Мінфін - Курси валют України

Встановити

Знаєте тяжко описати словами, це банк який дійсно дбає про своїх клієнтів, я б описав його так НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ, ІДЕАЛЬНИЙ, БЛИСКУЧИЙ.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Artem6374 28 грудня 2019, 10:12
Вчора в день хотів поповнити картку MonoBank, через касу Універсал Банк, на 100$ бо MonoBank назвав партнерів, і поблизу був саме Універсал Банк, ну хтож знав що саме іза того, що працюють не грамотні, недосвічені, без загального розуміння відношень до людей, люди цеж таке до них можно як завгодно відноситись, відправляти їх кудись, куди не зрозуміло по-хамськи себе повів касир, це працівник Універсал банку, приходжу кажу мені треба поповнити картку на 100$ жіночка брюнетка с пофарбованим волосям в блондинку, подивилась гроші, порадившись с сусідкою касиром зробили висновок на пару, і говорить я можу тільки 60 $ поповнити а 40 $ ні питаю чьому, я вчьора у Востока їх купив, і вона мені заявляє ми с ветхай валютою не працюємо, або не можемо прийняти не памятаю дослівно, говорю, і що мені робити, вона мені говорить ну там де купували там, і поміняйте на нормальні 40$ доларів я як людина яка зіткнулась перший раз з цим, не знаючи що мені втирають маячню, пішов розбиратися до Востока я там влаштував розборки що ви мені даете купюру яку не приймає банк, я розповів все детально Востоку і вони сказали що долар на долар не міняють, а те що банк порушуе якщо не помиляюсь, правила НБК, це вже не наші проблеми, вони мені надрукували кретерій по якому банк може примати купюру, бо це не важається ветхою купюрою, викликали головного він мені детально пояснив, я набрався терпіння, і звернувся до підтримки MonoBanka, розповів їм все детально, на що вони попросили фото 40$ а потім адресу банка який не прийняв, і говорять треба зачекати деякий час, минуло 12 хв, я знову, пішов до тієїж жіночки, нагадав що я в вас, сьогодні був, і ви мені відмовили на що вона мені відповіла так я памятаю, і говорить ви вже це ви писали на службу підтримки, я говорю яка різниця хто мені просто потрібно поповнити на картку 100$ говорю одразу не можно було це зробити Вона говорить ні я питаю тільки через телефону підтримку на що вона мені відповіла да, знаете загальне враження банка впало про Універсал банк, це просто не є логічним я повинен був, витратити свій час, побігати туди сюди, а потім витрати свого часу ще звернутися на гарячу лінію задля того щоб до неграмотної, недосвіченої, людини дійшло що ту купюру можно було прийняти. Дуже не приємно бо я витратив на це 1 час, бо мені його ніхто не поверне, іза того що людина гадає або взяти або не брати, одним словом на кафейній гущі ворожує. MonoBank молодець він цінує своїх кліентів ставлю, в цьому плані йому найвищу оцінку бо саме він допоміг мені, достукатись. Красно дякую Monobank саме завдяки дбаню людей вмене піднялась оцінка про Вас, завдяки кваліфікованим, розумним, на вищому рівні людей, допомогли за лічіні хвилини вирішити елементарне питання. У Вас одна з найкращих служба пітримки, навіть мабуть найкраща дуже вдячний Вам. Так тримати!!!
monobank
Відповідь банку
monobankua 28 грудня 2019, 16:49
Дякуємо вам за відгук. Також, хотіли б уточнити деякі деталі даної ситуації, написали вам в особисті повідомлення.

Коментарі - 3

+
0
Італій .
Італій .
28 грудня 2019, 11:38
#
Кто-то смог дочитать?
+
+30
Toxa David
Toxa David
28 грудня 2019, 12:43
#
Дочитал. «Дуже не приємно бо я витратив на це 1 час, бо мені його ніхто не поверне, іза того що людина гадає або взяти або не брати, одним словом на кафейній гущі ворожує.» - как то так.
+
+15
Dаrk Lite
Dаrk Lite
28 грудня 2019, 15:34
#
Можна було б 100 баксів в додатку купити і не втрачати 1годину
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝 / Знаєте тяжко описати словами, це банк який дійсно дбає про своїх клієнтів, я б описав його так НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ, ІДЕАЛЬНИЙ, БЛИСКУЧИЙ.