Про закриття рахунку

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
triniarin
Відділення за адресою: Київ, вул. Спаська, 8
Після перекредитування, інший банк вимагає закрити рахунок. Отже звернувся до відділення, де мене спочатку відправили додому через те що в них не працює програма, я написав в їх чат що мені потрібен розрахунок і я хочу закрити рахунок. Потім 16.08 я подзвонив на гарячу лінію, мені сказали що у мене боргу немає і можна йти у відділення закривати. У відділені на Дарницький площі, після 3-х годин чекання в черзі, операціоніст мені сказав що договір закрито. Через два дні, мене чомусь взяли сумніви і я подзвонив на гарячу лінію, де мені сказали що договір не закрито, бо у мене на рахунку власні кошти. Пішов у відділення на Спаській, де операціоніст мені сказала що виникла помилка з переносом договору, вам потрібно прийти після розрахункової дати (6-го вересня), після того як вирахується комісія. Відчуваю що отримую штраф від іншого банку через непрофесіоналізм співробітників банку.
Форвард Банк (Forward Bank)
Шановний клієнте, приносимо вибачення за незручності! Надайте, будь ласка, у ПП ваші дані ПІБ (повністю) та номер телефону, або ІПН. Дякую.

Forward Bank
Forward Bank
25 серпня 2021, 15:54
Шановний Андрію Ігоровичу, надала відповідь в ПП.