Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Кредобанку: Черкаси, вул. Гоголя, 250

Адреса:
Черкаси, вул. Гоголя, 250
Телефон:
0-800-500-850
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
5 серпня 2018, 13:30
Відкрив рахунок в злотих. Спеціально, в Кредобанку, бо вони заявлять себе партнерами польських банків і оперують зі злотими. І почалося…

Щоб поповнити рахунок, необхідно особисто їздити за 30 км в обласний центр, де є відділення банку ( зі Сміли в Черкаси ).
Подав представникові банку платіжку, яка прийшла з Польщі. Відповідь — «Мы не понимаем польского языка». Невже щоб набрати платіжку потрібно знати мову країни в яку здійснюється переказ? Вказані реквізити. Це просто елементарно! Не працівники, а якісь невігласи ( довідка — неуки). Навіть онлайн перекладач з легкістю справляється з перекладом з польської на українську. І набагато краще, ніж з польської на російську. Може російськомовні працівники Кредобанку не українці? Приватбанк такі перекази робить з легкістю, перевірено не один раз. Всім заявляєте що ваш банк — партнер польських банків, чи це тільки вигадки?! Звернувся в Приватбанк, оплатив без проблем за кілька хвилин. Аналогічно з переказом на польський аукціон.
Працівники Кредобанку без найменшого поняття! Викрутився, допомогли поляки- працівники аукціону, все пояснили ( інструкцію, до речі, отримав на українській і російській мові, хоча і не просив про це), оплатив сам з карти Кредобанку. ЗАПИТАННЯ ??? Навіщо тоді тримають такий штат у Кредобанку?
До речі, В ОБОХ відділеннях Кредобанку в Черкасах обслуговують російською, вони крім партнерської польської ще й української не знають.
Поїхав до Польщі, показав картку Кредобанку в декількох банках. ПРОСТО ЗАГАДКОВО МОВЧКИ ПОСМІХАЮТЬСЯ. Жодного терміналу Кредобанку в Польщі не бачив.
Подивитися залишок на рахунку в кредодайрект нереально, давно не працює. Звернувся письмово, пояснив, що за кордоном, хочу довідатися про залишок на рахунку Отримав відписку — зверніться на гарячу лінію або відвідайте відділення.!!! ГАРНО ПІДТРИМУЄТЕ ЗЕМЛЯКІВ ЗА КОРДОНОМ!
Просто повна неповага до клієнтів.
А обслуговування далеко не дешеве!

Не рекомендую банк!
P.S. Ще хитрість — максим
Написати коментар
Ответ банка
Кредобанк
7 серпня 2018, 13:09
Шановний Олексію Миколайовичу, для перевірки звернення та вжиття заходів просимо Вас повідомити в особисті повідомлення час, коли Ви спілкувалися з працівником банку на предмет здійснення платежу до Польщі, та по можливості долучити копію документа, що був представлений працівникам банку.

Щодо інших порушених Вами питань повідомляємо:

1. «Кредобанк» є українським банком та працює виключно на території України, тому терміналів банку за межами України бути не може. Натомість на території Польщі за картами банку можлива видача готівки за пільговим тарифом у банкоматах PKO Bank Polski — акціонера «Кредобанку».

2. Система онлайн-банкінгу «Кредодайрект» дозволяє переглядати баланс Вашого рахунку в реальному часі (розділ «Доступні кошти») як через веб-доступ, так і за допомогою мобільного додатку. Підключити систему або відновити доступ до неї можна, звернувшись у відділення банку.

Якщо Ви не маєте доступу до системи, Ви можете дізнатися залишок за картою тільки на гарячій лінії банку 0-800-500-8-50 або +3803222976470 з-за кордону.
1
18 травня 2017, 14:13
Більше року тому відкривала депозит. Ця процедура зайняла більше години! Менеджер довго щось набирала, передруковувала, тоді чекали на підписи і т.п. Потім я перейшла на обслуговування он-лайн і проблем не було. Але виникла необхідність знову звернутись до банку напряму. Я прочекала майже пів години в черзі, але так і не дочекалась: у одного менеджера був клієнт, іншого взагалі не було, а решта була зайнята «терміновими» справами. Годину свого часу я витратила даремно. Я, будучи клієнтом банку, не отримала не тільки послуг, а навіть елементарних вибачень. Не буду казати, що обслуговування погане, оскільки його просто не існує.
Написати коментар
Ответ банка
Кредобанк
18 травня 2017, 16:15
Юліє, уточніть, будь ласка, коли це сталося — ми перевіримо та покараємо винних. Вибачте нас, будь ласка.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Кредобанку за адресою Черкаси, вул. Гоголя, 250. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Кредобанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Кредобанку розташованому за адресою  Черкаси, вул. Гоголя, 250- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.