Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Alex9322 2 серпня 2022, 10:33
Банк в очередной раз каруселит с кредитным лимитом. Имея до 24 февраля лимит 100.000 грн (!!!) и находясь в городе во временной оккупации я в полном объеме вернул использованные деньги с карты без единой просрочки и кредитных каникул. После освобождения города от рашистов с барского плеча банк установил лимит 10.000 грн, которого мне на месяц еле хватало. Ну, думаю, со временем повысят. Ага, конечно… Сегодня утром пришло уведомление, что с завтрашнего дня мой лимит будет изменен до 0 грн. Какие «заботливые», заранее предупреждают. Ранее была подобная ситуация с А-Банком (тоже без объяснений снизили лимит со 100.000 грн до 0 грн, после того, как я забрал оттуда депозит), с которым после этого быстро распрощался и перешел в моно. Видимо, с моно будет такая же участь вслед за кораблём и пойдет он туда же… Не понятная мне логика банка, когда футболят клиентов с рейтингом 503 (очень высокий) в УБКИ… По всей видимости монобанк превращается в гнилую контору, которая работает по принципу МФО, когда лучше срубить деньги через коллекторов вместо того, чтоб работать с порядочными Клиентами.
monobankua 2 серпня 2022, 18:50
Банк анализирует множество факторов, которые могут повлиять на установления или изменение кредитного лимита.
Возможно ранее появилась дополнительная информация, что повлияла на решение.
На текущий момент удалось пересмотреть лимит по карте.
Проверьте информацию в приложении, пожалуйста
Fhgf56 2 серпня 2022, 6:15
01.08.2022 монобанк списал деньги с карты е-підтримка, в счет процентов по другой карте. Эти карты никак не связаны между собой. Я являюсь вынужденым переселенцем и на карту е-підтримка получаю помощь от государства. Для меня это были последние деньги, но монобанк решил что он имеет полное право забрать эти деньги в счет платежа по кредитной карте, не смотря на то, что я имею право не вносить платежи как минимум до окончания войны.
Монобанк, желаю тебе ответить за твою подлость.
monobankua 2 серпня 2022, 13:57
Согласно п. 5.27. УиП для своевременного выполнения денежных обязательств Клиента перед Банком по Договору, в том числе оплаты платежей и комиссий и / или возврата кредита и / или уплаты процентов и / или любых других денежных обязательств Клиента перед Банком, Клиент уполномочивает Банк списывать средства с любых счетов Клиента, в т.ч. использовать остатки на его счетах в качестве обеспечения исполнения обязательств Клиента перед Банком, в случаях наступления сроков / сроков уплаты денежных обязательств Клиента перед Банком в установленном порядке по Договору.
Мы не начисляем штрафы и пени при невнесении минимального платежа, согласно постановлению, но это не отменяет внесение платежей даже в период военного положения. С постановлением НБУ вы можете ознакомиться по ссылке — https://bank.gov.ua/ua/news/all/novi-pravila-roboti-bankiv-i-nebankivskih-finansovih-ustanov-scho-zaymayutsya-kredituvannyam-pid-chas-viyni
OggyKenobi 1 серпня 2022, 23:51
4441 1144 1688 9242 некий Антон С. подробно писать не буду. Просто знайте кидала и разводила.
monobankua 2 серпня 2022, 13:12
Для уточнения информации, написали вам в личные сообщения
Kirzak 31 липня 2022, 20:35
В цілому роботою банку задоволений.
24.02 я зустрів з мінус 100к на рахунку, а на даний момент я вже нічого нікому не винен…І це чудово. Дякую за врізані ліміти і розстрочки ;)
monobankua 1 серпня 2022, 14:43
Дякую за відгук.
Надалі ліміти можуть бути банком переглянуті, і можна буде скористатися ними за потреби
Alexander86 31 липня 2022, 11:38
При бронировании жилья через сервис booking,
Банк самостоятельно снял средства с карты, через полтора часа после бронирования.
Разрешения на транзакцию в приложении не давал, тем более не вводил cvv. Лимит на оплату в интернете установлен 3000, списали без разрешения 5040.
Объясняют какими-то настройками терминала, и тем, что я согласился с условиями на сайте.
31 липня 2022, 13:55
Написали вам в личном сообщении, для проверки информации
Vkkkk 31 липня 2022, 8:57
Здравствуйте, что это происходит? Люди во время войны убегают, теряются тел, разбиваются, забывается документы. и т. д.
Сейчас я хочу закрыть Вашу карту, паспорта инд оригиналы у меня есть, тел, номера, нет!
Это проблема пройти индефикацию чел по паспорту, коду и видео связи, как вы делали при открытии, а сейчас нужно закрыть
31 липня 2022, 13:53
Здравствуйте
Для уточнения информации, написали вам в личном сообщении
Дмитро Костенко 30 липня 2022, 14:51
Я отримав повідомлення від монобанку «Доброго дня!
На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк прийняв рішення про закриття вашого карткового рахунку та відмову в подальшому обслуговуванні.
З повагою, команда monobank». Звернувшись до колл-центру мені відповіли що причиною відмови в обслуговуванні та блокування рахунків є пункт правил де зазначено що банк на власний розсуд має право заблокувати банківську картку, операцію з оплати або видачу кредиту. Працівник колл-центру підтвердив що інших причин для блокування не було вказано, а отже банк з власних причин вирішив заблокувати усі рахунки та кошти на них. Чому заблокованим виявився рахунок з декількома картками (у тому числі зарплатною), а не певна картка — не відомо. На жаль, користуватися монобанком та коштами що там залишилися — не можу.
30 липня 2022, 16:51
Розуміємо, що ситуація неприємна
На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку
У зв'язку з накопиченою інформацією з різних джерел банк ухвалив рішення про відмову у подальшому користування нашою карткою
viktorkit 30 липня 2022, 11:45
Переводил не один раз на карту евровую монобанка средства, но последний платёж так и не был зачислен, реквизиты карты были сохранены в шаблоне у отправителя и ошибка исключается так как по нему уже средства приходили. Но уже как несколько часов платёж отсутствует. Речь идёт о сумме около 800 евро которые так и не видно на моем балансе. В поддержке сказали ждать, но более напоминает передачу «Что где когда». Надеюсь на разумный и быстрый выход из данной ситуации
30 липня 2022, 16:25
Понимаем, что ситуация неприятная
К сожалению, пока что к нам платеж не поступал
Как только платеж поступит в банк, вам сразу же придет уведомление о зачислении средств
Wolfeek 30 липня 2022, 9:44
В мене була картка моно, вирішили з батьком відкрити йому також. Він нею користувався, але потім його викинуло з додатку і він не міг увійти, спробували через мій телефон і все нормально, через годину десь він зміг увійти і все ок. Потім через місяць десь у моєї дівчини трапилась така сама ситуація, я з свого телефону тільки заходжу і зразу блокують картку мені, їй і батьку. Я писав вже всюди і дзвонив, пояснював всю ситуацію до дрібниць, а вони тільки розводили руками і казали що не можуть назвати причини блокування та відмови у подальшому обслуговуванні. А я вже хотів був відкрити платинову картку, бо сподобався банк, обслуговування та їх умови, але вийшло як вийшло. Прикро що техпідтримка нічого не хоче з цим робити, переглянути відмову в обслуговуванні і що я виходить підставив своїх близьких тим що їм і мені просто так заблокували картки.
30 липня 2022, 15:42
Написали вам в особистому повідомленні, для уточнення інформації
fred77 30 липня 2022, 9:21
Монобанк, а вы понимаете какой вред вашей репутации наносит терминалы I BOX когда на протяжении нескольких недель нет возможности пополнить карту моно или просто деньги выплёвывает приемник по причине не нормальной настройки банкното приемника. Я только по этой причине открыл карты в других банках и спокойно без нервотрепки пополняю карты так же без комиссии и с неплохим сервисом.
30 липня 2022, 15:34
Нам очень жаль, что столкнулись с такой ситуацией
Просим сообщать нам об неисправностях в терминалах iBox, мы будем передать данную информацию парнерам
Также, можно сообщить сразу коллегам из iBox
Для уточнения информации, написали вам в личном сообщении
55555zaqw 29 липня 2022, 15:17
Я сама з 2017 року клієнт моно, хотіла запросити маму, так зручніше., допомогла їй з оформленням карти, вони її вислали на нову пошту.
Але справа в тім, що ми не можемо її активувати, тому що в них є свої причини, потрібно їхати в точки видачі, а нова пошта не є точкою видачі. При оформленні цього ніхто не казав. Певно в банка проблеми з резервами, і бояться нових клієнтів, кредитів, тощо…
Тому що мама працює з 1990 року на одному підприємстві, має бездоганну кредитну історію і вигадувати що для певних людей вони роблять активацію в точці видачі, то я в щоці.
Карта на руках, а активувати не можна.
ЦЕ НЕ БАНК БЕЗ ВІДДІЛЕННЯ ЯКЩО ВОНИ ПРИВ’ЯЗУЮТЬ ЛЮДЕЙ ДО ТОЧОК ВИДАЧІ, ЦЕ ПОВНА ФІГНЯ, трата свого часу.
А ще хотіла 2 знайомих долучити, добре хоч з одним «повеселилася»
monobankua 29 липня 2022, 16:20
На жаль, технологія віддаленого процесу ідентифікації доступна не всім клієнтам, рішення приймається на підставі розрахунків скорингової моделі.
Написали вам в особистому повідомленні для перевірки інформації
TwoR 28 липня 2022, 12:55
Клиентом Моно являюсь с конца 2017 года. С весны 2021 года — «премиум» обслуживание, в конце 2021 года — вошел в 5555 самых активных пользователей (банк расщедрился на футболку+пиво). Еще можно упомянуть про котометр крутости более чем 93% пользователей.

При этом всем моя история ничем не отличается от того, что я читал здесь. Лимит по рассрочке срезали в ноль — и без перспектив восстановления услуги, которая была.

Безупречная кредитная история, обороты по карте, траты за границей, в крупных сетях магазинов техники, досрочные погашения ранее открытых кредитов даже весной и летом 2022 года в военное время — для банка не показатель. Ответы — шаблонные: «пользуйтесь картой активнее». Куда активнее? Ежесекундно? Ежемиллисекундно?

Это ли премиальное обслуживание, если тебе отвечают скриптами?
Увы, нет. Мне есть с чем сравнивать и здесь Моно не демонстрирует ничего выдающегося.

Да, хорошо слать клиентам котиков, рассказывать как поддержка перебрасывает по паре гривен своим клиентам, показывать счет матчей в приложении и прочие сладкие истории — и делать вид, что так и нужно. Да вот только оплачиваемая ежемесячно карта к чему-то обязывает другую сторону — банк. И вполне логично ожидать, что за исправно получаемую оплату банк обязан предоставлять обещанные и декларируемые привилегии. Как минимум, внимание и индивидуальный подход.

Ни одно из моих обращений за последние полгода не было решено, несмотря на распиаренное наличие консьержей. Вот лишь некоторые из них:

1. У меня были на руках авиабилеты, запросил бесплатный тест на Covid — отказ. И никто не искал какого-то решения для меня.
2. Запрос на возврат рассрочки хотя бы в минимальном объеме 10 тыс. грн., что в разы меньше того, что у меня было до начала войны — отказы и шаблонные ответы.

Банк лишь чуть-чуть удосужился шевелиться, когда я заявил про намерение закрыть эту «премиальную» карту.

Я давно не мальчик и привык оценивать продукт по соотношению затраты/выгоды. В случае Монобанка никаких выгод. А с 01.08.2022 — тем более, потому что разница аж в 0.2% ставки по кредиту между обычной картой и «премиальной» для меня не играет никакой роли. Платить же за воздух, даже если его называют премиальным — это не для меня. А по сравнению с тем, что было 5 лет назад — сейчас Моно просто самый заурядный банк, с обслуживанием где-то на уровне ощадбанка/укрпочты.

Две звезды в рейтинге ставлю за мобильное приложение и за воспоминания по доброте душевной.
monobankua 28 липня 2022, 17:46
Мы всегда стараемся предоставлять только качественный сервис. Мы передали ваши обращения на проверку качества проведения диалога и примем соответствующие меры.
По лимиту рассрочки, написали вам в личные сообщения
Илья Купреев 28 липня 2022, 9:01
Монобанк худший банк, а Украине ограничивает счета фап из-за долга по кредитной карте обратившись в поддержку мне сказали что нужно совершить минимальный платёж для возможности проведения средств по счётам фоп сделав минимальный платёж сотрудник банка мне сообщила что нужно погасить полностью весь долг и чтобы снять ограничения на перевод средств контрагенту со счёта фоп. Спросив какими пунктами банк руководствуются Ограничивай мои счета мне прислали кучу всякой непонятный информации который вообще не соответствую действительности и предложили юридический ответ который будет идти ко мне 30 дней и до тех пор деньги будут заморожены. Не рекомендую всем пользоваться этим банком.

Скриншоты по ссылке: https://www.icloud.com/iclouddrive/09fUmpV2GZhRKsUZt9HwrpfZg
monobankua 28 липня 2022, 16:44
Нам жаль, что сложилась такая ситуация.
Юридический отдел сформирует и предоставит для вас ответ в оговоренные сроки.
maksik1712 27 липня 2022, 17:05
ДОБРЫЙ ДЕНЬ. У МЕНЯ ПРБЛЕМА МНЕ ПЕРЕВЕЛИ СРЕДСТВА ДОПУСТИМ (НА ПОКУПКУ БРОНИЖЕЛЕТА) А МОЙ БАНК МОНО БЕРЕТ ИХ И БЛОКИРУЕТ И ПРОСИТ МЕНЯ ПОДОЖДАТЬ 90 ДНЕЙ. ПОКА ОНИ ПРОВЕДУТ ПРОВЕРКУ. Я КАК ЧЕЛОВЕК ПОНИМАЮЩИЙ ЧТО ЕСТЬ ОПРЕДЕЛЕННАЯ ПРОЦЕДУРА ПРОВЕРКИ СРЕДСТВ. ПРЕДОСТАВИЛ ВЫПИСКИ И СКРИНЫ С ЛИЧНЫХ КАБИНЕТОВ И СЧЕТОВ БАНКА ОТПРАВИТЕЛЯ И ПОЛУЧАТЕЛЯ ВСЕ ЧТО ПРОСИЛИ Я ПРЕДОСТАВИЛ И МНЕ ГОВОРЯТ 90 ДНЕЙ ЭТО КАК? У НАС В СТРАНЕ НЕМНОШКО ВОЙНА И ДОЖИТЬ ДО СЛЕДУЩЕГО ДНЯ УЖЕ ХОРОШО, А ВОТ 90 дней уже сомнительная перспектива. Поэтому прошу помочь и объяснить почему так? Ну и конечно ускорить процесс возврата средств. При наличии всего что требовал банк на мой взгляд сутки это максимум на рассмотрения. 90 дней!!! И еще вопрос я слышал о законе что в военное время запрещено даже наоборот разблокировали то что было в блоке до этого. Так вот как так? Нам помогает весь мир, а свои же топят?
27 липня 2022, 19:12
Понимаем, что ситуация неприятная
Обращаем ваше внимание, что любое зачисление может попасть под проверку и потребуется предоставить документы, подтверждающие происхождение средств. Это связано с постановлением НБУ №492 п.14, постановлением НБУ №705 п.2 раздела «Положение о порядке эмиссии электронных платежных средств и осуществления операций с их использованием», согласно статье 48 Закона Украины «Про банки и банковскую деятельность»
natashaGra 26 липня 2022, 16:00
Заказала карту для получения пенсии. Карту уже успела получить. Несколько раз пыталась оформить маме пенсию с получением на карту моно. На портале ПФУ вечные ошибки, в ответе на facebookе пфу указал, что банк также может уведомить о желании клиента получать пенсию в выбранном банке. По факту обе структуры футболят клиента неделями. В службе поддержки моно добиться ответов по данному вопросу практически невозможно. Разочарована
26 липня 2022, 18:52
Написали вам в личном сообщении, для проверки информации
13270621 24 липня 2022, 15:16
23.06 звертався до підтримки monobank platinum, щоб відновили ліміт розстрочки, який був раніше. Мені тактично відмовили. Тому перейшов на платину іншого банку.

24.07 близько 06:00 звернувся в чат звичайної підтримки із зовсім іншим питанням, де відповідав Данило.

Додатково вирішив запитати за ліміт. Не знаю, яку монобанківську магію він використав, але узгодив варіант перенесення частини кредитного ліміту на ліміт розстрочки.

Почекав трохи, і ліміт реально перенесли на відміну від ситуації 23.06.

Хлопець пояснив, що можливість перенесення не була доступною під час мого попереднього звернення (респект такому ставленню до колег).

Нагадав мені часи бета-тестування, коли підтримка була обтяжена кількістю звернень, і ти міг спокійно обговорити з людиною доставку карток/довідок із мокрою печаткою дронами.

Такі випадки доводять, що важлива зацікавленість людини вирішити питання, а не рівень картки.

Данило — Сміливість допомагати, коли ти цього потребуєш.
monobankua 24 липня 2022, 16:46
Дуже дякуємо за високу оцінку і відгук :)
М. С. 24 липня 2022, 5:21
Намагався взяти кредит на суму у п‘ятеро менше, ніж я зазвичай беру, у додатку і мені було миттєво відмовлено. До цього брав декілька разів, не маю жодної простроченої виплати чи негативної кредитної історії. У підтримці допомоги не знайшов, «вам будо відмовлено тому, що алгоритм так вирішив», точної причини не називають.
monobankua 24 липня 2022, 11:37
Підхід індивідуальний у встановленні кредитного ліміту для кожного клієнта та розрахунок здійснюється за допомогою скорингової моделі, яка враховує безліч параметрів щодо кожного з клієнтів та формує його профіль.
Ймовірно, зараз з'явилася додаткова інформація, що вплинула на поточне рішення.
Можливо, надалі ми зможемо переглянути ваш ліміт.
Volodymyr Dozirtsiv 23 липня 2022, 0:20
5 зірочок за саме обслуговування.
мінус 3 зірки за цю ситуацію.

і так були скасовані рейси ще на початку лютого 2022. оплата була в гривнях але той рахунок вже закритий і сайту були надані реквізити гривневої картки монобанк.
на диво 20.07.2022 приходить свіфт у валюті по курсу 30.2 (валюта переказу євро).
в цей ж час в додатку курси карткові були в районі 35−36 грн за 1 євро, курс для фоп 30,1 (тобто платіж порахувався по іншому курсу ніж курс фоп навіть).
на вкладці Ще навіть є пояснення до курсів що є курс ФОП для продажу валюти ФОП і є карткові курси.
Підтримка сказала що курс для ФОП використовується і для свіфт платежів фізособи якщо валюта платежу і рахунку не співпадають.
Посилаються на обмеження постановою НБУ. але якщо б платіж зарахувався на євровий рахунок фізособи і потім я перекинув з єврової картки на гривневу то отримав би звісно курс 35−36.
Офіційну відповідь чому так все пообіцяли надати через 30 днів.
підтримка сказала треба було коректно вказувати реквізити свіфт платежу на рахунок євро (тут недомовки з сторони відправника шо обіцяли гривневий платіж).
єдине що радує — в додатку більше не показує реквізити в грн для свіфт переказу.

В той ж день питав в Приватбанк по яким курсам здійснюються вхідні свіфт-платежі на гривневі рахунки фізосіб — по картковим (на той момент це 35−36, курс НБУ був ще 29.25).
Для контрасту — ОТП взагалі не зараховує такі платежі і повідомляє що вам прийшов платіж але валюти не конвертовуємо.
23 липня 2022, 14:55
Розуміємо, що ситуація неприємна
Дійсно, ми зарахували платіж згідно з постановою НБУ:

«12 (1) Уповноважені установи здійснюють операції з купівлі за дорученням
клієнтів (які дозволені підпунктами 1 та 4 пункту 12 цієї постанови) та продажу
безготівкової іноземної валюти:

в доларах США – за курсом, що може відхилятися не більше ніж на 1% від
офіційного курсу Національного банку України, який діє в день здійснення
операції;

в інших іноземних валютах – за курсом, що може відхилятися не більше
ніж на 1% від курсу, який визначається на підставі офіційного курсу гривні до
долара США, що діє в день здійснення операції, а також інформації про поточні
курси іноземних валют до долара США (або долара США до іноземних валют)
на міжнародних валютних ринках, які отримуються через торгівельноінформаційні системи на момент здійснення операції.»

Офіційну відповідь постараємося надати якомога швидше
olehss 22 липня 2022, 18:02
Практично з моменту відкриття банку є активним клієнтом, постійно використовую кредитку для розрахунків. Також неодноразово використовував послуги рострочки. Але в березні ліміти обнулили і повернути назад їх неможливо на разі.
З іншої сторони, це стимулює користуватись послугами інших банків.
monobankua 22 липня 2022, 20:40
Для уточнення даних, написали вам в особисті повідомлення
Мінфін
Відповідь адміністратора
25 липня 2022, 16:45
Відгук не зарахований (на 25.07.2022).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку / даної компанії.
Владислав Кучер 21 липня 2022, 22:51
Монобанк та постанова Кабінету Міністрів України від 02.03.2022 № 198-р.

Надайте будь ласка прилюдну відповідь щодо відносин між мною Кучер Владислав Михайлович як клієнтом вашої установи, та Вами як установою яка надає банківські послуги, а саме: АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» Ліцензія НБУ № 92 від 20.01.1994, Номер у держреєстрі банків № 226, у слідуючій ситуації:
На моєму рахунку який обслуговує Ваша установа є кошти у сумі 98382, 81 гривень України, картка 5375411403226132 (я маю право надавати свої дані), на цей рахунок було накладено арешти: Ограничение на всю сумму постановления от 25.11.2020. та Ограничение на всю сумму постановления от 25.01.2021 (от тут ви злукавили, сума у виконавчому документі така: Приватним нотаріусом КМНО Григорян Д. Г. про: простягнення з Кучер Владислав Михайлович РНОКПП 2849605556 на користь ТОВ«РОСВЕНІНВЕСТУКРАЇНА" суми боргу у загальному розмірі 98176,43 грн., розрахунок якої визначено виконавчим документом.) Зверніть увагу до напису, грн., розрахунок якої визначено виконавчим документом.тобто сума 98176,43грн…))
Зараз ви не надаєте мені змоги за законом користуатися коштами які я власноруч поклав на цей рахунок, та біль того…
Відповіді ваших працівників дивують, а саме: Владислав, на жаль подальше ведення діалогу немає сенсу, вам надіслали факти, що ваш рахунок арештований на суму більше ніж 100 000 грн, та У зв’язку з тим, що діалог прийняв циклічний формат, ми вимушені завершити дану комунікацію, гарного вам вечора…це відповіді мені як клієнту вашої установи…там ще є звернення, та є відповідь з міністерства юстиції:
МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ Мінʼюст вул. Архітектора Городецького, 13, м. Київ,01001 тел.: (044) 364−23−93, факс: (044) 271−17−83 E-mail:callcentre@minjust.gov.ua,themis@minjust.gov.ua, Web: http://www.minjust.gov.ua, код згідно з ЄДРПОУ 00015622 Владиславу Кучеру мікрорайон Гірницький, буд. 20, кв. 71, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл., 50057 vladislavkrivbass@gmail.com Міністерство юстиції розглянуло Ваше звернення від 05.07.2022, яке надійшло до Державної установи «Урядовий контактний центр» щодо неотримання відповіді на попереднє звернення № КУ-14169993 від 19.06.2022, а також надання роз’яснення щодо дій приватного виконавця виконавчого округу Дніпропетровської області Теличка В. А., та в межах компетенції повідомляє таке. Відповідь за результатами розгляду Вашого звернення від 19.06.2022 № КУ-14169993 зареєстрованого в Міністерстві юстиції 20.06.2022 за № К-15118 направлена Вам листом Міністерства юстиції від 23.06.2022 № 49575/К-15118/20.5.1 (копія додається). Також зазначаємо, що відповідно до підпункту 32 пункту 4 Положення про Міністерство юстиції України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів Українивід 02.07.2014 № 228 визначено, що Міністерство юстиції України відповідно до покладених на нього завдань надає роз’яснення з питань, пов’язаних з діяльністю Мін'юсту, його територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства, а також стосовно актів, які ним видаються. Крім цього, згідно з підпунктом 8327 зазначеного пункту цього Положення, Міністерство юстиції України надає державним та приватним виконавцям роз’яснення та рекомендації з питань примусового виконання рішень. З огляду на це повідомляємо, що надання Вам роз’яснень з питань порушених у зверненні не є компетенцією Міністерства юстиції України. Окремо інформуємо, що відповідно до пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 02.03.2022 № 198-р з метою забезпечення життєдіяльності населення в умовах воєнного стану дозволено фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків, на які накладено арешт органами державної виконавчої служби, приватними виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом щодо такої особи не перевищує 100000 (сто тисяч) гривень. Також згідно з пункту 102 розділу ХІІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про виконавче провадження» тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану на території України фізичні особи можуть здійснювати видаткові операції з рахунків, на кошти яких накладено арешт органами державної виконавчої служби, приватними виконавцями, без урахування такого арешту за умови, якщо сума стягнення за виконавчим документом не перевищує 100 Виходячи з зазначених положень законодавства варто зауважити, що у період дії воєннного стану, банк має забезпечити Вам можливість розпоряджатися коштами на рахунках, на які накладено арешт, у разі якщо сума стягнення за виконавчим документом не перевищує 100 тисяч гривень. При цьому звертаємо увагу, що винесення виконавцем у зазначеному випадку постанов та інших процесуальних документів законодавством не передбачено. Додаток: на 2 аркушах, в 1 примірнику. Директор Департаменту державної виконавчої служби Михайло Потапенко 486 61 31 Максим КИСЕЛЬОВ
Яке Ви теж ігноруєти.
То надайте мені прилюдно, чи я як просив відмову яка грунтується на ваших відписках у чаті офійного каналу вайбер, по типу цього: Владислав, арешт, який був накладений на ваші рахунки, виконавцем не був накладений на конкретну суму. У цій ситуації виконавець заарештував усі кошти, що, на жаль, за своєю суттю не підпадає під новий закон. запит я надав 06.07.2022, так як тут не має чого вивчати, то не треба чекати 30 днів.
З повагою.
monobankua 22 липня 2022, 20:51
На ваш запит, колеги створили заявку.
Ми надамо вам офіційну відповідь у визначений термін

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝