Лояльність
Поддерживаю! Также имею договор с партнером в котором сказано, договор автоматически «ПРОЛОГИРУЕТСЯ». Но от меня так же вымогают «справку про справку». Хотя кредиты получил без проблем. 3 раза поднимал вопрос ОВЕРДРАФТА, всегда ссылка на отсутствие справки про действительный договор. Хотя деньги то в банк поступают с постоянной ссылкой на договор. Получается что работники банка между собой «не дружат» и юристы не могут проанализировать, что договор все еще действующий.
Интересно кто нибудь из банка понимает, что таким образом они теряют не маленькие деньги…
Така сама ситуація. Хотів підключити овердрафт, сказали що якись там місяць не було надходжень. Я обурений їхніми специфічними правилами стосовно овердрафту! Інші банки самі дзвонять і навязують більші суми і вигідніші умови, мабуть все ж таки треба їх розглянути (хоча я не прихильник мати 100500 рахунків у різних банках).
Курс валют в Кредобанку
PLN | 10.01 | 10.29 |
1. Overdraft розраховується автоматично, але чомусь не у моєму випадку, раніше працівники банку пропонували збільшити, але зараз не можуть, кажуть все обчислюэться автоматично, можна подати заявку, але і тут не без підводних каменів.
2. Щоб подати заявку, треба більше документів, ніж для готівкового кредиту (Хоча готівковий видавався без проблем). Крім договору з моїми партнерами по бізнесу працівник банку попросив «лист, що договір дійсний». Тобто якщо, я принесу дійсний договір, я маю ще принести лист, що він дійсний?
3. Також працівник банку сказав, що у мене «не регулярні надходження». Мені здається, що для ФОП це цілком типова ситуація. Але як це відноситься до overdraft-у, якщо відсотки по ньому нараховуються поденно?
В мене хороша кредитна історія у вашому банку та лояльність з мого боку (привів кілька клієнтів), а відношення, як відношення. Ну гаразд, ні то, ні.