Чому я закрив свою карту монобанк
Вирішив як і усі попробувати використовувати карту монобанку з уже існуючими рахунками в приват банку. Протягом користування я не замітив ніяких пелюшок які б спонукали мене до користування даним банком. Кешбеки не настільки суттєві щоб переводити між рахунками кошти. На рахунок додатку як на мене приват рулить, а говорячи про можливості для ФОП як на мене приват банку немає рівних. Також під час закриття було дуже важко пояснити що мені потрібно закрити карту таке було відчуття що в сервісі не розуміють прямої мови.
Нам правда шкода, що ви прийняли рішення про закриття вашої картки. Хотілося б, щоб ви дали нам шанс порадувати вас. Також хочу звернути вашу увагу, що карта безкоштовна в обслуговуванні. Наш додаток допомагає економити ваші особисті кошти та примножувати їх шляхом відсутності комісій за платежі на карту іншого банку, поповнення мобільного, оплату комуналки і платежів за реквізитами, а за рахунок кешбеку, який діє по всьому світу, ви можете заощадити до 20% на покупках, ці кошти можна вивести на картку і навіть перевести в готівку! А наш мобільний додаток зазвичай дивує простотою, крутизною і швидкістю!
відправити особисте повідомлення банку