Банк не поганий,але...
Хочу поділитися неприємною ситуацією яка трапились зі мною ще в грудні 2018. Святкуючи корпоратив в ресторані мені підсипали клофелін, у зв'язку з чим був не в свідомості і пограбований, вкрали телефон із додатком монобанка та карткою, так як я нічого не пам'ятаю та будучи в неадекватному стані скоріш за все зловмисники досить легко дізнались від мене пароль від карти і за той час доки мене шукали близькі люди, досить легко зняли у банкоматі 5 тис грн кредитних грошей, та оформили розстрочку ще на 6 тис. Коли прийшов в себе зв'язався із банком і заблокував рахунок, хоча вже було пізно, порадили звернутись до поліції, що і зробив, але особливих результатів це не дало.також монобанк обіцяв повернути хоча б проценти по розстрочці яку я вже виплачую другий місяць, але так ніхто зі мною і не зв'язувався, тому особливо банк не рекомендую. Так зручний додаток, приємний кешбек, але коли будь хто із твоєю карткою і телефоном оформлює розстрочку, то я вважаю це занадто просто. Тому в цілому банк не рекомендую, доплачу останній платіж за розстрочку і закрию рахунок
18 лютого 2019, 16:09
Ми розуміємо, що ситуація сталася вкрай неприємна для вас. Умовами договору передбачено, що якщо ви погасите суму заборгованості, в тому числі і розстрочку, протягом 3-х місяців з моменту здійснення шахрайських дій, банк може переглянути нараховані відсотки та штрафи. Після погашення заборгованості, зверніться, будь ласка, до підтримки і ми обов'язково розглянемо можливість повернути вам списані відсотки.
відправити особисте повідомлення банку
Так может ресторан нужно менять? Или работу раз у вас на корпоративе клофелин обычное дело.
- Qwerty1999
- 17 лютого 2019, 13:04
На корпоративе были все сослуживцы и никто ничего не заметил либо они сами и подсыпали этот клофелин.
Да и информацией с видеорегистратора ресторана никто скорее всего не интересовался.
Конечно можно прекратить сотрудничество с Монобанком,
но было бы неплохо, если бы вы отписались после очередного
корпоратива в том же ресторане — с карты какого банка у вас украдут в очередной раз деньги…
Конечно можно прекратить сотрудничество с Монобанком,
но было бы неплохо, если бы вы отписались после очередного
В ресторане был не я если вы не в курсе. Просто вы по моему мне отвечаете. Я еще не совсем понимаю тонкостей этого сайта.
А по поводу автора. Как тут не вспомнить гениальных Ильфа и Петрова
Ослепленный Ипполит Матвеевич мелко затрусил в противоположную сторону, крича:
– Держи вора!
Потом он долго плакал и, еще плача, купил у старушки все ее баранки, вместе с корзиной. Он вышел на Смоленский рынок, пустой и темный, и долго расхаживал там взад и вперед, разбрасывая баранки, как сеятель бросает семена.
Ипполит Матвеевич действительно развеселился. Как видно, его веселье носило несколько предосудительный характер, потому что часам к одиннадцати утра он проснулся в отделении милиции. Из двухсот рублей, которыми он так позорно начал ночь наслаждений и утех, при нем оставалось только двенадцать.
Ему казалось, что он умирает. Болел позвоночник, ныла печень, а на голову, он чувствовал, ему надели свинцовый котелок. Но ужаснее всего было то, что он решительно не помнил, где и как он мог истратить такие большие деньги.
А по поводу автора. Как тут не вспомнить гениальных Ильфа и Петрова
Ослепленный Ипполит Матвеевич мелко затрусил в противоположную сторону, крича:
– Держи вора!
«Святкуючи корпоратив в ресторані мені підсипали клофелін,» — вен. заболевания имеют инкубационный период.
Через пару недель проявится новый повод пожаловаться на банк. Обращайтесь. Ждем новостей.
- Toxa David
- 17 лютого 2019, 9:53
При наличии мобильного приложения в телефоне и карточки банка такой случай мог произойти в любом банке (например в привате). Просто аккуратнее надо. Да даже и при наличии просто финансового номера и карточки стырить деньги со счета не проблема. Отзыв мог касаться любого банка.
Автору головне — знайти крайнього. Винні всі. тільки не він. Сам дав злочинцям «карти в руки» — телефон, картку, паролі а тоді банк винен, що «будь хто із твоєю карткою і телефоном оформлює розстрочку» і вважає що це «занадто просто». У такому випадку є наступні варіанти виходу:
1. Відмовитись від вживання алкоголю взагалі.
2.Найняти собі супроводжуючого. «зброєносця», який буде носити за автором документи, гроші, картки і не їм попасти у руки злодіїв.
3.Відмовитись від використання банківських карт і розраховуватись готівкою, тоді хоч не буде приводів жалітись на банк, що злочинці скористались його коштами.
1. Відмовитись від вживання алкоголю взагалі.
- Qwerty1999
- 17 лютого 2019, 12:58
А ведь намного проще и дешевле оставить дома или на работе в сейфе — мобильный телефон, банковскую карту и клочок бумаги с нацарапанными паролями и пинкодами, особенно когда идёшь на корпоратив в ресторан и не уверен, что не нажрёшься там как свинья до беспамятства…