Нерекомендую!
Став клієнтом банку майже на початку його випуску, слід віддати належне технічній реалізації. Додаток дійсно зручний, але завжди слід памятати, що банк це не лише додаток, це велика бюрократична машина, якій на вас як на клієнта глибоко плювати, і я в цьому пересвідчився. Універсал банк це жахливий банк по рівню обслуговування, він навіть гірше ніж приват. В приваті принаймі дзвонять і питають, а тут навіть не чекайте, то банк без відділень, без операторів і навіть той єдий чат в який Ви пишете таке враження що відповідають боти, а не люди. Що не запитай одні стандартні відповіді. Але навіть не те найгірше, найгірше це їхня служба фінансового моніторингу. Так як МОНОБАНК то навіть не банк, мобільний додаток, за ним універсал. Гроші на рахунку блокують. Була ситуація, скинув з монобанку платіж для поповнення розрахункового рахунку пого підприємства 55 тис грн, через два тижні зайшли гроші на рахунок і вирішив повернути, але ж ні відправили на фінмоніторинг. Кажуть: Давай підтвердження походження коштів :). І це вже не перший раз, таке. Ну все думаю достали мене, закриваю рахунки, обнуляю валютну картку і закриваю депозит достроково. І шо ви думаєте, депозит закрили і вернули гроші так само швидко як відкривали? Звісно що ні, «Ваше звернення буде оброблене через 4 дні. Регламент в нас такий». В чаті по одному питанню підключається по черзі 10 консультантів, то один то другий, і всі починають одну і ту ж коломийку. «НАМ ДУЖЕ ШКОДА ЩО ТАК СТАЛОСЯ, ЯК МИ МОЖЕМО ЦЕ ВИПРАВИТИ» кажу гроші розблокуйте «НАМ ДУЖЕ ШКОДА АЛЕ ВАМ ТРЕБА НАДАТИ ДОКУМЕНТИ ЯКІ ПІДТВЕРДЯТЬ ДЖЕРЕЛО ПОХОДЖЕННЯ». Кажу джерелом є моя фірма де я власник, роблю повернення по тому платежу який робив через монобанк. І тут як тільки я це дописав в чаті підключається новий оператор і пише «Меня зовут Анастасія чем могу помочь?» То якесь реально знущання з клієнта. Головне котів наробили і наклейок для ідіотів. Пише в додатку «Ви крутіше ніж 95% користуачів» то напеве мене за то і блокують :). Нерекомендую нікому здійснювати платежі. Можуть заблокувати. І це не тільки в мене, таке і в мого друга минулого місяця. Той монобанк хіба для оплати комуналки треба використовувати і поповнення мобільного. В чаті пишуть безграмотно, от приклад відповіді з чату: ++++++++«» Ми на жаль не можемо вплинути на донне рішення фінансового моніторингу, як тільки ви предоствіте документи ми відразу розблокуємо дану суму і ви зможете користуватися Крат як і раніше«»"++++++.
monobankua
3 грудня 2019, 16:05
Розуміємо, що склалася неприємна ситуація, яка вимагає деякого часу для її вирішення. Однак, банк зобов'язаний здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів з метою виявлення фінансових операцій, які не відповідають фінансовому стану (оцінці фінансового стану) і / або змісту діяльності клієнта. Ми обов'язково перевіримо ваші звернення до служби підтримки та приймемо відповідні заходи, щодо наших співробітників, в разі порушення якості консультації. Дякуємо за ваш відгук.
відправити особисте повідомлення банку
| USD | 42 | 42.3693 |