Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення monobank: пл. Кирила і Мефодія, 18/2 (Алло), Мукачево

Адреса:
Закарпатська область, Мукачево, пл. Кирила і Мефодія, 18/2 (Алло)
Телефон:
+38 (050) 422-51-65
Час роботи:
Пн-Сб: 09:00-19:00, Нд: 10:00-18:00, без перерви
Відгуки про відділення:

Пункт видачі карт та обслуговування клієнтів
 

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
4 серпня 2022, 21:58
Добрый день…помогите разобраться в ситуации, в июне по ошибке были отправлены 10000 грн на заблокированную мамину карту Монобанка, деньги обратно не вернули. Я два месяца ищу свои деньги, оба банка (А-банк и Монобанк) утверждают, что на счету нет моих денег.
Подскажите пожалуйста какому обращаться, чтоб вернуть свои деньги?
Коментарі (3)
Ответ банка
monobank
monobankua
5 серпня 2022, 15:13
Для уточнения данных, написали вам в личные сообщения
1
25 жовтня 2021, 14:31
Лимит с низили с 50000 на 0
Коментарі (4)
Ответ банка
monobank
25 жовтня 2021, 17:56
Понимаем, что ситуация неприятная
Для проверки информации, написали вам в личном сообщении
1
2 листопада 2019, 11:20
Не раджу даний банк (лохотрон, посередник між офіційними банками). За розрахунок кредитних коштів в терміналі за товар знімає комісію в 4% (товар 20000 грн — комісія 800 грн), жодний інший банк не знімає за сплату в терміналі. Прикладом є приват два дні перед тим як розраховуватися монобанком (перевіряв для себе котрий банк кращій), за таку саму покупки приват не зняв жодного відсотка і взагалі ніколи не знімає при розрахунку через термінал навіть закордоном. Консультант сказав нажаль таке буває — смішно! Грошей немає но ви тримайтесь.
Коментарі (14)
Ответ банка
monobank
monobankua
2 листопада 2019, 13:43
Нам правда шкода, що наш продукт викликав у вас негативне враження.
Така ситуація може бути, якщо ви проводили покупку товару по терміналу, який налаштований як «переказ з картки на картку». В такому випадку операція пройде з комісією 4% за рахунок кредитних коштів.
Монобанк за замовчуванням блокує такі операції, які проводяться за рахунок кредитних коштів в торгових точках, які проводять оплату як p2p платежі. Це дозволяє захистити клієнтів від несподіваної комісії за рахунок кредитних коштів. Дозволити проведення таких операцій в рахунок кредитних коштів можна в додатку: Головний екран — свайп вліво — Оплата фіз. особі в POS терміналі в рахунок кредитних коштів. Після включення цієї функції всі ваші подальші платежі в торгових точках, які також приймають оплату як «переказ на картку», в рахунок кредитних коштів будуть з комісією 4%. Ви можете в будь-який момент регулювати налаштування проведення подібних операцій через свій мобільний додаток.
2
27 липня 2019, 11:27
Заказала вчера карту Монобанка, прошла проверку, пригласили получить. При заказе (и на этом сайте тоже, кстати) точка выдачи в г.Мукачево есть, а на самом деле (уже по словам поддержки) оказалось, что она в Ужгороде! Всегда предварительно переспрашивайте у поддержки банка, есть ли на самом деле точки выдачи в вашем городе, мобильному приложению нельзя верить :(
По адресу Духновича 34/1 было закрыто, и я обратилась в поддержку Телеграм (отмечу, что отвечают быстро и по существу, за это и оценка не «ужасно»), и вот такое разочарование — зря потратила субботнее время, сняла наличку с карты Приват (готовилась пополнить счет Монобанк) и плюс еще зря передала Монобанку свои персональные данные, ведь в г.Ужгород за картой я поехать не могу.
Коментарі (2)
Ответ банка
monobank
monobankua
1 серпня 2019, 17:06
Жаль, что сложилась неприятная ситуация. Действительно сейчас ближайшая точка выдачи карты в Ужгороде.
3
23 жовтня 2018, 10:03
Побывала сегодня в вашем офисе в городов Мукачево. Ужасное обслуживание сотрудники банка ссорились между собой. Виражались не культурно. Просидела где-то при их ссоре минут 15. После попросили на подвишеных тонах уйти. Прошу устранить проблему
Написати коментар
Ответ банка
monobank
23 жовтня 2018, 10:36
Здравствуйте. Очень жаль, что сложилась такая ситуация. Просим прощения за это. Передали информацию ответственным, проведем разбор с данным сотрудниками. Сделаем все возможное, чтобы это не произошло в будущем.
4 не зарахована
30 серпня 2018, 12:58
Здравствуйте! Я заполнил все данные в приложении, мне пишет чтобы я забрал карту в пункте выдачи, я передумал пользоваться вашим банком. Мне нужно как нибудь от неё отказываться?
Написати коментар
Ответ банка
monobank
monobankua
30 серпня 2018, 13:14
Могли бы пожалуйста написать нам на почту info@monobank.com.ua.
Хотели бы уточнить у вас по какой причине не хотите получать карту, возможно у вас есть вопросы по продукту.
Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Точки видачі (відділення) monobank в Мукачеве 🏦 / Відділення monobank: пл. Кирила і Мефодія, 18/2 (Алло), Мукачево