Майбутнє України
| USD | 42 | 42.3693 |
Я часто подорожую і по картці Монобанку є можливість розраховуватись в будь-якій країні без плати за конвертацію. Якщо я поповнюю картку в терміналі ПриватБанку, комісію Привату мені повертає Монобанк у вигляді кеш-беку (в якому банку ви ще бачили таке?).
При втраті пристрою з додатком Монобанку я звернувся в контакт-центр і мені змінили номер телефону, який закріплений за карткою, протягом декількох годин (жоден з інших банків не зміг вирішити це питання настільки швидко, а в деяких банках прийшлось звертатись до відділень. Я мав можливість бути клієнтом 5 українських банків).
Акції і пропозиції завжди доречні і цікаві. Нещодавно в додатку з'явилась пропозиція слідкувати за засновниками Монобанку в соц. мережах. Особливо мені сподобався Телеграм в Олега Гороховського.
Достатньо багато читав коментарів про Монобанк. В більшості випадків клієнти самостійно створюють проблему через свою неознайомленість з тарифами і умовами обслуговування.
Надіюсь, що банк буде і далі розвиватись. Особливо очікую реалізації використання картки Монобанку за допомогою NFC-кільця.