Проблема
- Qwerty1999
- 21 травня 2023, 12:24
Надо было снимать доллары, а не злотые или евро.
Їхали у Польщу — могли у них картку в злотих оформити і не було б таких проблем.
- GrugoriyHoland
- 22 травня 2023, 11:34
А у меня есть карта в злотых, открыл месяц назад. Сейчас стою под банком, наверно завтра напишу отзыв о работе этого банка.
О-о, якщо буде не важко, напишіть. То, що у них там вічні черги і бардак у відділеннях, це я знаю. Але все одно цікаво було б почути живу історію.
- GrugoriyHoland
- 22 травня 2023, 14:36
Пока, стою под банком, одно могу сказать, что сотрудники отделения г Киев Проспект Соборности 1, просто «супер» фактически в телефоном режиме исправляют все «косяки» центрального офиса За что напишу отдельную благодарность, но о банке чуть позже… И добавлю, бардак это мягко сказано!
- Volodymyr Dozirtsiv
- 21 травня 2023, 23:57
1. на вашій картці комісія за зняття готівки закордоном існує. окрім цього напевне існує комісія за конвертацію валют, оскільки навряд чи ви змогли в польщі прям долари і зняти.
2. конвертація з євро в злоті відбувається завжди через національну валюту гривню. НБУ, а не Кредобанк заборонили операцію купівлі злотого за гривню тому знову це не до Кредобанку
- SergeyNina
- 22 травня 2023, 0:42
У вас скорее всего была конвертация доллар — евро — злотые.
И комиссия за конвертацию может быть снята через несколько дней
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.26 | 10.59 |
Списання коштів по операціях, здійснених з використанням банківської платіжної картки за кордоном, відбуваються в чіткій відповідності до Правил банку, з якими клієнт погоджується при укладенні договору. У зв'язку з коливанням курсу валют, справді можливе виникнення заборгованості, якщо сума списання буде більшою від суми, яка блокується на момент проведення операції та на рахунку буде не достатньо коштів, щоб покрити різницю.
Щоб дізнатись деталі операцій, по яких у Вас виникли курсові різниці, рекомендуємо звернутись на інформаційну лінію банку за одним із номерів:
0-800-500-850, 0-800-600-850, +38 (032) 297-64-70, +38 (032) 240-06-00, +38 (089) 220−00−89 чи написати нам в Онлайн-банкінгу.
Додатково інформуємо, що курс валют та схема конвертації розміщені на сайті банку за посиланням: https://kredobank.com.ua/info/kursy-valyut/cards