Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Кредобанку: Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 67

Адреса:
Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 67
Телефон:
0 800 500-850
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
28 січня 2022, 15:55
Мені клієнт помилково оплатив за консультацію в Кредобанк. Не знаю чи гроші взагалі прийшли. По телефону з горем вдається витягнути інформацію, що ніби коштів і нема. Зайти в клієнт банк не можу — застарів пароль. Відновити систему не можу, бо треба роздрукувати сертифікат і принести в банк. І це в 2022 році!!! Йти в банк.!!! Друкувати сертифікати!!! Технічна служба підказала встановити додаток. В додатку зареєструватися не можу, бо не приймає мій номер телефону, який не є Фінансовим. К**ва!!! цей телефон поставлений в анкеті клієнта ще в 2020р., але не є фінансовим! То чого тоді менеджер не зробив його фінансовим при першому зверненні клієнта? На гарячій лінії зробити номер телефону фінансовим не мають права. Знову кажуть треба йти у відділення.
Банк не прогресивний, хто звик до оперативності, як у Приваті чи Моно, в цьому банку нічого робити. Вони застряли десь в 2000х.
Коментарі (2)
Ответ банка
Кредобанк
Kredobank
31 січня 2022, 16:00
Добрий день!
Дякуємо за зворотний зв’язок стосовно дистанційного обслуговування. Повідомляємо, що Ваші зауваження доведено до відома профільних підрозділів банку.
Разом з тим, для відновлення доступу до системи дистанційного обслуговування та/або встановлення фінансового номера телефону Вам дійсно необхідно звернутись у будь-яке відділення АТ «КРЕДОБАНК».
1
26 серпня 2020, 10:47
Щоб вікрити рахунок в банку, мені потрібно було відкривати його в іншому місті та отримувати картку кур'єром (тай і тут не все просто). В Івано-Франківську це зробити майже не реально. В банку кілометрові черги, персонал працює надзвичайно повільно та дозволяє собі хамити!
Отримавши картку кур'єром, мені її не активували! Кур'єр їздив 3-4 дні кожного дня, брав копії документі, робив фото та все вічно чогось не вистачало!
Віділення в Івано-Франківську всі закриті, крім центрального! 1 відділення на ціле місто??!!!
Черга в центральному відділені аж до вулиці! В умовах карантину в черзі не дотримуються правил, всі дихають один одному в спину, штовхаються, хамлять!
Як виявилось рахунок онлайн мені досі не активували, 2 тижні вже як отримала картку!
Нікому не рекомендую цей банк, поваги до інших людей і до їхнього часу взагалі немає!!!
Написати коментар
Головна / Банки України 🏦 / Кредобанк 💰 / Відділення та банкомати Кредобанку в Івано-Франківську 🏦 / Відділення Кредобанк: вул. Незалежності, 67, Івано-Франківськ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Кредобанку за адресою Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 67. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Кредобанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Кредобанку розташованому за адресою  Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 67- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.