Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не рекомендую Кредобанк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Олексій Геновський 5 серпня 2018, 13:30
Відділення за адресою: Черкаси, вул. Гоголя, 250
Відкрив рахунок в злотих. Спеціально, в Кредобанку, бо вони заявлять себе партнерами польських банків і оперують зі злотими. І почалося…

Щоб поповнити рахунок, необхідно особисто їздити за 30 км в обласний центр, де є відділення банку ( зі Сміли в Черкаси ).
Подав представникові банку платіжку, яка прийшла з Польщі. Відповідь — «Мы не понимаем польского языка». Невже щоб набрати платіжку потрібно знати мову країни в яку здійснюється переказ? Вказані реквізити. Це просто елементарно! Не працівники, а якісь невігласи ( довідка — неуки). Навіть онлайн перекладач з легкістю справляється з перекладом з польської на українську. І набагато краще, ніж з польської на російську. Може російськомовні працівники Кредобанку не українці? Приватбанк такі перекази робить з легкістю, перевірено не один раз. Всім заявляєте що ваш банк — партнер польських банків, чи це тільки вигадки?! Звернувся в Приватбанк, оплатив без проблем за кілька хвилин. Аналогічно з переказом на польський аукціон.
Працівники Кредобанку без найменшого поняття! Викрутився, допомогли поляки- працівники аукціону, все пояснили ( інструкцію, до речі, отримав на українській і російській мові, хоча і не просив про це), оплатив сам з карти Кредобанку. ЗАПИТАННЯ ??? Навіщо тоді тримають такий штат у Кредобанку?
До речі, В ОБОХ відділеннях Кредобанку в Черкасах обслуговують російською, вони крім партнерської польської ще й української не знають.
Поїхав до Польщі, показав картку Кредобанку в декількох банках. ПРОСТО ЗАГАДКОВО МОВЧКИ ПОСМІХАЮТЬСЯ. Жодного терміналу Кредобанку в Польщі не бачив.
Подивитися залишок на рахунку в кредодайрект нереально, давно не працює. Звернувся письмово, пояснив, що за кордоном, хочу довідатися про залишок на рахунку Отримав відписку — зверніться на гарячу лінію або відвідайте відділення.!!! ГАРНО ПІДТРИМУЄТЕ ЗЕМЛЯКІВ ЗА КОРДОНОМ!
Просто повна неповага до клієнтів.
А обслуговування далеко не дешеве!

Не рекомендую банк!
P.S. Ще хитрість — максим
Кредобанк
Відповідь банку
7 серпня 2018, 13:09
Шановний Олексію Миколайовичу, для перевірки звернення та вжиття заходів просимо Вас повідомити в особисті повідомлення час, коли Ви спілкувалися з працівником банку на предмет здійснення платежу до Польщі, та по можливості долучити копію документа, що був представлений працівникам банку.

Щодо інших порушених Вами питань повідомляємо:

1. «Кредобанк» є українським банком та працює виключно на території України, тому терміналів банку за межами України бути не може. Натомість на території Польщі за картами банку можлива видача готівки за пільговим тарифом у банкоматах PKO Bank Polski — акціонера «Кредобанку».

2. Система онлайн-банкінгу «Кредодайрект» дозволяє переглядати баланс Вашого рахунку в реальному часі (розділ «Доступні кошти») як через веб-доступ, так і за допомогою мобільного додатку. Підключити систему або відновити доступ до неї можна, звернувшись у відділення банку.

Якщо Ви не маєте доступу до системи, Ви можете дізнатися залишок за картою тільки на гарячій лінії банку 0-800-500-8-50 або +3803222976470 з-за кордону.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Кредобанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.31 42.94
PLN 9.71 9.99
USD 39.61 40.09
Всі курси банку

Курс валют в Кредобанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.31 42.94
PLN 9.71 9.99
USD 39.61 40.09
Всі курси банку