Треба трішки допрацювати
Если вы за границей забудьте о ваших деньгах
Для перевірки зазначеною Вами інформації прошу надати деталі в особистому повідомленні.
Найневдекватніший банк
Недо банк в якому я взяла кредит на телефон під час війни виділився як ніхто! Натравлюють колекторів на всіх і розказують як і кому шукати роботу, а коли кажеш, що візьміть до себе на роботу, то вони не хочуть.
Абсурд цього всього, що вони дзвонять кожного дня і питають чи можете ви платити і продайте щось, ніби за день у мене все змінилось.
Колектори так взагалі хами, при чому дівчата. Ні звернутись правильно не можуть, ні розмовляти не вміють.
До війни я справно платила по кредиту та знала на що розраховувати, а наразі, як і у всіх, складнощі з фінансами та роботою, телефон продано щоб було за що жити, допомагають батьки, в яких мінімалка та пенсія. В мене дитині трохи більше року, тобто роботу знайти зараз із серії фантастики, навіть касиром не хочуть брати, від держави допомоги немає тим, хто в декреті, навіть по 6500 неможна було отримати, а на 860 грн від держави жити дуже круто, спасибі! Чоловіка немає і допомогти ніхто не може, на кредитних картках мінуса та заборгованості. Залишилось тільки нирку продати, бо більше нічого особистого немає.
Бережіть себе, люди, та ніколи, ні при яких обставинах, не зв’язуйтесь з цим банком!!!
Повідомляємо, що Банком прийнятий та взятий до уваги Ваш відгук.
Нам шкода, що інформування про наявність несплаченої заборгованості спричинили у Вас хвилювання та занепокоєння.
Наш Банк цінує лояльність своїх клієнтів, ми сподіваємось, що дана ситуація не стане перешкодою для нашої подальшої співпраці та щиро сподіваємось, що сервіс, що надаватиметься Банком в майбутньому, компенсує цей неприємний досвід.
Додатково інформуємо, що Банк не нараховує штрафні санкції за несвоєчасну або неповну сплату кредиту в період дії воєнного стану та 30 днів після його скасування або завершення.
Шахраї
Інформація перевірена та не підтверджена.
Кредит було оформлено 5 місяців тому і весь цей час кредит обслуговувавався без прострочення.
Просимо звернутись з документами на відділення банку для проведення ідентифікації. Дякуємо.
Вже не знаю, що робити
В ці складні для всіх часи Банк сумлінно продовжує виконувати всі взяті на себе зобов’язання та відповідно очікує від клієнтів розуміння щодо необхідності внесення платежів по кредитам.
На сьогоднішній день, Банк готовий відтермінувати платежі по тілу кредиту за умови, якщо клієнтом сплачується нараховані проценти. Тому у разі наявності фінансової можливості просимо здійснити оплату прострочених процентів і банк автоматично відтермінує Вам платежі по тілу кредиту в т.ч. прострочені на сьогоднішній день.
За відсутності можливості сплати всі прострочені проценти, Банк рекомендує Вам здійснювати оплату хоча б їх частини, адже нараховані проценти будуть продовжувати накопичуватись і їх оплата у майбутньому після скасування військового стану може створити для Вас певні труднощі.
Також наголошуємо, що Банк чітко дотримується вимог законодавства та не стягує з клієнтів жодних штрафів, пені та «відсотків на відсотки».
Глобус банк продовжує нараховувати платежі по кредиту
Банк з розумінням відноситься до ситуації кожного з клієнтів та намагається знайти варіанти подальшої співпраці та обслуговування боргу.
Банк суворо дотримується чинного законодавства та не стягує жодних штрафних санкцій за порушення термінів сплати по кредиту.
В той же час, нагадуємо, що відсотки по кредитам є джерелом сплати відсотків по депозитам та як наслідок може призвести до колапсу всієї банківської системи.
Для предметного розгляду Вашого питання просимо звернутися до Вашого менеджеру або контакт-центру за номерами 0 800 300 392 / (044) 392 00 00
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Делают вид, что им важно мнение людей…
На указанный отзыв Банк сразу дал комментарий: «Мы оперативно проверим данную информацию и предоставим Вам ответ»
И что же? Проверили? Конэээшно…
Написали:«На текущий момент Вы Н Е ЯВЛЯЕТЕСЬ КЛИЕНТОМ нашего Банка.
Для того что бы стать клиентом Банка вы можете ИЛИ скачать МОБИЛЬНОЕ ПРИЛОЖЕНИЕ или обратиться непосредственно в любое отделение банка"
Создалось впечатление, что сотрудники Банка делают видимость работы… и то, у них выходит криво…
Ведь с самых первых слов отзыва указывали, что Банк отказал в заявке на открытие счета при подачи документов через приложение GlobusPlus…
И о чудо! только через 4 дня путем проведения глубокого анализа информации, усердного изучения нормативки и логического построения модели сложившейся ситуации Банк ОПЕРАТИВНО пришел к выводу о том, что я оказывается! не являюсь! клиентом Банка…
Если сотрудники Банка настолько глупы и не умеют читать даже отзывы, возможно сразу следовало задать мне прямой вопрос, а подписал ли я договор с Банком? Ну для того что бы не тратить столько сил и времени с целью выяснения важнейшего в данном случае вопроса, клиент ли я этого Банка…
По такой тугой логике Банка мне отказали в заявке на открытие счета при подачи документов через приложение GlobusPlus потому что я не клиент Банка))))))) Я то думал, надо подать документы через приложение, что бы стать клиентом, а оказывается надо уже быть клиентом что бы им стать! О как))))
Повторимся, для того что бы стать клиентом банка Вам необходимо заполнить анкетные данные по требованию финансового мониторинга.
Вы эти данные не заполнили даже при обращении в отделении, поэтому стать клиентом банка и пользоваться мобильным приложением у Вас пока нет возможности.
Ограничивают работу с приложением
Физически открыть счет в банке можно, ТОЛЬКО ВОТ работать с этим счётом (платить коммуналку, пополнять номер телефона, открывать депозиты, перечислять средства) именно ЧЕРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕ не получится.
То есть счёт открыть могу, карточку получить могу, депозит открыть тоже возможно, но управлять ими через приложение не позволят.
Ну очень логично!!!
Просим предоставить детальную информацию по Вашему обращению любым удобным способом и мы сможем дать Вам детальное пояснение про причины сложившейся ситуации.
Заранее благодарим.
шалена комісія
не працює гаряча лінія
НЕ БЕРИТЕ КРЕДИТ В ЭТОМ БАНКЕ
Отказывают в обслуживании
Спасибо за сервис
***
СМС о снятии комиссии не присылают специально. О снятии можно узнать тьлько в выписке.
Згідно тарифного плану картки «Ощадна», на підставі п.9 договору (його можна переглянути за посиланням https://cutt.ly/kPAVzc7) передбачена комісія за неактивний рахунок – 50,00 грн. щомісяця, але не більше фактичного залишку власних коштів на Рахунку на момент сплати комісії.
Неактивним вважається рахунок, за яким протягом останніх 12 місяців з дати останньої видаткової фінансової операції з використанням картки, здійсненої клієнтом банку, не здійснювалось жодної такої операції (Примітка 14). При цьому зарахування коштів у вигляді відсотків не є видатковою фінансовою операцією.
Наразі СМС-повідомлення за такими операціями (списання комісії) банк не надсилає, бо вони не є операцією з покупки у торгівельно-сервісній мережі. Ми врахуємо ваше зауваження, і в подальшому заплануємо зміни у наш сервіс, аби повідомлення про зняття комісії за неактивний рахунок також надсилались клієнтам Банку.
Лояльна система
клиент без маски сидит минут 20
плохо, очень плохо.
кредит на квартиру
Вирусное приложение GlobusPlus, требую удалить все мои данные С НЕГО!
Вчера мне сообщили в банке Глобус, что если скачать официальное приложение GlobusPlus, с помощью его можно просматривать остатки своих счетов и другие операции по принципу работы интернет-банкинга.
Я скачал вчера, ввел номер телефона, просканировал лицо как требовалось, а дальше приложение требует внести данные работы, дохода и другие данные для выдачи кредита! МНЕ КРЕДИТ НЕ НУЖЕН! А дальше не пускает для завершения регистрации.
Позвонил сегодня на Гарячую линию банка в 13:26, там сообщили, что в тех сносках можно просто прописать любые буквы и цифры, чтоб они просто были чем-то заполнены для синхронизации, ОК.
Дальше мне приходит сообщение, что моя кредитная история будет получена банком через приложение ДИЯ. С ДИИ приходит оповещение, что получили с подозрительного источника запрос на получения персональных данных и кредитных историй… Это жесть!!!
Я всего лишь хотел просматривать остатки по своим счетам, МНЕ НЕ НАДО КРЕДИТЫ!!!
Позвонил опять в Контакт центр банка и потребовал НЕМЕДЛЕННО удалить ВСЕ МОИ ДАННЫЕ С GlobusPlus!!! Сотрудник сказал, что данные все будут удалены в течении 3 рабочих дней после удаления приложения с моего телефона.
Я приложение уже удалил, жду до четверга и проверю, что мои данные удалены.
Напоминаю, что получение КРЕДИТА это право клиента, а не обязанность!
Если без НАВЕШИВАНИЯ КРЕДИТОВ интернет-банкингом нельзя пользовать, то оно мне не надо!
Если данные с GlobusPlus не будут удалены, а проверить очень легко это, я обращусь в КИБЕРПОЛИЦИЮ!
Не советую иметь дело с данным приложением!
Інформуємо, що процедура реєстрації в мобільному додатку GlobusPlus передбачає внесення анкетних даних та додаткові процедури верифікації з метою забезпечення безпечного доступу клієнтів до сервісів банку.
Процедура реєстрації в мобільному додатку передбачає перевірку кредитної історії, про що Вас попередили перед реєстрацією, та Ви надали згоду на збір та обробку персональних даних. Перевірка кредитної історії, при здійсненні реєстрації в мобільному додатку, не передбачає надання кредитів, а є додатковим етапом проведення ідентифікації та верифікації.
Нам прикро, що у Вас виникло негативне уявлення щодо можливостей мобільного додатку GlobusPlus. Ми постійно працюємо над вдосконаленням сервісу та прагнемо надати клієнтові простий і зручний інтерфейс що одночасно відповідає вимогам законодавства. Сподіваємося на розуміння та подальшу співпрацю.
Контакт-центр Глобус банк — просто рыдать и плакать!
Сотрудница контакт-центра (имя называть не буду, по времени звонка можно определить, мой телефон 099…) выслушала вопрос и взяла паузу на минут 8, наверное консультировалась с коллегами, когда вышла на связь несла полную ЕРЕСЬ — депозит в обработке до сих пор, а проценты вроде как 11%… ВРОДЕ!
Когда я начал настаивать, что такого быть не может и в отделении за день до окончания говорили про другие условия… опять сотрудница взяла паузу, через минут 5 вышла на связь и подтвердила, что депозит таки переоформился под 11,5%
Попросил подсказать остаток по карте, поскольку проценты не зачислились по 12.01, смс не пришла, я спросил о начисленных процентах с 1 по 12.01, сотрудница опять не поняла вопроса и попрпосила меня не нервничать!
Б…ть, 20 минут стоять на морозе, ждать ответы на элементарные вопросы и я должен не нервничать…
Сотрудница опять отключилась, через пару минут сказала, что проценты будут первого числа… Я уже не хотел продолжать беседу, лучше не продолжать…
В общем я в ШОКЕ!
Настоятельно прошу руководство банка провести тренинги сотрудников Контакт-центра, это лицо банка, прежде всего!
Нам шкода, що Ви зіштовхнулись з такими незручностями. У виправдання працівниці контакт-центру скажемо, що це – стажерка, яка ще не до кінця засвоїла всі стандарти нашої роботи. Наразі її відсторонено від роботи з клієнтами до моменту, поки вона повністю не пройде навчання.
Банк постійно працює над удосконаленням нашої роботи й Ваші зауваження допоможуть нам у цьому. Сподіваємось, що подальший ваш досвід користування нашими сервісами буде виключно позитивним.
нет мобильного приложения
Насправді у нас є мобільний додаток. Ви можете завантажити його за посиланнями:
Google Play — https://cutt.ly/CUqYnld
App Store — https://cutt.ly/dUqYWz2