Мінфін - Курси валют України

Огидний сервіс

Volkioseni 18 вересня 2024, 16:00
Обслуговувалась у відділенні на Незалежності в м.Івано-Франківськ. В кінці грудня 2023 року оформила преміальний пакет в менеджера Катерини. Кожен місяць за обслуговування даного пакету знімалась сума в 400 грн. В кінці квітня 2024 року звернулась до Катерини, що в Преміальному пакеті тимчасово (!!) не маю необхідності, потім оновлю, ми закрили преміальне обслуговування, залишили мені картки на майбутнє і я перейшла на самий звичайний пакет. Маю всі документи на руках. Сьогодні, 18.09.2024, мені дзвонить керівник відділення і говорить, що в мене заборгованість за обслуговування преміальної картки. На моє питання про те, чого пів року була тиша від банку керівник відповіла, що вона працює недавно, а Катерина вже не працює в них і це її помилка, що не повідомила відразу, що за частину квітня не сплачено обслуговування. Заходжу у додаток- ніякої заборгованості додаток не відображає, питаю, чому я сама не можу ніяк побачити свою заборгованість отримала відповідь, що це по старому рахунку, який був підтягнутий до преміальних карток і він в додатку не відображається (!!!). Організація самого банку мега кончена, я з таким не стикалась в жодному банку, щоб була скрита від очей клієнта заборгованість, яку я фізично позбавлена можливості побачити, пів року працівники банку сиділи тихо і от прокинулись. Жодних сповіщень на імейл чи якимось іншим чином я не отримувала. Добре, що хоч через пів року проінформували, а не втихушку до суду звернулись. Банк — дно. Ніколи в житті більше не буду з Вами працювати з такої організацієб, а я у Вас оплачувала преміальне обслуговування. Хай прибуток отримує інший банк з адекватною організацією роботи.
Кредобанк
Kredobank 9 жовтня 2024, 10:51
Нам прикро, що у Вас погіршилась думка про обслуговування у відділенні вул. Незалежності, 67 у м. Івано-Франківськ та перепрошуємо за спричинені незручності.
Ми з’ясуємо всі обставини, що спричинили дану ситуацію та надамо Вам зворотній зв’язок.

Коментарі

Курс валют в Кредобанку