Мінфін - Курси валют України

Встановити

9 років

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
triniarin 9 серпня 2021, 17:20
Відділення за адресою: Київ, вул. Спаська, 8
Спробую написати конструктивну критику.
Хоч і планую закінчити співробітництво з банком, але тут є не тільки мінуси, а й плюси (я ними здебільшого не користувався, так як не ті фінанси для цього, але є друзі…)
1. Великі відсотки на депозити (власне як і на кредити, як ви розумієте одно з іншим пов’язано) плюс бонуси.
2. Банк стабільний, пережив 14-ий і те що мав реноме «російського» (Русский стандарт), але він не підсанкційний так як власник не громадянин Росії наче (а з офшору, тобто Кіпру).
3. Досить довгий грейс (безвідсотковий) період по кредитній карті (зараз по Коко наче 60 днів)

Мінуси:
Це один з найдорожчих банків в Україні, не тільки за відсотками кредитів, а за послугами (як то отримати справку про повну заборгованість по кредиту, чи копію кредиту), які отримуєш через місяць з головного офісу. Ну і за відсотками кредитів теж (більше 100% річних разом з комісіями і страховками), до речі страховка життя обов’язкова (як мінімум була в мойому випадку).
В колцентрі і у відділенні можуть казати різні речі (але моя проблема була в тому що я мабуть звернувся не в той час, коли оновлювали ПЗ), до того співробітники з подивом дивились на мої вимоги (чомусь ніхто не знає що в різних банках можуть бути різні умови).

Резюме: непоганий банк якщо ви не берете кредит або плануєте відразу його закривати. (раніше коли вони були РС відразу після прострочки всюди дзвонили «сурові дяді і роботи», зараз робот звісно дзвонить, але родичам ні. До речі якщо хто не знав — прострочка погашеною вважається коли внесете наступний мінімальний платіж, тому не доводьте до цього — бо смс що вас притягнуть до відповідальності будуть надходити увесь період)
Форвард Банк (Forward Bank)
Відповідь банку
10 серпня 2021, 13:03
Вітаємо, шановний пане Андрію! Дякуємо за Ваш відгук, адже він важливий для нас. Ми невпинно працюємо над поліпшенням якості наших продуктів, рівнем обслуговування та вдосконаленням сервісів задля задоволення потреб клієнтів. Ми обов'язково розглянемо Ваші зауваження та сподіваємося на подальшу співпрацю. Гарного дня!

Коментарі - 7

+
0
triniarin
triniarin
9 серпня 2021, 17:38
#
Додам: Я скористався послугою рефінансування в іншому банку, якщо комісії вам не дозволяють погашати тіло кредита. І ви все більше «поїдаєте» ліміт, гайз не чекайте — шукайте банк з кращими відсотками… Не треба до прострочок доводити (тим більше тут мало заплатити залишок, як ви можете прочитати у мене в відгуку). Дякую банку за досвід). (ну і вибачаюсь перед дівчиною з колцентру на якій я трохи не зірвався)
+
0
mary27
mary27
9 серпня 2021, 18:20
#
Где же рефинансировали, если не секрет?
+
0
triniarin
triniarin
11 серпня 2021, 21:04
#
Кредобанк, це не реклама. Бо тільки, но підписав договір. Тепер чекаю коли в Форварді запрацює програма, щоб закрити карту.
+
0
mary27
mary27
11 серпня 2021, 23:12
#
Смотрите, не пожалейте, эти пшеки буйные на всю голову.
+
0
triniarin
triniarin
23 серпня 2021, 20:59
#
Ну если читнуть тут отзывы, то буйные все банки (самый большой рейтинг вроде у моно, но там нет рефинанса). Но увы, это Украина, тут иногда кажется что все против всех… Как банки так и клиенты (стоит глянуть сколько дел в судах по неоплате…)
+
0
Три літри
Три літри
10 серпня 2021, 8:03
#
Большие проценты по депозитам были в этом банке в 2019 году. С весны 2020 они ниже средних по рынку и конкурируют с процентами на остаток на карте.
60 дней это плюс-минус стандартное значение грейс-периода.
Зато в банке бесплатные переводы на карты и бесплатные банковские переводы — даже в Монобанке таких условий нет.
+
0
triniarin
triniarin
11 серпня 2021, 21:43
#
Можливо, я не всі банки досліджував… Ну і депозитами не займався. (ви ж розумієте що кожен пише завдячуючи власному досвіду і отже ці відгуки-оцінки суб'єктивні)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися