Все, что нужно знать и делать вкладчикам банка «Михайловский»
Как вернуть «Капитал»
Что с «Не капиталами» капиталистов??
Ограничили на 6 мес (это понятно), но кто-то уже что-то получил?
получил ответ
Новый звонок +38032902105
и сообщил новую радостную вещь, что компания Фагор или уже Прима коллект, собирается на меня подавать в суд, на каких основаниях когда идут суды, компания Фагор передает дела в другие непонятные компании, и при том с непонятным долгом?
Замена «Михайловскому»
Об аресте имущества и активов фиигурантов дела б «Михайловский»
кому платить за кредит?
«Форте»
О страховой компании «форте»
Прислали письмо с БМ, что операции по счетам, которые связаны были с «Капиталом» признаны «нікчемними», просят вернуть деньги.
Фагор
Все получили выплаты по обычным депозитам,которые не были связаны с кредитами и капиталами?
Власник збанкрутілого банку «Михайлівський» втік за кордон
Про це повідомив перший заступник прокурора Києва Павло Кононенко, передає «Інтерфакс-Україна».
«Забрав свої залоги (з банку» Михайлівський «) і втік за кордон… Шанс (притягнути до відповідальності Поліщука) є», — сказав він в ході засідання комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності у вівторок.
Перший заступник прокурора Києва також повідомив, що у цій справі вже заарештовано колишнього голову правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенко і колишнього директора «Інвестиційно-розрахункового центра» Михайла Канюка, а заступник глави правління банку Денис Панфілов — в розшуку.
Кононенко також допустив, що куратор Нацбанку, який працював у банку з грудня 2015 року міг знати про незаконні операції, але визнав, що його діяльність ще не досліджена.
Заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) Андрій Оленчик в ході засідання заявив, що шахрайська схема, за якою працював з вкладниками банк «Михайлівський», до сих пір застосовується в ряді інших банків, про що Фонд гарантування вже повідомив відповідним органам влади.
«Насправді на ринку такі схеми є і в інших банках і ми зараз про це інформуємо відповідні державні служби та сподіваємося що ці схеми будуть прикриті і не повториться більше трагедія цих 14 тис людей», — сказав він.
«У людей гроші були вкрадені… Класичний механізм, для цих 14 тис осіб, передбачений законом про систему гарантування вкладів, в даній ситуації застосувати неможливо», — додав Оленчик.
За його словами, президент доручив створити робочу міжвідомчу групу з вирішення проблеми з вкладниками банку «Михайлівський», але її формування все ще не завершено.
Глава підкомітету з питань цінних паперів, фондового ринку, діяль
На засіданні Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності, яке відбулося 20 вересня, обговорили ситуацію, яка склалась з постраждалими вкладниками ПАТ «Банк Михайлівський»
«Комітет продовжує працювати над тим, аби допомогти вирішити ситуацію із вкладниками банку Михайлівський, яких реально обдурили, оформивши їхні вклади не як вклади у банк, а як внески у фінансові компанії. Відтак держава тепер відмовляється компенсувати людям втрачені кошти. Навіть у межах гарантованої суми у 200 тисяч гривень», – зазначив голова фінансового комітету Сергій Рибалка.
Він повідомив присутніх, що жодної корисної інформації для вкладників на численні звернення як Комітету, так і його особисті депутатські запити ані від Національного банку, ані від Фонду гарантування вкладів, ані від правоохоронних органів профільний парламентський комітет не отримав.
«Найбільше засмучує позиція Нацбанку. Мовляв не бачили, і не могли бачити зловживань у такому дрібному банку. Натомість експерти фінансового ринку твердять: високі відсоткові ставки банку були відомі учасникам ринку, і це вже було достатньою підставою для додаткової уваги з боку працівників банківського нагляду. А що тепер виходить? НБУ ні за що не відповідає?», – наголосив Сергій Рибалка.
За словами голови Комітету, понад вісім десятків банків ліквідовано, і кожного разу представники Нацбанку стверджують, що нічого підозрілого не помітили або не встигли відреагувати. Він нагадав, як у травні цього року на спільному засіданні фінансового та антикорупційного парламентських комітетів представник Національної поліції жорстко розкритикував позицію НБУ, коли йшлося про банк Хрещатик, заявивши, що Нацбанк може бачити усі ознаки виведення коштів, і може зупинити усі перерахунки та повернути їх назад до банку.
Новый звонок 044 3900261
У фагора и БМ новая тема?
Звонок из Фагора
Фагор озверели. Звонок с угрозами и матерными словами к матери
приват заблокировал кред. лимит по карте из-за УБКИ
Видимо, наконец-то я погашу свою кредитку в Привате, спасибо Фагору!
Ответ Нацкомфинуслуг на запрос о действиях УБКИ
hostingkartinok.com/show-image.php?id=1b55d5a2d8a96cb9a2122251f44c4587
hostingkartinok.com/show-image.php?id=b50a508e17c7ce631deb0403f763df9a
Так же напоминаю, погашая кредит на реквизиты Фонда в назначения платежа необходимо писать «Благотворительный взнос на строительство очередной дачи в Крыму».
И для общего развития рекомендую посмотреть видео:
Никого ни на что не агитирую, делайте выводы сами.
Михайловский-Фагор
Так вот, я очень ответственно подходила к кредитам. Платила вовремя и досрочно. Получается, что через непонятные конфликты у этих компаний, меня нужно вносить в черный список.!!! ??? Получается, что так многих людей внесли в черный список, кто не платит на Фагор.
Посыл мой в том, что банки теперь будут терять клиентов таких как я, как многие, через эту неразбериха с кредитом от Михайловского1!!! Я, например, для себя решила, если меня внесли в черный список -я больше не смогу взять кредит, а с другой стороны, я больше и не хочу брать кредит!!!
Так может вышестоящее руководство решит проблему с таким безрассудством, которое творится в банках!!!