Угорози!!!
Про таке надо не на форумі писати, а в заяві до поліції.
І погрожують заблокувать всі карти для виплат!
Не зможуть заблокувати ні копійки. Щоб зробити це треба спочатку виграти суд і довести видачу кредиту.
І погрожують заблокувать всі карти для виплат!
Так було раніше.
Зараз достатньо виконавчої дії приватного виконавця.
Почитайте в інших відгуках - там вскрізь блокує рахунки одна і та ж сама особа-приватний виконавець.
Зараз достатньо виконавчої дії приватного виконавця.
Без решения суда?
И это я, значит, необізнаний.
И это я, значит, необізнаний.
Виконавчий напис по боржнику впроваджується без рішення судів.
Не путайте виконавчий напис з вилученням майна та коштів, що відбуваються лише по судовим рішенням.
Почитайте відгуки по Форварду, там приватний судовий виконавець, якщо не помиляюся з прізвищем Вольф, накладає виконавчі написи на рахунки фіз осіб без рішень судів.
Вже втомився вам проводити безкоштовні лікбези:)
Как можно устать от того чего не делал?
Как можно устать от того чего не делал?
Привет, Андрей (с)
постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 22.02.2017 р. у справі
N 826/20084/14 визнано незаконною та нечинною постанову Кабінету Міністрів України
від 26.11.2014 р. N 662
(ухвалою Вищого адміністративного суду України від 01.11.2017 р. у справі N 826/20084/14
постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 22.02.2017 р. залишено без змін
Ось такий тобі цілком безкоштовний лібкез стосовно винованчого надпису нотаріуса.
Прям як в анекдоті: і не в спортлото, а в карти, і не виграв, а програв.
На пошук інформації витрачено не більш ніж 10 хвилин.
від 26.11.2014 р. N 662
Прям як в анекдоті: і не в спортлото, а в карти, і не виграв, а програв.
На пошук інформації витрачено не більш ніж 10 хвилин.
Для з'ясування ситуації нам потрібні додаткові дані. Будь ласка, напишіть Ваше ПІБ повністю/номер телефону на abutenko@forward-bank.com.
Наші фахівці служби підтримки з'яжуться с Вами найближчим часом.