Чому я закрив свою карту монобанк
Вирішив як і усі попробувати використовувати карту монобанку з уже існуючими рахунками в приват банку. Протягом користування я не замітив ніяких пелюшок які б спонукали мене до користування даним банком. Кешбеки не настільки суттєві щоб переводити між рахунками кошти. На рахунок додатку як на мене приват рулить, а говорячи про можливості для ФОП як на мене приват банку немає рівних. Також під час закриття було дуже важко пояснити що мені потрібно закрити карту таке було відчуття що в сервісі не розуміють прямої мови.
monobankua
1 листопада 2019, 20:20
Нам правда шкода, що ви прийняли рішення про закриття вашої картки. Хотілося б, щоб ви дали нам шанс порадувати вас. Також хочу звернути вашу увагу, що карта безкоштовна в обслуговуванні. Наш додаток допомагає економити ваші особисті кошти та примножувати їх шляхом відсутності комісій за платежі на карту іншого банку, поповнення мобільного, оплату комуналки і платежів за реквізитами, а за рахунок кешбеку, який діє по всьому світу, ви можете заощадити до 20% на покупках, ці кошти можна вивести на картку і навіть перевести в готівку! А наш мобільний додаток зазвичай дивує простотою, крутизною і швидкістю!
відправити особисте повідомлення банку
| USD | 42 | 42.3693 |