Відгук

Зняття власних коштів з комісією, хто так робить? Це що, податок такий?
Також постійно запитує доступ до контактів, майже при кожній операціЇ.
Не рекомендую! Поки що Приват краще, хоч і з недоліками!
monobank
Нашою карткою вигідно розраховуватися, але, якщо вам потрібна готівка, то у нас дуже вигідні умови для зняття власних коштів, комісія складає всього 0,5%. Доступ запитується для вашої зручності, оскільки в цьому разі, ви зможете за декілька кроків переказати кошти на картку іншого банку або поповнити номер мобільного телефону.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 13.02.2019).
Користувач надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами банку.

13 лютого 2019, 15:54
А у Вас взагалі Приватівська карта є? Там комісії за зняття власних коштів немає? 1 % по картках «Універсальна» та «Універсальна Голд» (проти 0,5 % у Монобанку). І у більшості інших банків комісія за зняття коштів (в т.ч. власних) існує. Є, звичайно, винятки — деякі банки дозволяють безкоштовно знімати у своїх касах та/чи банкоматах, деякі — у межах певного ліміту у будь-яких банкоматах.
«Це що, податок такий?» — ні, не податок. Експлуатація та обслуговування обладнання (банкоматів, терміналів) не безкоштовне.І людям також їхню працю потрібно оплачувати.
Враження, що це або Ваша перша карта, або відгук на замовлення.
13 лютого 2019, 16:15
Ну в Привате есть карт для выплат с комиссией 0,5% за нецелевое пополнение, а снятие бесплатно.
Но в целом поддерживаю — отзыв ни о чем. Эта комиссия известна до оформления карты в тарифах.
Карта подразумевает безналичные расчеты — какой смысл класть и снимать. Если заняться больше нечем — носите наличку.
13 лютого 2019, 16:58
***, користуйся картою для виплат і не годуй банк 1%! З валютних карт зняття у відділенні без комісії, у ***банк — 0,9%!
13 лютого 2019, 17:05
«І у більшості інших банків комісія за зняття коштів»
Ану ж назви хоча б один банк, де за зняття власніх коштів беруть комісію!!! Ану, давай! Знаток!

«Враження, що це або Ваша перша карта, або відгук на замовлення.»
Таке враження, что ти співробітник банку!
13 лютого 2019, 17:25
«І у більшості інших банків комісія за зняття коштів (в т.ч. власних) існує.»

Ну так в яких банках є така комісія???
Хочаб один назви?
13 лютого 2019, 17:45
Во всех банках, кроме Альфа-Банка, но в рамках лимита, есть комиссия или за зачисление собственных средств или за снятие, если это не депозит или целевое пополнение (зарплата, пенсия и т.д.).
Хотелось бы узнать от вас хоть один банк и название продукта, где данное условие не выполняется — сразу открою там счет. Приват не предлагать — уже есть там счета.
Не поверите ищу уже 5 лет — не могу найти.
13 лютого 2019, 17:01
«у нас дуже вигідні умови для зняття власних коштів, комісія складає всього 0,5%»!!! Ого, оце ви щедрі!!!
0,5 за гривневої, з доларової 0,9, звичайно в Приваті не такі вигідні умови, там аж 0%. НУЛЬ!!!
Не робіть із своїх клієнтів дурнів!!!
13 лютого 2019, 17:04
Просветите по какой это карте в Привате «0»?
Вам написали две карты и в обоих комиссия есть за снятие или пополнение.
Или Приват выпустил новый тип карт для Maksym Morozenko без комиссий за снятие и пополнение?
Комиссия за пополнение карты в Приват24 безналичным платежом со своих карт, через терминал самообслуживания, кассу банка, безналичным платежом от третьих лиц — 0,5%
Комиссия за снятие собственных денежных средств в банкоматах и пунктах выдачи наличных ПриватБанка и других банков Украины — 1%
13 лютого 2019, 17:08
«Карта для виплат» — зняття без комісії
Люба валютна карта — зняття без комісії у відділенні
13 лютого 2019, 17:13
Зато пополнение с комиссие — разница в чем? Не так обидно, что заранее заплатил.
Валютные карты — принцип тот же, если нет за снятие, то есть за пополнение, кроме выплаты депозитов, но в Монобанке так же по депозитам снятие без комиссии.
13 лютого 2019, 17:15
Тут про поповнення ніхто не говрить!!! «Зато» — пішов геть з дискусії!
14 лютого 2019, 3:07
Откройте вклады от (1-го месяца) или Приват-вклад (снимать и пополнять в любое время) и ПОПОЛНЯЙТЕ И СНИМАЙТЕ без комиссии.
14 лютого 2019, 7:09
В Монобанке снятие депозита так же бесплатно. Только вы же заводите в Приват средства как депозит, а в Монобанк как обычное пополнение, а потом хотите снять без комиссии.
14 лютого 2019, 8:44
Вы пополняете депозит без комиссии, а не карту для выплат в ПриватБанке.
В отзыве речь о комиссиях по картам. Не путайте грешное с правидным.
13 лютого 2019, 17:13
Ти хоч читай що там написано!

https://privatbank.ua/ru/platezhnie-karty/karta-dlia-viplat — «Снимайте наличные в любом банкомате на территории Украины без комиссий.»
13 лютого 2019, 17:15
От того, что я пополню с комиссией эту карту мне не легче, что сниму без неё — от перестановки мест слогаемых сумма комиссии в Приватбанке не меняется 0,5%. Пользуюсь Приватом 10 лет и комиссии не менялись по этим картам.
13 лютого 2019, 17:22
Продовжуй і далі сам поповнювати з комісією, а потім знімати! Дуже вигідно!
В твоєму світі це єдиний спосіб потрапляння грошей на карту!

Так я можу тобі розповісти, що є ще виплати з депозиту, SWIFT перекази.

Я тебе дуже прошу, не надувай цю дискусію своєю некомпетенцією в данному питанні!
13 лютого 2019, 17:26
Я думаю вашу компетенцию уже все оценили, а за свою я не переживаю.
Научитесь тарифы читать перед тем как оформлять продукты и может жизнь наладиться и банки станут лучше.
Приятного общения с самим собой — вам остальные мешают, ведь приятно поговорить с умным человеком.
13 лютого 2019, 17:31
Мої твердження в данній дискусії

ЗНЯТТЯ власних коштів з карти.

Говнобанк:
Гривня — 0,5%
Валюта — 0,9%

ПриватБанк:
Гривня — 0%
Валюта — 0%

Ти ще в це не повірив?
В чому моя некомпетентність?
13 лютого 2019, 18:00
Комиссию ты (или плательщик) заплатит на входе в Приват. компетентный ты наш.
в моно нет продукта аналога приватовской «карты для выплат» и сравнивать корректнее карту моно с картой «универсальная» от приват. а это 0.5 против 1 процента за снятие наличных со своих. вот если моно введет аналог КВД тогда и будем сравнивать. а пока компетентные ребята используют КВД привата для выхода в наличку с моно. но тебе лишь бы кричать о говнобанке. лол
13 лютого 2019, 18:13
Давай порівнювати валютні карти! Ти готовий?
Чи валютну карту *** теж не можна порівнювати з валютною картою Привату?
13 лютого 2019, 18:15
Ах да, так в чьому моя не компетентність??? Ти хоч напиши, а то я так і не почув!!!

І читай уважно, я ж навіть валикими написав ЗНЯТТЯ ЗНЯТТЯ ЗНЯТТЯ ЗНЯТТЯ
13 лютого 2019, 18:21
Это ты читай внимательно. сравнивать два разных продукта некорректно. у моно нет аналога карты для выплат ни гривневой ни валютной. а вот когда будет работа с юрлицами. когда будут зарплатные проекты тогда и сравним.
13 лютого 2019, 18:23
У Моно нет валютной карты???

Или ты можешь написать, чем она отличаеться от Приватовской???
13 лютого 2019, 18:27
У моно валютная карта это аналог валютной «универсальной», а не валютной «карты для выплат»
13 лютого 2019, 18:31
— «аналог валютной «универсальной»»

И в каком это банке есть «Валютная универсальная» карта?
вот это очень интересно!!! так что там и кредитный лимит можно установить.

Это ты немного перемудрил!
13 лютого 2019, 18:35
Ознакомься с продуктами хотя бы ПриватБанка для начала прежде чем пытаться спорить.
13 лютого 2019, 18:37
Слушай, советчик!!! Я тоже могу тебе указать направление, куда сходить или что сделать!!! Ты давай аргументи(инфу)!!!
Если начались совети, значит закончились аргументы!!!
13 лютого 2019, 18:43
Для консультации о продуктах обратись к представителю приватбанка. я не хочу тебя консультировать тем более в ветке монобанка. если мозга не хватает что продукты разные, чем тебе помочь то. если тебе нужна карта для выплат с бесплатным снятием наличных, то такого продукта в монобанке нет. и вверх тупости заводить для этих целей другой продукт и кричать что он не такой как тебе хочется.
13 лютого 2019, 18:53
Если ты не собираешься оперировать цифрами, то зачем ввязиваешься в эту переписку? А потом отправляешь к представителю банка. Я так тоже умею!

Начинаешь говорить о продуктах, но не хочешь объяснить разницу!

Ну вот четко видно тот момент, когда человек осознал свою НЕ правоту, но признавать этого не хочет! Сразу начинаються советы и переход на личное, сопровождаеться это полным отсутствием точной информации по теме коментария!
13 лютого 2019, 19:12
Какими цифрами? ЭТО РАЗНЫЕ ПРОДУКТЫ.
13 лютого 2019, 19:15
НУ ТАК НАПИШИ В ЧЕМ РАЗНИЦА ВАЛЮТНИХ КАРТ Монобанк и Приват
13 лютого 2019, 19:16
Или ты снова отправишь консультантам банка?
13 лютого 2019, 19:22
В твоем случае разница в том что в привате это валютная «карта для выплат». а в моно вообще подобная отсутствует как продукт. в привате есть валютные карты со снятием 1 процента. с ними и сравнивай монокарту.
для отдельных целей стоит выбирать соответствующий продукт. если тебе нужно принимать выплаты и обналичивать бесплатно в банкомате, то такой карты у моно нет.
13 лютого 2019, 19:31
Я не вижу принципиальной разници валютной «карты для выплат» от Приват Банка и валютной карты от Моно. Называй их как хочешь, разные продукты или разные условия.

Суть моего отзыва остаеться таже, в Привате я могу принять платеж в валюте и вывести в нал без потерь, в Моно — НЕТ!
13 лютого 2019, 19:40
Да. в моно продукта подходящего под такие требования нет(будет ли в будущем неизвестно)
поэтому тебя и называют некомпетентным раз ты не различаешь банковские продукты и не понимаешь для каких целей эти продукты используют.
14 лютого 2019, 3:17
Пополняйте вклады, а не карточку.
14 лютого 2019, 3:22
В Привате есть.
14 лютого 2019, 9:09
В Монобанке тоже можно пополнять вклады, а не карточку — только это другая операция, а речь о тарифах по карте.
Strelok123
Strelok123
14 лютого 2019, 14:29
От ты упоротый, чо ты сюда тулишь карту для выплат приватбанка? карта с кредитным лимитом «Универсальная», «универсальная Голд», снятие наличных 1%. Пополнить карту для выплат или валютную для выплат-0,5% от суммы. Короче, не фига ты не отработал свои 30 серебрянников от приватбанка, садись ДВА!
15 лютого 2019, 18:29
Человек реальный лайфхак говорит, я так и делаю!)
15 лютого 2019, 18:48
— Пополнить карту для выплат или валютную для выплат-0,5% от суммы.

Зачем ты мне о пополнении пишешь, уже который раз пишу, нужно снять!!!
А как они туда попали, это отдельная история!

Если тебе сложно, попробуй представить, есть карта, на ней УЖЕ есть деньги, их просто нужно снять! Ничего пополнять не нужно!
15 лютого 2019, 18:48
Человек реальный лайфхак говорит, я так и делаю!)
13 лютого 2019, 17:33
І давай без порад, я в тебе нічого не питав!
13 лютого 2019, 17:42
Zhmunya, дійсно, закінчуйте цю з дозволу сказати «дискусію», ви і так залізну витримку показали Людина щойно зареєструвалась на Мінфіні і тут же дозволяє собі хамити всім підряд, бо відкрив собі карту і тепер вважає себе «банківським гуру». Ніяких аргументів і нікого, крім «себе любимого» чути не хоче — про що тут можна говорити?
13 лютого 2019, 17:51
«Людина щойно зареєструвалась на Мінфіні»
ого, а ви тут старожили?

«Ніяких аргументів»
перечитай переписку!!! І назви хоча б один банк де є комісія за зняття власних коштів. Давай, де твої аргументи??
13 лютого 2019, 17:55
Человеку не с кем выговориться — вот и решил зарегистрироваться и продемонстрировать свою финансовую безграмотность на всю страну, а я просто ему немного помог.
13 лютого 2019, 17:59

Звертався я не до вас, а до Zhmunya. Ви спочатку цивілізовано спілкуватись навчіться, а потім трохи в азах роботи банківської системи розберіться, тоді може і подискутуємо. Опускатись до вашого рівня я не буду, тому як вам вже побажали — приємного спілкування з самим собою.
13 лютого 2019, 17:59
Давайте так, без «води», «вати» і переходу на особисте, тільки агументи.
Я вище написав про комісію, якщо хтось з вас не згоден — напишіть. Тільки агрументовано!!!
13 лютого 2019, 18:06
Які АЗИ???
В Приваті 0,00, а в монобанку 0,9.

Що ти на це можеш сказати?
Скільки тобі ***бак платить?
13 лютого 2019, 18:59
А Вам як ПриватБанк надійний ?? користуетесь чи меєте депозити? Дякую)
13 лютого 2019, 19:05
Поки що не було приводів не довіряти. Є депозит, Приват-Вклад. Дуже зручно для тримання коштів, можна виводити в любий момент без комісії та надійніше ніж на карті.

Є валютна карта($), при необхідності зняти велику суму, гроші привозять на наступний день.

Звичайно, коли користуєшся постійно одним банком, починаєш бачити недоліки, але коли порівнюеш з іншим, то розумієш що тут все креще ніж в інших!
14 лютого 2019, 9:09
Дякую за відповідь! А як виводите гроші з карти універсальноі без комісіі?
14 лютого 2019, 11:31
Никак — в Приватбанке этого сделать нельзя.
Только перевод в другой банк по реквизитам, где нет комиссии за снятие и пополнение, например дебетные пакеты Альфа-Банка — других не знаю и по моему их нет на текущий момент.
14 лютого 2019, 11:39
Zhmunya
Є в Ідея-банку, Card Blanche Debit — є кілька пакетів різного рівня, зняття готівки без комісії в межах певного ліміту.
14 лютого 2019, 11:57
Спасибо за информацию — у меня как раз там карта закончилась по сроку действия. Поменяю тариф.
15 лютого 2019, 18:10
Універсальну тільки поповнюю та використовую для розрахунків.
14 лютого 2019, 3:19
14 лютого 2019, 7:23
Вообще я собственные средства держу в Альфа-Банке для целей снятия, пополнения и расчета без комиссии и даже пополнения от третьих лиц. Без извращения с депозитными функциями в ПриватБанке.
В Монобанке я использую кредитные средства и получаю кешбэк.
Нравится вам извращения в Привате — на здоровье.
Только в Монобанке они работают так же.
14 лютого 2019, 3:57
Zhmunya Зайдите в отделение, скажите, что «10 лет» кормите их процентами, попросите пусть Вас научат как обходиться без комиссий, если нам тут не верите.Давно пользуюсь Приватом и НИКОГДА НИКАКИХ комиссий не платил. (Финансовая грамотность называется)
14 лютого 2019, 7:15
Спасибо я не нуждаюсь в этом.
Только вы сравнивание стандартные условия в Монобанке с депозитный и в ПриватБанке.
14 лютого 2019, 10:48
Хочу сказати всім — від самого початку дискусія пішла у неправильному напрямку. З чого все почалось — автор обурився наявністю комісії на зняття власних коштів у Монобанку (мова йшла про гривневу кредитну карту) і заявив, що такої комісії немає у Приватбанку. Коли йому навели приклад аналогічного продукту Привата (з наявністю вказаної комісії, причому вищої ніж у Моно) — став говорити про карту для виплат і можливість уникнути комісії у Приваті. Далі взагалі мова пішла про валютні карти, поповнення через депозит і т.д. Тому, пісумовуючи, треба сказати:
1.Говорячи про умови якогось продукту, порівнювати його треба з аналогічним продуктом у іншому банку, Порівнювати звичайну кредитну картку одного банку з карткою для виплат іншого банку — це «сравнивать апельсин с селедкой».
2.Відсутність комісії і можливість уникнути комісії — це не одне і те ж. І якби автор зразу поставив питання таким чином, то цієї «дискусії» (хоча більше вона схожа на заспокоєння буйного) і не було б.Звичайно, у Монобанку, у якого є лише один тип карт, «простору для маневру» у цьому питанні немає.Хоча і тут є вихід — особисто я, якщо мені потрібно зняти власні кошти з карти Моно, перекидаю їх на карту Ultra від Альфа-банку і знімаю без комісії.Комісії за зарахування там теж немає.
3.Зняття депозитів — окрема тема, у Моно теж можна депозити знімати без комісії.
14 лютого 2019, 11:00
Щодо валютних карт — не готовий поки що детально порівнювати, у мене немає валютних карт Привата і тарифи по них я не вивчав, у Моно відкрив віртуальні карти, але поки що не користувався ними. Хоча якщо при відсутності комісії за зняття, є комісія за зарахування (це стосується і гривневих карт) — мені від цього не легше, комісія є і неважливо як вона називається — за зарахування, за зняття, за вхід у банк, за «добрий день»… У будь-якому випадку з грошима треба буде розлучитись (.
15 лютого 2019, 18:27
kingcity, дякую за коментар. Вибачаюся, що не вказав на самому початку, я дуже обурився як раз з приводу валютної карти.
З приводу гривневої можна тільки обурюватися відсутністю аналога Для виплат, але в валютних я не бачу різниці.

І так, сьгодні я це зробив, вивів валюту в нал поклавши у кишеню Моно майже 50 евро.
Зайняло це в мене близько 30хв, порівнюючи з Приватом — 1-2хв.

Як це було: спочатку спеціаліст 10хв заповнював анкету, потім ксерокопія паспорту, мої підписи на копіях, її підписи на копіях, потім касир пішов у сейф, знову ксерокопія паспорту в касі, НАРЕШТІ я отримав нал.

Як це відбувається в Приваті: я приходжу з ТЕЛЕФОНОМ (без паспорта, без картки), дзвінок, підтвердження, підпис, нал. 1-2 хв.

І найголовніше!!! НІЯКОЇ КОМІСІЇ!!!

На данний момент я не бачу сенсу користуватися Моно, буду закривати.
15 лютого 2019, 19:17
Ну тоді ситуація проясняється. «Можна тільки обурюватися відсутністю аналога Для виплат» — обурюватись не варто, це проблема у першу чергу банку, чим менший вибір продуктів-тим менша клієнтура.Може і у них щось таке з`явиться.По валютних- як я вже написав, не маю ні приватівських валютних карт, ні монобанківською ще не користувався, але по тій інформації, яку я про них читав, це карти одного типу. До речі, для мене цікавою є інформація про процедуру отримання валютних коштів у Приваті і Моно, дякую. Взагалі, вибирати банківський продукт треба виходячи у першу чергу зі своїх потреб.Якщо ви регулярно отримуєте перекази з-за кордону і вам потрібно переводити їх у готівку — Монобанк для вас не найкращий варіант.У мене інші потреби.Я маю мультивалютну карту Platinum L від банку Кредит-Дніпро (5 валют на одній карті), по ній є комісія 0.5 % на зняття коштів (незалежно від валюти).Але мене це не хвилює — я цю карту лише поповнюю і розраховуюсь нею за кордоном, або на закордонних сайтах, готівку не знімаю.На випадок можливої необхідності зняття валютної готівки маю доларову карту «Ultra» від Альфа-Банку, там є можливість безкоштовного зняття у межах ліміту. Шодо карти Монобанку (гривневої) — і у Моно є свої недоліки, я їх описав у своєму відгуку («Монобанк-підсумок річного користування»), але в цілому мене цей продукт влаштовує, тому продовжую користуватись. Перестане влаштовувати — знайду інший банк, поки що вибір є.