п.72 «Положення Про здійснення банками фінансового моніторингу», затвердженим постановою Правління Національного банку України від 26.06.2015 № 417 Банк зобов'язаний на постійній основі здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів з метою виявлення фінансових операцій, які не відповідають фінансовому стану (оцінці фінансового стану) і / або змісту діяльності клієнта, економічної доцільності (сенс) за якими відсутня, або можуть іншим чином піддавати Банк на здійснення (залучення до вчинення) ризикової діяльності, що загрожує інтересам вкладників або інших кредиторів банку, і / або діянь, передбачених Кримінальним кодексом України.
Точних термінів при цьому немає — ми надамо вам інформацію відразу як тільки закінчиться перевірка.
На жаль, на час перевірки ми не зможемо закрити ваш рахунок. Але за результатами відразу дамо відповідь