КРАДІЖКА ГРОШЕЙ З КАРТКИ!
На сьогодні 4 жовтня 2020 року, я проживаю на територї Польщі. 25 вересні 2020 року, я захотіла змінити свій контактний номер телефону з українського на польський, про що повідомила через час у Viber працівників банку. Мені люб«язно допомогли це зробити через відео-дзвінок на Viber.
Сьогодні 4 жовтня 2020 року о 20:29, мені приходить сповіщення, просписання 504,85 грн, як ви думаєте для кого? ПРАВИЛЬНО! Для https://ua.godaddy.com/.
Працівники банку, з якими я зараз спілкуюсь, лише співчувають, та рекомендують мені, як особі, котра проживає за кордоном звернутись до поліції та перевипустити картку:) Якщо б це було можливо телепатично, ну ок, хоча б через інтернет, я б це зробила.
А наразі, вони лише співчувають, пояснюють, що щодня працюють над безпекою своєї системи. А от що я думаю: ЯКБИ ПРАЦЮВАЛИ, ТАКІ ВИПАДКИ, ТИМ БІЛЬШЕ З ОДЖНОГО І ТОГО Ж САЙТУ НЕ ПОВТОРЮВАЛИ- А ТАК ТО ЦЕ ЛИШЕ БАЛАКАНИНА, ХАЛАТНІСТЬ, БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ, ТА НА МОЮ ДУМКУ, СПІВПРАЦЦЯ З ШАХРАЯМИ, бо якщо б банку був ДІЙСНО ЗАЦІКАВЛЕНИЙ У ВИРІШЕННІ ДАНОЇ СИТУАЦІЇ, ТО Б ЦЯ СИТУАЦІЯ НЕ ПОВТОРИЛАСЬ ЗІ МНОЮ, ОСКІЛЬКИ МІЖ ВИПАДКОМ ПОДРУГИ І МОЇМ МИНУЛО 8 МІСЯЦІ!!!!!!!!!!!!1
Рік назад у вас була проведена така сама операція, але на іншу суму.
Швидше за все тоді була оформлена підписка, яка продовжується через рік.
Цю інформацію ви можете перевірити у виписці за жовтень 2019 року.
Також, радимо перевірити вашу електронну адресу, адже дуже часто про продовження підписки надсилаються листи на пошту.
Для повернення коштів радимо звернутися до підтримки GoDaddy.