Мінфін - Курси валют України

Встановити

Люди будьте розумні

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Manolo 3 листопада 2018, 20:06
Люди невже ви не розумієте що це шарашкина контора яка обманює на кожному кроці по всім питанням обман… ціль у них одна… виманити гроші у вас і закритись… ліміти дають одиницям а відгуки пишуть своїж співробітники…
monobank
Відповідь банку
3 листопада 2018, 20:24
Дуже шкода, що у вас склалась така думка. Ліміт розраховується індивідуально для кожного клієнта. Розраховується він за допомогою скорингової моделі, яка враховує більше ніж 100 параметрів. Користуйтесь картою як особистою, вона має багато привілей. В майбутньому банк може переглянути своє рішення.

Коментарі - 10

+
+75
7889
7889
3 листопада 2018, 20:40
#
Еще один обиженный клиент без лимита :)Да пользуйтесь картой на здоровье(двойного кешбека в счет кр.средств давно нет)!
P.S: не сотрудник :)
+
+39
RuslaNiko
RuslaNiko
4 листопада 2018, 8:49
#
Я писал отзыв. вроде как не являюсь спивробитныком банка. и лимита у меня нет, но что теперь обижаться что ли.
и да, у меня «выманили гроши» все таки ибо есть свои деньги на карте и еще пару депозитов.
+
+9
kingcity
kingcity
4 листопада 2018, 12:21
#
Користуюсь їхньою карткою трохи менше року.Кредитний ліміт дали одразу 7500 грн., а потім самі збільшили до 15 000 грн. Умови прозорі, якихось скритих комісій немає. Періодично користуюсь, досить зручно. Якийсь час брав участь у їхній програмі бета-тестування (хотів поскоріше отримати іменну картку).Депозитів у них не мав. По умовах потихеньку «гайки закручують» — раніше був подвійний кешбек при розрахунку кредитними коштами, тепер він скасований, поповнити картку з картки іншого банку можна мінімум на 100 грн. (якщо я не помиляюсь, раніше теж такого не було). Якихось проблем у мене на разі не виникало, умови, не дивлячись на тихе «закручування гайок», поки що влаштовують.Не співробітник банку. А Ви би конкретніше виклали суть своїх претензій, Ви не привели ніяких фактів на підтвердження свого відгуку, тому це просто голослівна заява.
+
+1
Manolo
Manolo
4 листопада 2018, 13:12
#
Ліміти тільки в своїх людей які тут пишуть позитивні коменти… Я спілкуюсь з людиною яка видає ці пластики пусті так практмчно 99 відсотків ліміт 0.І відповідь банка одинакова… користуйтесь депозитами своїми коштами які блркуюиь… незрозумілі коміссііі і т д
+
+9
kingcity
kingcity
4 листопада 2018, 14:17
#
«Ліміти тільки в своїх людей які тут пишуть позитивні коменти» — з таким самим успіхом можна стверджувати, що негативні відгуки тут пишуть представники та «свої люди» конкуруючих установ. Без підтвердження реальними фактами і одні і другі заяви просто не мають змісту.Про себе можу сказати — я не є ні співробітником банку, ні «своєю людиною» у Монобанку, я там навіть нікого не знаю. Ви — хочете вірте, хочете ні.Зрештою, я навіть відгуків ніяких про Монобанк не писав, я лише написав відповідь на Ваш коментар.Я отримав кредитний ліміт без проблем, аналогічно його отримали і декілька моїх знайомих, які оформляли ці картки у приблизно один час зі мною. Декому, правда, потім ліміт був змінений — комусь у більшу, а комусь у меншу сторону.До речі. на підтвердження своїх заяв Ви не навели ніяких доказів і не представили ніяких фактів — хто і по яких питаннях Вас обманув, на підставі чого зроблений такий висновок — «ціль у них одна… виманити гроші у вас і закритись». Я не захищаю Монобанк. як і будь-який інший банк, але будь-які твердження повинні бути аргументовані, інакше — це просто пусті вигуки.
+
+52
7889
7889
4 листопада 2018, 14:24
#
Не тратьте свое время.Таким людям как ТС невозможно ничего объяснить, так как они кроме себя никого не слышат.Для начала пусть ознакомиться с понятием «кредитный скоринг».
+
0
Querty1999
Querty1999
5 листопада 2018, 1:41
#
В начале Монобанк почти всем минимальный лимит давал, до 10000 вроде. Сейчас уже, смотрю, и скоринг появился, и отказы. Значит поумнели. А по факту, знаю достаточно обладателей карты, всем лимит дали, поэтому либо автор неофициально работает, либо с кредитной историей проблемы…
+
0
kingcity
kingcity
5 листопада 2018, 9:41
#
Та не те щоб «поумнели» — на початку питання розкрутки бренду і набору клієнтури стояло гостро, от і давали ліміт всім підряд. Зараз вже період початкової розкрутки минув — от і стали більш фільтрувати потенційних клієнтів.
+
+9
Николай RA
Николай RA
5 листопада 2018, 12:19
#
Якщо Вам монобанк не дав то скоріш всього Вам ніякий банк не дає.
Всі банки користуються однією базою яка називається Ююро Кредитних Історій.
Якщо Ви або школьнік або нечесний та не відповідальний користувач банкінгу тоді Вам тільки ларьорк де попаспорту дають кредити і їм чхати на вашу історію.
+
0
Николай RA
Николай RA
5 листопада 2018, 23:57
#
Доречі я не їхній, єслі шо)
А на рахунок закритись то Ви б спочатку почитали що вони закріплені за Universal Bank, а це не шарашкына кантора, просто так закритись не получиться. Також не забувайте що в нашый країні нема гарантії ні з одним банком. Примірів масса, які закрились чи перепродались, а люди лишились ні з чим.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.45 39.8295
EUR 42.28 42.8504
Всі курси банку

Курс валют в monobank

Валюта Купівля Продаж
USD 39.45 39.8295
EUR 42.28 42.8504
Всі курси банку