Монобанк-ні в якому разі

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Yditski2445322
Поки користуєшся кредитними коштами, ні чим не відрізняється від інших, десь даже краще мобільний додаток, тільки мова заходить за вхід-вихід своїх, починаються ,, качєлі,, — відмазка одна-фінмоніторинг, перевірка до трьох днів і кіпа паперів, я авторитетно заявляю, ні в якому більше банку, з якими я працюю такого нема. Я думаю, і це моя особиста думка, що просто брак коштів, тому і використовують цю машину-фінмоніторінга наліво і направо. Резюме-кошти тримати не рекомендую!!!
На жаль, такі перевірки ця вимога НБУ, яке банк не має права ігнорувати. Наші фахівці працюють над вашим питанням. Після перевірки документів нададуть відповідь на пошту.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 08.07.2020).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Італій .
Італій .
6 липня 2020, 18:30
А заводишь на карту деньги через торговлю по номеру карты? Людям который имеют белый и понятный банку доход проблемы финмона не известны в принципе.
ivandanilich
ivandanilich
7 липня 2020, 14:27
Представить банка не предоставил № закона на основании которого были заблокированы средства, это все равно что по рапоряжению бабушки с рынка был заблокирован счет